Svadba 12.2.2011

ahojte chcem sa spytat ci sa tu najde nevesta ktora sa vydava 12.2.2011 ako ja? som tu nova a rada by som tu niekho spoznala :-)
Odpovedať
1
2
7
Profilova fotka
@moncikyta ahoj ja my máme síce svadbu až o mesiac neskôr - 11. marca 2011, ale rada popíšem ... kde budete mať svadbu, koľko ľudí? my v Senci, počet hostí : 60
Odpovedať
@lucia3006 ahoj no my budeme mat malu svadbu na celom obrade bude asi 25ludi a potom vecer nam pridu kamarati takze +20 asi. aky budes mat uces?zavoj ci kvety?
Odpovedať
@lucia3006 som ti zabudla napisat ze u nas v Bytči budeme mat svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta no supeeer, no my sme takto pôvodne chceli mať len 20 alebo 25 ľudí, ale rodičia nedovolili ... tak bude nakoniec väčšia svadba ... no nám tiež večer prídu kamaráti asi tak 20 až 25 ľudí ale musíme ich dať už do vedľajšiej miestnosti - lebo do hlavnej sa už nepomestia ... účes taký jednoduchý - vypnutý do boku, aj závoj bude a kvetinky z bielych a fialových ruží - pozri si môj album z príprav, tam mám foto ... :)
Odpovedať
@lucia3006 sak ale viac ludi vacsia zabava :-) idem kuknut ten album teda si tu aj ja musim nieco dat ale akosi nestiham dneska som sa prihlasila takze hadam aj to bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta oki, pozri, mám tam aj foto zo skúšky šiat ... však postupne popridávaš, ja som tu registrovaná od minulého roka, tak som postíhala už čo to sem dať :) a veľa vecí som si tu zohnala cez bazár za supeer ceny ...
Odpovedať
krasne saty aj vyzdoba pekna z tych obruciek som unesena ja som nase nevidela drahy ich objednaval sam :-) takze dlho planovana svadba :-) my ju planujeme od decembra takze vsetko na rychlo ale zatial nam vsetko vychadza :-) my budeme mat ruzovu vyzdobu :-) ale ta fialova je krasna waw
Odpovedať
@lucia3006 a kolko ta vysiel kameraman? budete mat zivu hudbu?
Odpovedať
Profilova fotka
kameramana netuším lebo je to náš známy a toto vybavuje moja mamina - my budeme mať DJa - živú hudbu sme nechceli ... a ty ako plánuješ?
Odpovedať
@lucia3006 my budeme mat tiez dj, pred domom nam bude hrat na harmonike je dobry a skuseny s tym takze som spokojna a stastna ze termin mal volny :) a kameramana a fotografa mame v jednej osobe a co som videla dvd tak super uz sa neviem dockat :-) inac budes mat fotky vonku alebo v ateliery? a kedy sa idete fotit pred obradom ci az po?
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta ideme sa fotiť na hasičskú stanicu, kde môj drahý pracuje a ak nám výjde čas a počasie tak aj do sadu Janka Kráľa . fotiť sa ideme pred obradom, lebo potom už nebude čas, chceme sa venovať hosťom ... vyhradili sme si tak 4hodiny na fotenie aj s cestom do BA a späť do Senca ... :) vy sa budete fotiť vonku či vnútri?
Odpovedať
@lucia3006 tak to mate super ze na stanici aj tortu budete mat nejaku hasicsku? uz som to tu niekde videla a bolo to super :) my sa budeme fotit u nas v zamku je tam pekna zahrada a tak a mozno este nieco najdeme ze kam pojdeme ak nam vyjde pocasie :) a potom na sale taky kutik kde sa pofotime so vsetkymi aby sme mali vsetci spomienku :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@moncikyta také spoločné foto by sme chceli aj my so všetkými pri hasičskom aute po obrade :) nech máme pamiatku, svadobnú tortu budeme mať, ale to majú na starosti ženíchoví rodičia, dajú nám ju robiť, už padol aj návrh aby bola v tvare hasičského auta, tak sa necháme prekvapiť ... :) inak prajem pekný víkend, my ideme dneska na hasičský ples, už sa moooc teším .... :)
Odpovedať
tak si to riadne uzite a zabavte sa :) dakujem aj tebe pekny vikend :) ako to budes mat pri odcepceni? budes mat 3podmienky ci nie?
Odpovedať
@lucia3006 lebo ja rozmyslam nad tymi ulohami a musim nieco vymysliet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta odčepčovať ma bude krstná - potom bude aj nejaký sľub svokier, to nám vymyslel DJ - taká sranda, budú prisahať na metlu, že nám budú pomáhať a tak... potom ženích bude ústami dávať mne dole podväzok a hádzať a zase ja budem hádzať svadobnú kyticu, dáme si prípitok, potancujeme a ideme sa prezliecť ...
Odpovedať
@lucia3006 ten slub svokier mame aj my to sa mi strasne paci potom mame aj sud takze budeme odsudeni :) a rozmyslam ze ked ma budu odcepcovat tak mi uz vtedy manzel bude musiet zatancovat na nejaku smiesnu pesnicku aby som sa aj na nom pobavila :)este vam nieco chyba alebo uz mate vsetko zajednane?
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta už máme takmer všetko, už len dokúpiť nejaké nealko a alko, ale už aj to máme zajednané len ísť pre to, ale pôjdeme až tak týžden pred, lebo doma už máme skladisko :) a ešte musím dohlásiť presný počet hostí a zasadací poriadok majiteľke penziónu, inak už asi všetko ... začínam byť z toho už trošku nervózna, už sa to dosť blíži ... :) navyše čakám jeden dôležitý papier zo školy na štátnice... tak som asi aj z toho nervózna ...
Odpovedať
@lucia3006 a na aku VS chodis?
Odpovedať
Profilova fotka
robím si teraz doktorát na práve, do školy už nechodím len som odovzdala prácu a teraz čakám na posudok a podľa toho uvidím či idem na štátnice v marci alebo nie ...
Odpovedať
@lucia3006 jaaj tak vsetko sa nakopilo drzim palce nech to dobree dopadne a hlavne nech nie si v strese :) aj ked aj to patri k svadbe .)
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta jeej ďakujeeem, no snažím sa nestresovať ale taký vnútorný stres tu bude asi stále :) vydýchnem si asi až bude po všetkom - aj po svadbe, aj po štátniciach ... :)
Odpovedať
@lucia3006 sak aj ja som povedala ze dobre bude ked si vylozim nohy a budem kukat dvd :) a fotky :) ale potom mi bude smutno ze uz je potom vsetkom :(
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta tak to áno, ale zase si poviem, že už som si to prežila, nechám ďalšie budúce nevesty aby si to všetko prežili zase oni a ja im budem môcť poradiť a odovzdať im svoje skúsenosti ... :) však potom sa budeme tešiť zase na niečo iné - až príde ten správny čas tak aj na dieťatko ...
Odpovedať
@lucia3006 sak na babenko sa aj my velmi tesime :) to bude radosti :) a ozaj ake mate pohare gravirovane ci nie? aky typ?
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta svadobné poháre mať nebudeme, iba klasické jak ostatní...
Odpovedať
@lucia3006 a podbradniky alebo knihu hosti alebo nieco take? a budete vyberat do venca?
Odpovedať
Profilova fotka
@moncikyta nie také nebudeme mať, do venca tiež nebudeme vyberať,alebo chceme od hostí iba finančnú hotovosť, žiadne vecné dary, tak už nechceme vyberať od nich ďalšie peniažky :) a vy plánujete ako?
Odpovedať
my chceme svadbu knihu hosti ale musim ju zohnat :) a do venca vyberat nebudeme tiez :)
Odpovedať
@lucia3006 a byvat budete vo vlastnom ci ako ? :-)
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?