Svadba 1.9.2012, má niekto tento termín?

Profilova fotka
Termín svadby 1.9.2012, má niekto rovnaký termín?
Odpovedať
ahoj my mame nakoniec tento termin povodne sme chceli 8.9 2012 ale draheho svagrik ma v ten den 40tku a tak zauradoval aj s jeho manzelkou a my sme museli ustupit .Šlo ma poraziť také som mala nervy.Ale má to aj jednu vyhodu drahý si zapametal kedy sa bude ženiť podla toho ze dti by mali ist do školy
Odpovedať
Aj my mame tento termin. Najprv sme chceli 25. augusta, ale starejsi uz bol obsadeny, tak sme menili. Aspon budeme mat kazdy rok volno na vyrocie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my sme chceli povodne 8.9., ale zmenili sme to na 1.9.2012, je to lahko zapamätatelny datum a vzdy na vyrocie budeme spolu doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,aj my mame tento termin :) len som zistila ze to je statny sviatok,tak sa trosku obavame, ci budu kadernicky, vizazistky robit..kostol som si uz dnes overovala ci sobasia aj vo sviatok a to chvalabohu hej :) myslite ze s tym ostatnym nebude problem???
Odpovedať
ahojte, my chceme mat 8.9. Este to nemame uplne iste, lebo nemame nic vybavene ale tieto dni chceme s tym zacat. Vy uz mate co vsetko zajednane?? dik
Odpovedať
Profilova fotka
No my už máme zajednanú sálu, hudbu, kameru a foto...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, aj my máme svadbu 1.9.2012. Podľa numerológie je to deň vhodný na svadby, znamená šťastie, harmóniu a lásku v manželstve a rodine. Nie že by som tomu nejako extra prikladala veľký význam, ale poteší :) Zatiaľ máme vybavenú len sálu, na ostatných veciach sa pracuje :) Ako ste na tom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj my máme tento termín svadby, zatiaľ máme zajednanú sálu a fotografa. Hudba nám ešte chýba. Tak držím palce!!!
Odpovedať
aj ja mam tento termin mam salu,fotografa, saty a starosti pred sebou
Odpovedať
@petka73 mozem ti odporucit perfetknu kapelu z Prešova .... Dynamix maldí chlapci riadni showmani hraju zivo maju nadherne hlasy a hlavne niesu drahí fakt ak chces mat poriadnu zabavu daj si zalezat hlavne na kapele .... mozem ti poslat kontakt ak chces ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super, začala som si myslieť, že tento termín vôbec pre nevesty nie je zaujímavý. Aj ja sa budem vydávať v tomto termíne. Mám zabezpečenú sálu, kostol, DJ, starejší, cukrárky, kuchárov, pomaly aj výzdobu sály, práve včera som poškulovala po oznámeniach a vo štvrtok si idem skúšať šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Aj my sme si vybrali tento krááásny dátum. Skúšali ste si ho napísať rímskymi číslami? Vtedy je ešte zaujímavejší, zrkadlový I.IX.MMXII :-) Vybavenú máme matriku, sálu a fotografa. Hudbu, DJa, starejšieho ani kameramana nepotrebujeme. Bude nás len 25. A s tou vizážistkou ste ma teraz vyplašili, dúfam, tme sa nejaká ochotná a šikovná nájde!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, pripajam sa k datumu :) ...nam uz chyba sa iba rozmysliet, ci ideme zhanat aranzerku (mimo kvetov, kvetinarku mame v rodine) alebo ideme pracovat na vyzdobe vlastnymi rukami :) ostatne uz viac-menej zajednane :))
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Jeej, ten super rímsky datum som si doteraz nevšimla! To je škoda nevyužiť :) my máme zatiaľ kameramana, sálu, vyzerá to tak, že aj fotografa a hudbu. K výzdobe, účesu, šatám a tak zatiaľ len čerpám inšpirácie z netu, verím, že ešte nie je neskoro.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) ja by som mala mať tiež vtedy. Len ešte čakám na vyjadrenie z matriky, lebo vraj max. 6mesiacov dopredu mi vedia potvrdit termin. Ale inak uz mam zajednanu salu, fotografa, dj, saty aj salon na vlasy a make-up. Radšej chceme mať všetko včas vybavené, aby sme potom mali kľud a nemuseli "vyberať zo zvyškov" :))
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, aj my mame svadbu 01.09. :-) termín sme si vybrali skôr náhodne. Len ma dosť prekvapuje, aký problém je už teraz zohnať na september DJ, starejšieho ... My máme zatiaľ sálu, kostôl, fotografku a hudbu (tá ma stála veľa hľadania a telefonátov), problém je aj zohnať dobrého starejšieho - toho ešte nemáme ;-( dnes sa už svadby riešia aj rok dopredu, to som ale samozrejme na začiatku nevedela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby.. no aj my mame 1.9. a obcas a prekvapuje,ze ludom sa tazko vybavuje sala.. kazdy ma upozornoval,ze co najskor .. ja som za tri dni vybavila :D salu, kostol, dj, kolace, cepcenie :D a to za od soboty do pondelka :D, celkom sranda, ako ma kazdy rozdielne skusenosti. Inak velmi velmi pomoze, ak mate kontakty a nieco overene, je to uplne skvele, my sme kolace davali tak,ze sme pred dvoma tyzdnami boli na svadbe a boli kolosalne, inak pisal niekto z okolia PO, tak sme dali kolaciky do Gregoroviec robit, su skvelo skvele. a dj mala ina kamoska. Velmi to pomoze. prajem vam, aby ten nas den bol krasny ;) a pokojny hlavne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
tak sa nám to všetkým kráti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To teda, inak baby citali ste ze nam chcu zrusit NAAS statny sviatok 1.9? :-|
Odpovedať
ahojte aj ja mam tento termin :-) , ale zatial sa mi nepodarilo zohnat kadernicku a ani vizazistku, kazdy ma pracovne volne :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?