Svadba 1.9.2012

nie je to divny termin ked je to sviatok? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie je :) my budeme mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme sa takisto rozhodli pre tento dátum... a tiež rozmýšľam nad tým,či to nie je čudný termín,keď je sviatok... čo si o tom myslíte? lebo podľa mňa je to jedno... niektorí mali svadbu aj 1.mája a tiež je to sviatok....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
inak ano, už som tak premýšľala a skutočne je to úplne jedno :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som si tiež vybrala tento dátum, a nie preto, že je to sviatok, to ma vôbec netrápi, ale preto, lebo je to symbolický deň. Moji rodičia by mali 50. výročie svojej svadby.
Odpovedať
my sme si tento termín vybrali PRÁVE preto, že je to sviatok. každý rok na výročie svadby nebudeme musieť ani z postele vstať ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že to určite nie je divné. Veď keď si zoberieš, že obyčajná sobota keď máš svadbu je pre Teba tiež sviatočná a takto je to ešte umocnené tým, že je štatny sviatok. Navyše sa to dobre pamätá a manžel nezabudne doniesť raňajky do postele :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my máme tiež ten termín. Chceli sme iný septembrový, ale už bol obsadený a ostal len tento, ale teraz sme radi. Je to také pekné, že prvý deň v mesiaci, ja neviem... páči sa nám to :) a plus .. ako hovoria ostatné baby, vždy budeme na výročník doma :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?