Svadba 10.11.2012

Trochu skoro ale planuje niekto v tomto termine svadbu? :-)
Odpovedať
1
2
áno, my s priateľom chceme tento dátum :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Aj my s priateľom chceme tento dátum ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa akurát včera definitívne dohodli pre tento dátum :-) Len sa bojím, aby nebola veľká zima
Odpovedať
Aj my s priateľom budeme mať v tento deň svadbu...v ktorom meste to budete mať?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať na Starej Hute - to je dedina medzi Zvolenom a Detvou. A ty?
Odpovedať
jeej v tento den mam narodky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež máme 10.11.´12... :) chceli sme ešte obrad 13:14, ale to by bolo príliš skoro ;-)
Odpovedať
@stanca84 my budeme mat svadbu v Bytči...ako si na tom s prípravami??
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 No tak ja sa ešte len nechávam inšpirovať :). Máme zatiaľ zaistenú sálu, kostol, farára a dj. Pracuje sa na starejšom, fotografovi a kameramanovi. Vymyslenú mám aj výzdobu - bude zlato-krémovo- hnedá :) - idem si ju robiť sama, pretože som trošku škrob :) a nechce sa mi dať 800 € len za výzdobu - keď sa to dá vyzdobiť aj za menej peňazí. Na nete je dosť inšpirácií. Mala som už vybrané aj svadobné oznámenia, ale priateľ sa rozhodol, že si to vyrobíme sami - tak sa akurát zajtra idem kupovať vzorku materiálu na SV - uvidíme či to zvládneme (ja mám obe ruky ľavé ale Palči je zručný tak sa nám hádam zadarí :) - vyskúšame uvidíme). No a ešte máme 2 prasiatka u priateľovho bratranca - keďže chceme mať zabijáčkové menu (samozrejme,že aj nejaké kura tam bude :)). Šaty, make-up a vlasy ešte neriešim - na to je ešte čas. Niekedy v máji začnem riešiť. A ty si na tom ako?
Odpovedať
@stanca84 My sme na tom dosť podobne ako vy. Máme kostol, sálu,DJ,starejšieho a fotografku. Oznámenia sme pozerali,ale nejako si nevieme vybrať. S výzdobou sa nejako netrápim,lebo tam, kde budeme mať hostinu, tak to majiteľ zabezpečuje. Ale to čo u Vás za ňu pýtajú,tak to je dosť dobrá pálka :-o . Šaty som ešte ani ja veľmi neobzerala,iba mám vyhliadnutý salón, kde si pôjdem požičať. So svadobným menu ste to vymysleli výborne,to bude také netradičné a ľudia si na tom pochutnajú. My sme zatiaľ veľmi nevymýšľali, musíme zájsť do reštaurácie a dohodnúť sa s nimi. :-) Prečo ste sa rozhodli pre taký termín?
Odpovedať
@miiishka kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 Ivanka pri Dunaji, a pozerám že máš pozisťovaného toho omnoho viac než ja... :-D Ja zatiaľ úrad a nejaké info o sále, ale nič konkrétne... stále si vravím že mám milión času :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@miiishka to sa zdá, že času je stále dosť...ale keď je taká veľká ponuka,aby si si vedela vybrať to najlepšie ;-) vtedy bývajú vo veľkom stužkové,tak fotograf alebo DJ môžu byť obsadení :-) máš už nejakú konkrétnejšiu predstavu o dni "D" ???
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 vidíš, stužkové, to ma nenapadlo.. sálu mám predbežne zarezervovanú, tak dúfam že mi prevádzkar necukne... Predstavy sú... musí to byť INÉ. ;-) čierno biele šaty určite, lebo ja v bežnom živote chodím skoro stále v čiernom. Trochu umelecké, trochu retro, hlavne šialené ;)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam 10.11.2012 svadbu........V novom Smokovci hotel Atrium :-D
Odpovedať
@miiishka čierno biele šaty? znie to zaujímavo...potom daj foto na net,nech okuknem :-) u mňa ešte nie je žiadna predstava o šatách,iba viem,že ma musia očariť na prvý pohľad... :-) @12etuska a ako si na tom s prípravami??? :-)
Odpovedať
krasny dátumík... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 pozri moj album... favoritky su tie prve. kupim si zaklad, a zvysok si dorobim. Jedna sikovna holka na SASHE robi krasne latkove cervene maky.... a navrch len jednu vrstvicku, ktorú si pomalujem, alebo nasijem kvety zo stuzky...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 tieto http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/mii...
Odpovedať
@miiishka hmmm....tak to klobúk dole...sú naozaj nádherné...uvidím,čo bude u nás v salóne v ponuke a potom niečo poriešim...hlavne čakám na sestru,tá býva vždy najlepší módny poradca... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 poplatene vsetky zalohy...v sobotu stretko s fararom a potom trosku pokoj.... a ty ako s pripravou? ;-)
Odpovedať
@12etuska taký ten základ, kostol s farárom,sála, DJ, fotografka a starejší....ten zvyšok je v štádiu premýšľania a vymýšľania...budeš to mať krásne,v taký čas v Tatrách,môžete z toho urobiť veľkú guľovačku :-D dúfam,že aspoň trochu nám všetkým vyjde počasie,radšej sneh ako keby malo celý deň pršať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 awoj aj my mame tento termin mame svadbu v nesluši :-)
Odpovedať
Aj my máme svadbu 10.11.2012 bratislava -sobas kostolík,hostina okr.Dunajska streda ,krasny penzion zaistený...
Odpovedať
aj my mame tento datum ale ešte nemáme nič okrem kolačov ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky aj my mame tento termín a vzhľadom na to že v apríli odchádzame do zahraničia a prídeme v septembri tak prípravy sa pomaly začínajú...
Odpovedať
Nevestičky,boli ste už skúšať nejaké šaty? alebo dávate tomu ešte čas???
Odpovedať
@iwanka23 ahoj...tak to budete mat svadbu blizko nas...nebojite sa snehu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 no snehu nie len aby neprsalo sneh sa mi páči aj na fotkach:-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stanca84 no aj ja sa bojím aby nebola velká zima tak a neviem či stačí mať len klasické bolerko alebo kožuštek
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?