Svadba 12.5.2012

ahojte kočky kedže som si všimla že je nás viac s takýmto dátumom tak budem rada keď budeme riešit v tejto téme čo už máme vybavené a budeme sa aspoň ľahšie orientovať :)
Odpovedať
súhlasím a oceňujem nápad založiť takúto skupinku... :)
Odpovedať
@lasiacik ahoj už máte aj niečo vybavene alebo sa ešte len rozhliadate???
Odpovedať
@anitt2312 Taaaak... kazdy ma napada, ze preco to riesim uz tak skoro, ale ja sa nedam :) Momentalne len predbezne pozeram na hudobne skupiny a kameramana, podla mna toto je prvorade... a este sala, ale to este nemam premyslene... A vy ako?
Odpovedať
@lasiacik no podla mna to az tak dopredu nieje lebo my to chceme mat v PKO v NR a volali sme tam vcera ci maju nas termin volny tak ze ano ale ze uz maju aj dost rezervacii na rok 2012 tak my sme si ten nas hned rezervovali.. ale inak este nemame nic rezervovane okrem tej saly ostatne veci mam len v hlave ale asi uzzacnem obvolavat aj kameramana a fotografa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak baby pridávam sa aj ja :) No mi máme zatial len starejšieho + Dj, fotografovi sa mam ozvať rok pred svadbou, ja skôr riešim sálu, lebo vôbec neviem :(
Odpovedať
@mimiamiso ahoj tak vitaj medzi nami :) a budete to mat v NZ???
Odpovedať
Profilova fotka
@anitt2312 nie zatial to je tak že to bude v Komjaticiach a hostina vo Veľkom Kýri, ale tak to sa ešte uvidí rozmýšlali sme aj nad Šalou v hotely Central. Vy to budete mať v NR?
Odpovedať
@mimiamiso ano my to plánujeme v NR chceli by sme to v PKO
Odpovedať
Profilova fotka
@anitt2312 nie je to tam veľke? alebo tam je viac priestorov ja to moc nepoznam ale pozerala som aj to alebo nevieš niečo v NR neaku dobru reštiku za primeranu cenu?
Odpovedať
@mimiamiso ma to aj na poschodi nejaky salonik ten je do 100 ludi no my mame okolo 130 -140 takze to budeme mat v tej velkej sale ale aj tu vraj vedia prisposobit podla poctu osob...neviem co je pre teba primerana cena no my sme este zvazovali hotel Zlaty kľúčik a pozerali sme aj ine hotely v centre ale tie sa nam zdali male na nas pocet osob takze u nas vyhralo to PKO
Odpovedať
Profilova fotka
@anitt2312 mi budeme mať cca 60-65 osôb možno pozrem to PKO a napíšem im. Chceli by sme okruhle stoli a väčšinou nás odrádzaju že hostia sa nebudu potom tak baviť ked budu sedieť len po 8-10ludi pri stole a tak, u nás taketo modne vychytavky moc neidu tak to budem musieť neako sklbiť :(
Odpovedať
@mimiamiso no podla mna sa nenechaj odradit... my chcem tiez okruhle stoly a na to je PKO stvorene lebo je tam dost miesta a ludia sa tam netlacia... a ked mas normlane stoly tak tiez sa nevedia spolu vsetci bavit.. a podla mna kazdy sedi na svojom mieste len pocas vecere potom sa aj tak kazdy presuva a bavi sa s kym chce :) to je aspon moj nazor :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@anitt2312 no tak to je tiež pravda lebo polovica tancuje polovica sa vonku tula a ten zvyšok sedi a keca :D hihi hned aj idem pozrieť to PKO a inak ako pokračuješ s pripravami? čo kameraman a fotograf? ja som sa teraz tak pozastavila asi sa do toho pustim zas len v marci do vybavovačiek však ešte mame čas si myslim, a chceme ist aj na ten svadobny veltrh do Nitry čo bude 12.2.2011.
Odpovedať
@mimiamiso no ja okrem toho PKO nemam nic zarezervovane... mam zatial len spisane ze koho by som chcela ako Dj, kamremana, fotografa atd. ale tych zacnem oslovovat asi az v lete mozno trosku skor hadam nebude neskoro... no na ten veltrh chceme ist aj my a chceli by sme ist aj do BA tam sa nechystas??? No pozri PKO a uvids ako sa rozhodnes :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anitt2312 do BA sa nechystame ale tak ktovie, v ten deň ako bude veltrh v BA prileti domov buduca švagrinka tak možno skočime na veľtrh a potom na letisko:)
Odpovedať
@mimiamiso no tak to mate dobre ked mate cestu do BA tak to vyuzite :) ja dufam ze nam do toho nic nepride a ze sa tam tiez pojdeme pozret... inak mas nieco nove??
Odpovedať
Profilova fotka
@anitt2312 no momentalne este nic,pisala som do pko,ale asi to spravime vo Velkom Kyri,alebo v Sali.Uz to nebudem riesit uvidim co povie vacsina...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tiez 12.5. a nateraz mam snubenca a salu :)
Odpovedať
ahojte. aj my mame 12.5.2012. zatial mame salu,menu, hudbu, auta a fotografa. este chceme vybavit farara a kostol a potom bude dlho klud. tri mesiace pred svadbou chcem zacat riesit saty, pozvanky, kolace....
Odpovedať
Profilova fotka
takže dnes rezervovaný kameraman, buduci mesiac poriešime sálu a fotografa.Starejšieho + DJ už máme...Koľko pred svadbou treba vybaviť kostol a matriku?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimiamiso ahoj no kostol sa vybavuje asi 4-5 mesiacov pred svadbou, ale ja s drahým sa tam chystáme dakedy v novembri, čiže polroka pred :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
zitnanskym sa uvolnil datum na 12/5/12
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja sa k vam tiez pridavam,.... moj snubenec suhlasil s datumom 12.05.2012 v Piestanoch :-) velmi sa tesim,... a poviem vam pravdu, ze ked som mala nocnu a videla som co vsetko maju niektore nevesty uz vybavene, hned ma studeny pot oblial a rychlo som to vypla! No hotovy stres...sice mam predstavu o celej svadbe, uz len ju zrealizovat,... nakolko uz dlhsie sa nepohybujem v PN a zijem v BA, spolieham na moju mamu, ktora je z priprav uplne nadsena :-) samozrejme, ze hlavne slovo budem mat ja :-) takze tesime sa nevesticky :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, ako ste postupili? už máte všetko?alebo? s čím máte najväčší problém? Ja neviem zohnať biele topánky.. Chcela by som s pevnou pätou aj špičkou a najlepšie s ramienkom okolo členku, ale neviem také zohnať :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?