Svadba 13.7.2013. Je to priskoro na vybraný dátum?

Ahojte nevestičky. Myslíte si, že je zlé ak máme už rok vybraný tento dátum a aj rezervované priestory? :-)
Odpovedať
ahoj, myslim, ze je to skvele. My sme si tiez rok dopredu zarezervovali salu, kostol, farara a hotel. To najdolezitejsie. Teraz mas vyhodu, ze nie je nic obsadene a svadbu budes mat tam kde si predstavujes, neskor by mohla mat problem s rezervaciami. Pomaly sa poobzeraj do kameramanovi, fotografovi a Djovi. A zvysok myslim, ze mozes odlozit na neskor. :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my ideme buduci tyzden zarezervovat salu na 7.9.2013. Myslim, ze na taketo veci nikdy nie je priskoro, ja mam skor strach, ze na nas termin uz nebude volna sala a pod...
Odpovedať
Profilova fotka
AJ my uz mame rezervovane priestory na 13.7.2013 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja kamoška má presne vybraný dátum ale až na rok 2014 :) prečo priskoro? keď vieš, že vtedy chceš, tak pohoda...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj my planujeme svadbu presne v tento den a uz teraz som zacala s pripravami podla mna nikdy nieje priskoro :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my uz mame dj, salu a fotografa na 6.7.2013 :) a pri najblizsej ceste na slovensko chceme vybavit matriku uz :). aspon budes mat viac casu na detaily :)
Odpovedať
..Jejda, to mi nerobteeee :)..som asi zablúdila do ideálneho prostredia pre vysoko kvalitný pocit tej najvačšej frustrácie :) My plánujeme svadbu už niekedy v auguste 2012 a zatial máme len "rozhodnutie".. či odhodlanie :) Organizačne zatial ani ten najmenší ťuk, obopisujem matriky a priestory, pretože nemáme jasno dokonca ani v celkom kardinálnej záležitosti a síce či v CZ, či SR, keďže sme "miešaný" pár :)..tak a teraz, babo raď! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@beecee noooo :) my sme chceli na to viac casu a uvidis ako co bude, prinajhorsom si to posuniete :)
Odpovedať
Profilova fotka
@beecee drzim prsty :)
Odpovedať
Ďakujem lenkii, budeme to viac než potrebovať:)
Odpovedať
tak to som strašne rada že nie som sama čo sa už tak skoro rozhliada :-) lenkii to máte super teda :) my máme ako som spomínala zatiaľ len tu reštauráciu, keďže sme sa pred rokom v zime zasnúbili a hneď sme si aj určili termín svadby :) len teraz neviem či už sa mám rozhliadať aj po skupine, fotografovi,kameramanovi, kedy vlastne treba ísť za farárom a pod. :) ale rok a pol je podľa mňa ešte fúra času, aj keď zbehne to určite :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@certicatko00 - urcite to nie je skoro... my mame termin 1.9.2012 a este niekedy v septembri minuleho roka sme si rezervovali salu a uz vtedy sme mali problem, lebo vsetko bolo obsadene... Volny termin sme dostali cirou nahodou, ked niekto zrusil rezervaciu... potom sme este rezervovali aj skupinu aj fotografa s kameramanom a viem, ze je skoro, ale sme boli uz aj za knazom, ale to len z dovodu, lebo u nas je to s tymto kustik komplikovanejsie, tak aby o tom vedel a my sme potom s tymto nemali problem... no a teraz mame kopec casu na ostatne veci typu vyzdoba, saty, oblek atd... :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@certicatko00 my sme chceli mat to najdolezitejsie zajednane skorej, na slovensko nechodime moc casto, tak chceme sa pokusit vybavit uz aj matriku v marci :) aaa my uz mame napady kadejaek ktore mam vsetky v zlozke, ako aj rozpocet a kolko coho..a zasadaci poriadok :) viem dievcata moc skoro je mat zasadaci poriadok, urcite sa este kusok zmeni, ale..mna to tak bavi si pommaly pripravovat hentie veci..
Odpovedať
Profilova fotka
@certicatko00 my máme tiež predbežne stanovený termín 13.7.2012 :) ale nakoľko sme si ho vybrali len minulý týždeň, tak sme ešte nezačali nič zajednávať, aj keď by sme mohli pomaly začať... len môj snúbenec na všetko povie to má čas to má čas a nenechá si vysvetliť že potom bude všetko obsadené :-/
Odpovedať
my máme ten istý problém :-) to je skoro rok a pol a miláčik čo tak skoro obzeráš...a včera na návšteve sme sa o tejto téme začali baviť a kamarátka nám povedala že aj dva roky nie je skoro pretože ak si proste vyberieš presne to a to a chceš to na svadbe mať, nemôžeš čakať lebo ti to niekto vyfúkne :-) takže už sme sa začali rozhliadať po nejakej dobrej kapele ( máme v užšom výbere 9 :-D ) a po fotografovi :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak my máme jedinú vec istú a to je svadobné auto... kamarátov otec je v klube veteránov a on má tiež veterána (síce sa veľmi nehodí na svadbu, ale rozmýšľam že by som ho chcela aj tak mať, aspoň budem originálna) a sľúbil mi že mi spraví aj šoféra :) a ja mám isté líčenie, sestra má vizážistický kurz, líčila ma aj na stužkovú a malo to úspech :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katesocka my mame termin 1.6.2013 a ja planujem bez draheho :) povedal ze to necha na mne a on tam iba pride :)
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 no tak by som toto asi mala ukázať tomu môjmu :D
Odpovedať
Profilova fotka
@katesocka kludne ukaz :D moj povedal este ze mam volnu ruku vo vsetkom (aj ked mu daco poviem, tak jednym uchom dnu a druhym von...) tak mame zatial salu, foto a DJ
Odpovedať
Profilova fotka
My chceme mat svadbu o mesiac a nieco neskor ako Ty a tiez mame v plane uz teraz vyberat a zajednat si miestnost, aby sme mali vsetko v klude a s chladnou hlavou vybavene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 môj je tvrdohlavý škorpión takže asi mi to neprejde... budem si plánovať zatiaľ sama a tajne :D
Odpovedať
Profilova fotka
@katesocka aj u mna je to tajne, ja mu len oznamim: zlatko mame salu, mame fotografa, mame DJ :D
Odpovedať
Profilova fotka
@papalinka7 :D bože toto keby mu spravím tak ma asi zabije :D
Odpovedať
myslim si, ze to vobec nie je skoro rezervovat termin uz teraz. my chceme mat svadbu po vas a tiez ideme vybavovat salu, hudbu, kameru a fotografa... kostol viac menej zatial este nie... to ked tak az cez leto niekedy... mne sa pacilo, segra mala svadbu presne pred tyzdnom a oni to vybavili za cca mesiac. kostol, sala, vsetko... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@guiseppinka zimne mesiace byvaju v pohode na zajednavanie aj par mesiacov pred.. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@katesocka tak mojho to nejak extra nezaujima.. takze asi tak :D
Odpovedať
tiez si myslim, ze to nie je skoro... my sme museli "nasu" salu rezervovat uz zaciatkom januara na september (!) 2013, k tomu sme uz zajednali aj foto, video a hudbu, takze tak ;-)
Odpovedať
my sme sa rozhodli teraz si naplanovat, po novom roku oznamit-oficialne zverejnit a svadba az teda 13.7. buduáci rok a tesim sa, ze to nebude take hrrrrrrrrr, proste pohodicka, casu dost, pokukame, cas na inspiraciu a tak. kvoli nicomu datum menit nebudeme, prisposobime sa okolnostiam tak, aby toho 13.7. to bolo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka8423 tiez si myslim ze je to takto fajn, mas dost casu na vsetko.. porozmyslat co by ste chceli a mat svoju svadbu snov :D
Odpovedať
@papalinka7 ved prave toto je svadba nasich snov - nestresovat, neprehanat, pohoda, klidek :) volala som tam do hotela, kde robia priamo tam sobase, tak mam prist, nie je problem, kedze to bude take male, komorne, tak staci zaloha 100 a doladime detaily. tak som sa rozhodla, ze ked tam pojdem, doladim to vsetko na mieste :-D a v jeden den, nech tam nemusim behat hore dole. ved to bude len civilny obrad pekne v altanku, 15 ludi a slavnostny obed. ale taky decentny, lebo potom nas caka zurka a la garden party a tam chystame grilovanie a pecene prasiatko, tam uz bude hosti 50 :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?