Svadba 10.5.2014

Profilova fotka
Ahojte. Ak aj vy máte termín svadby 10.5.2014, pridajte sa. Môžeme spolu plánovať, radiť si - je to ľahšie, ak sa ten deň blíži pre všetkých rovnakým tempom... :-) Ako ste na tom s prípravami?
Odpovedať
1
2
8
@gabrielaslivkova ahoj, ja mam 3.5. zatial mame rezervovany kostol, salu, kameramana aj s fotografom a v pondelok ideme aj za skupinou...a vy ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@pbetuskap ahoj. My máme sálu, kapelu, foto, kameru, vizážistku a čoskoro budeme riešiť už aj kostol. A pomaly pracujem na výzdobe, pretože si ju chcem robiť sama... :-) tento týždeň sme sa začali obzerať po obrúčkach, aby sme mali predstavu, čo a ako.
Odpovedať
@gabrielaslivkova ja sa pri vyzážistke ešte rozhodujem ktoru, lebo je ich dost co si vybrat a pri niektorych ked mi povedali ceny som spadla skoro zo stolicky :) kazdy mi sice vravi, aby som sa namalovala sama, kedze zvyknem licit kamosky aj rodinu len ako hobby, ale tak ja by som sa aj tak radsej zverila do ruk nejakej sikovnice nech mam pokoja v ten den....Nam ponukli v sale vyzdobu za 150 ecka takze zoberieme od nich, aj ked som tiez mala predstavu, ze si spravim sama :) a co sa tyka obrucok, tak to by som akurat priatelovi dnes ked pride z prace chcela oznamit, aby sme sli zajtra nejake popozerat po meste pred nocnou, no uvidim ci u neho pochodim :) a obrucky chcete ake? zlato?
Odpovedať
Ahojte, my mame tiez termin 10.5 a tiez mame vacsinu toho co vy - miestnost, kapela, kameraman, fotograf, kadernik. My si budeme sami robit oznamenia a aj vyzdobu, takze uz tiez zacinam pozerat inspiracie. No a uz aj saty mam nejake vybrate ale skusat pojdem asi az okolo oktobra. Tym ze moj drahy je mimo SR tak sa nam veci trochu tazsie zariaduju, ale dufam ze to vsetko stihneme bez stresov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pbetuskap my máme tiež v cene sály základnú výzdobu (keby sme ju nechceli, dajú nám akože zľavu 100 EUR), ale ja to chcem mať tip-top, pretože ma to baví... Chcem mať živé kvety, čo v cene výzdoby nemáme. A obrúčky obzeráme z bieleho zlata plus na moju nejaky ten briliant na ozdobenie. Na vizáš sa teším, rada sa zverím do rúk niekoho iného. :-) @schatzeli35 jej, vlastne oznámenia máme už aj my vymyslené, len ešte nemáme čas sobáša, takže zatiaľ sú len v hlave... My sme teraz obaja pracovne vyťažení a keď prídeme večer domov, nič sa nám nechce, takže tiež trošku stagnujeme s prípravami. ;-)
Odpovedať
Ahojte, my máme svadbu koncom mája, uvažujem, že asi 24.5. Bude v Košiciach, zatiaľ sa nám páči penzión Platz, aj cenovo, aj kapacitne, aj výzdobu ponúkajú za dobrú cenu... Rozhodli sme sa len minulý týždeň, čiže ešte nemáme nič pripravené, ale postupne to dobehnem ;-) Viete niektorá, koľko stoja titánové obrúčky prípadne z chirurgickej ocele? Nechce sa nám dávať 500 eur na zlaté. Ešte mi treba kúpiť snubák s diamantom :-D
Odpovedať
Dnes som bola pozerať obrúčky z chir. ocele....stáli od 5 eur / kus.... Až som bola šokovaná, že tak málo. :-S 4iže asi pripadú do úvahy strieborné, našla som za 120 eur pár... Predsa len to musí mať nejakú vážnosť, nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@drianka Priamo u výrobcu sa dá často dohodnúť na cene... A vždy je to lepšie ako v obchode... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my máme tiež 10.5.2014 a máme rezervovanú reštauráciu, hudbu, kameru a fotografa :-D ...začínam uvažovať kedy asi na šaty :-S ....topánky nemôžem vôbec zohnať, mám č.35 a úzku nohu...všetko mi je veľkéééé, asi sa budem vydávať v teniskách :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@sisskaa ahoj. šaty majú ešte chvíľu čas... ;-) Ja som bola v máji, lebo som si jedny chcela kúpiť. Nekúpila a dohodli sme sa, teda bolo mi poradené, že sa mám zastaviť niekedy v novembri... :-) A s topánkami asi veľmi nepomôžem. Možno cez internet... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, my mame svadbu 17.maja 2014 :-) . sice zijem v UK, co bude trosku komplikovanejsie s vybavovanim ale hadam to zvaldnem. mame uz kostol, hotel kde bude aj hostina, fotograga ( kameramana nechceme ani jeden z nas :-) ) tak o starost menej. Koncom septembra idem domov tak sa mame stretnut s p.fararom a aj do hotela mam meeting s manazerkou a tam sa uz chcem s nou dohodnut na menucku a aj vyzdobe ci maju nejaku v ponuke. Kedze som na detaily tak som mala tiez v plane si robit vyzdobu sama ale budem rada ked mi ju niekto spravi a mam o starost menej, vsetci mi hovoria ze je kopec inych malickosti co treba povybavovat a mozem byt len rada ze hotel mi ponukne vyzdobu v cene :-) ( mam2 kamaratky, ktore sa tento rok vydavali a tiez vsetko robila z uk ). dufam, len ze vsetko stihnem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.aj ja sa vydavam 10.maja.zijem v irsku,doma sme boli v juli a museli sme si vsetko dolezite vybavit,lebo najblizsie ideme domov az na svadbu.takze vybavene mame-salu,kostol,papierovacky,saty,hudbu,riesime oznamenia na ktore sme sa fotili doma,foto,kameru,obrucky,topanky,vankusik pod obrucky,vybrali sme saty pre druzicky ale kupime ich az zaciatkom roka...to je asi tak vsetko :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No ja rozmyslam, ze pojdem saty pozriet dnes - neviem, ci to je prilis skoro, ale stratit nemam co, nie?
Odpovedať
Ahojte, tiez sa pridavam s terminom 10.5.2014. Uz mame matriku, salu, Dj, fotografa, obrucky, a mam dokonca i saty :-) Topanky mam tiez, treba hladat a hladat. Ja som dokonca bola i v obchode s tanecnymi topankami. Su sice drahsie, ale vcelku zaujimavy vyber maju. @dada2014 Nemyslim ze je skoro ist pozriet saty. Ja som bola v lete, mala tom take blbsie obdobie a tak som si isla zlepsit naladu a akosi som na tie svoje narazila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mile damy,ktora este nema zabezpecenu hudbu,kapela Fantom k Vasim sluzbam 8-) ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte majovky :-) my sme vybavovali salu vo februári minuleho roka. :-( Normálne som v užase ako daleko ste a čo všetko mate. :-) mat tak po ruke take šikulky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dievky. My síce nemáme svadbu 10.5. 2014, ale až 17.5.2014, ale aj tak sa k vám pridám na pár slov :-) Chcela by som sa vás opýtať, čo všetko už chystáte a či ste už vôbec začali :-) Ja sa chystám pomalinky začať vyrábať výzdobu a pierka a menovky na stoly (hneď ako sa dohodneme, koho tam vôbec chceme mať :-D ). Nie je to skoro 8 mesiacov pred svadbou? :-D Nieže ma drahý vyhlási za šialenú, že to robím už teraz :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 nemyslím, že je to skoro. Ak si to chceš robiť sama, potom na to asi nebude veľa času... Akurát možno s tými menovkami by som počkala - môže sa stať, že všetci pozvaní sa nezúčastnia, resp. hostia sa môžu meniť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova hej, chcem si to robit sama, teda s drahym, aby sme co najviac usetrili a hlavne aby bola svadba o nas a OD nas :-) takze co najviac handmade x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 u nás to bude podobne... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova a co vsetko uz mate vybavene ci vyrobene? Lebo my v podstate este dokopy nic. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jancusa99 jejo, budeme sa svadbit naraz x-) mas toho uz dost vybavene. To my mame len dojednany datum na matrike, v podstate dohodnute auticko z roku 1960 pre nas dvoch na cely den, dohodnutu vyrobu obrucok u kamarata, no navrhnute ich este nemame a v podstate je to vsetko :-| takze nic moc. A hej. Uvazujeme nad vyzorom pozvanok a v podstate uz nejaky ten navrh mame. Kreslila nam ho moja sestra a spracujewa vytlaci nam to kamarat.
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 my máme už sálu, kameramana, fotografa, vizážistku, kapelu. A z výzdoby časť pierok, časť výzdoby do sály (pompony, papierové srdiečka, "pletené" srdiečka). :-)
Odpovedať
Ahojte baby , aj my mame termin 10.5 ale my nic vybavene este nemame .....Moja draha buduca svokricka hovori ze je este cas ze co stresujem....Zajtra ideme vybavit sálu, fotografa a dj tak hadam sa bude darit:)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova ty kokos! A vraj sa ja ponahlam, ak od neho chcem pocet ludi, ktorych tam chceme, nech zacnem vyrabat pierka :-( Ved my nic fakt oproti vam nemame! :-N Mlady bude mat doma asi vazny pokec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronicka54 haha, tak vytaj v klube tych, co nic nemaju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 ja som ho prinútila spočítať hostí tak, že keď sme chceli vybrať sálu, museli sme vedieť, koho chceme pozvať. Tak som mu strčila papier pod ruku a musel písať (aby sa mu to lepšie rátalo a na nikoho nezabudol). Ja som samozrejme využila situáciu a zoznam si hneď odložila. :-D Ale tiež mal pocit, že niektoré veci riešim skoro... Ale potom prišli moje služobky, čas utekal a zrazu sa výroba výzdoby spomalila. Potom uznal, že je dobre, že na tom pracujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova si zabila :-D ja ho ale musim dnes pochvalit. Vybavil SAM OD SEBA zlavu na kvety do vyzdoby u nas v robote x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 fuuu, tak ten môj asi ešte nič neurobil sám od seba, čo sa týka svadby... :-)
Odpovedať
Ahojte majovky :) tak my mame uz skoro to co vy-sala,caternig,kostol,hudba,foto,kamera, vizazistka, vyzdobu robime s kamoskou, kedze ona to robi profesionalne, oznamenia budem robit s druhou kamoskou-je to jej hoby :) a ostatne budem riesti po novom roku :)
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?