Svadba 1. 8. 2009. S kým budem mať spoločný termín?

Ahooj, tak s kým budem mať spoločný termín? :-)
Odpovedať
1
2
10
Ahoj, určitě s námi na "1.srpen 2009" na Beremese.cz :-D Tak gratuluji ke krásnému výběru data!!! x-) x-) x-)
Odpovedať
ahoj.my sice mame datum o tyzden neskor,ale dufam,ze nevadi ked sa pridam? ale ako vidim,tak sme z jedneho mesta. ;-)
Odpovedať
ahojte baby, tak to som rada, že ste sa pridali... ako ste na tom s prípravami? my zatiaľ máme akurát vypísanú žiadosť o uzavretie manželstva, vybratý dátum a teraz pozeráme sály... =-) monikac...a svadbu budeš mať v žiline?
Odpovedať
tyaja: my mame salu,dj,kamera,foto a uz si nakupujem nejake tie veci na vyzdobu a na budui tyzden si uz idem kupovat saty :-) my mame hostinu na hotel branica a vy kade pozerate salu?
Odpovedať
fuuha, tak to sme teda pekne pozadu, sa nevieme nejako rozhýbať... my sme pozerali, ale zatial len na nete obkukávame penzion Kamélia, Anton v Tepličke a pôjdeme sa pozrieť do Slovakie... ja som to chcela mať na hotely Boboty, ale nevyšlo to, lebo svadba je v sezone a to mali na mna hrozne požiadavky... :-S DJ, kamerana a foto máte všetko zo žiliny? a koľko budete mať ľudí?
Odpovedať
jááj, monikac, môžeš aj do IP ak nechceš takto verejne...koľko to prosím ťa vyjde v hotely Bránica...prenájom,...no proste všetko. Lebo odporúčal nám tento hotel švagor, len som si myslela, že to tam bude príliš drahé...
Odpovedať
tyaja: no aj my sme sa boli pytat na hotel boboty lebo sa nam strasne pacila ta presklena miesnost a aj nam povolili mat svadbu,ale pristup tam bol hrozny :-| a manazer ...no otras chceli len peniaze na nicom inom im nezalezalo a este mi aj povedal ze oni si vyberaju komu tam svadbu povolia a komu nie :-o takze v takom zmysle kto sa mu zda ze ma prachy a kto nie...no otras!! v anton teplicka mala aj moja kamoska a bola spokojna.a na braniciach ste neboli pozriet?tam je to krasne maju novo postavenu konferencnu miestnost a aj okolie je nadherne :-) my budeme mat okolo 90 ludi este nevieme presne
Odpovedať
no tam je to tusim 5000SK za prenajom tej saly a na osobu to vyjde zhruba 1000SK no a za potahy na stolicky tusim okolo 75SK za 1 stolicku...ale neviem ci tvoj datum uz nieje je nahodou obsadeny na branici,lebo my sme si tam salu zajednavali uz minuly rok v maji,kedze ja som mimo SK a nam sa strasne pacil ten hotel,tak sme nechceli aby nam ho niekto obsadil a ked sme boli doma v septembri,tak nam volali z hotela,ze im musime potvrdid ci chceme tu salu na isto,lebo uz mali 2 zaujemcov na nas datum :-o ,tak sme to boli hned potvrdit.... kameramana a foto mam zo ZA,teda z Trnoveho su,su to manzelia a robia spolu a mala ich aj moja kamoska a videla som ich pracu a mali krasne spravene,ak chces poslem ti na nich kontakt a ty si odkial presne?
Odpovedať
len v Tepličke penzion Anton je malý...lebo ja nechcem tancovať v strede medzi stolmi, čiže chcem nejakú vačšiu sálu, ale počula som veľa chvály na personál, na jedlo atd...Kamélia sa mi celkom páči... pozerala som si stránku Bránice, je to tam krásne ;-) my budeme mať okolo 80 ľudí, len tam ešte nie sú zarátaní kamaráti a kolegyne, ktoré prídu neskôr.
Odpovedať
áno, monika, prosím pošli mi na nich kontakt. (na kameramana) :-)
Odpovedať
aha no tak ked chces tancovat s trede,tak to aj branice budu male,lebo tam vyjdu stoly len ro U.....ked chces vecsiu salu tak chod pozriet hotel Slovakia alebo aj Dom odborov,v hotely Slovakia som uz bola na svadbe,ale kamoska mala malo ludi a ta sala je velikanska a zdalo sa mi to tam potom take stratene a maju tam aj take gauce pred salou a to ti mladi tam stale vysedavali,mne sa paci ked je len 1 miestnost,aby vsetci boli poslolu
Odpovedať
Uz mas IP,a co saty uz si nejake skusala?
Odpovedať
Článok sa načítava...
presne to chcem aj ja, aby sme boli všetci spolu. Nechcem aby sa tancovalo v strede medzi stolmi a takisto aby bola miestnosť na tancovanie niekde mimo. Dom odborov sa mi moc nepozdáva, lebo je už príliš veľký. To sme hned vylúčili. Je ťažké zohnať sálu...V Slovakii som zažila svadbu aj ja, ale boli sme v tej menšej miestnosti...ta bola celkom ok.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, mozem sa pridat, mam sice svadbu 8.8.09 ale je to blizko monikac..ahoj... :-)
Odpovedať
ahoj mirettim, ešte ty mi povedz, že už máš skoro všetko hotové a ja už naozaj začnem chytať paniku :-D
Odpovedať
tyaja: no tak prajem vela stastia v hladani saly,ale skus zavolat na tie branice a opytaj sa ci maju este volny termin a pripadne sa tam skocte pozriet,je to tam naozaj velmi pekne ;-) ahoj miritem: ako sa mas?a co mas nove?ako postupujes v pripravach?
Odpovedať
Profilova fotka
AHOJ TYAJA. no musim povedat, ze uz vsetko podstatne mame vybavene. Zarezervovanu salu, dj, kameru, foto,obrucky, sme nahlaseny na matrike...prave zacinam pracovat na oznamkach a pod. ale poznam znamich co mali svadbu, a vybavovali vsetky veci asi 2 mes. pred svadbou..trochu to mali podla nich nedotiahnute...ale ludia sa bavili, jedlo bolo fajn, tak nam ako hostom nic nevadilo.. :-D . no zas jeden kamos mal svadbu a tiez si ju chystali neskoro a mali hrozneho dj, a strasnu salu..myslim, ze to zalezi od sikovnosti... :-) len treba vychytat tych dobrych - profikov(kameru, dj...foto...) monikac no dlho som tu nebola, odvtedy nemam asi nic nove...zacinam pracovat na oznamkach, atd. ale chyba mi k tomu zopar veci...a chystam sa od pol. januara behat po salonoch a skusat saty...a ty ako sa mas? co nove? ako si zacala novy rok? :-)
Odpovedať
caute...tak ja tiez 1.8.09 :)
Odpovedať
ahoj mirkita, vitaj :-) dúfam, že 1. augusta nebude príliš teplo, dnes sme to rozoberali, že budeme jesť roztečené zákusky :-D
Odpovedať
mirittim: no tak to si tu ozaj dlho nebola :-) tak ty si budes oznamka robit sama? ja sa mam celkom v poho,novy rok a celkovo sviatky boli super lebo som tu mala nasich akurat dnes odisli,tak mi mamina super vyvarala...ale teraz neviem kto tie kila bude zhadzovat :-| ja som uz bola skusat saty v 2 salonoch a uz mam asi ja vybrate a na dalsi tyzden si ich asi pojdem zajednat,kedze si ich kupujem a usiju mi nove a zevraj to trva 6 mesiacov...tak som celkom rada,ze to uz budem mat,lebo zo siat som mala najvacsie obavy :-N tyaja: tak to s tym rataj jul a august su veru horuce mesiace,ale zase je menasia pravdepodobnost na dazd ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja som no minuleho roku sledobala zaciatok augusta, ze ake bude pocasie..a hadajte..prsalo... ]-( ...takze musime si asi pocasie objednat.. monika..ja mam momentalne tiez take starosti ako ty..(ako zhodit kila)...ale uz som zacala aj s mojim milacikom cvicit, tak dufam ze nam toto odhodlanie potrva co najdlhsie... :-)
Odpovedať
mirittim: tak to ani nesranduj,ze ma prsat to by ma teda poriadne vytocilo 8-( no ja chodim do poilky stale,ale teraz cez vianoce som to uplne zanedbala,ale od zajtra zase nastupujem a to teda poriadne,rano o 6.45 mam spining,tak som zvedava ako sa tam dokopem :-N ale budem musiet
Odpovedať
Profilova fotka
tak co baby..mate nieco nove??? :-)
Odpovedať
ahojte tak to ste ma vystrasili s pocasim :) ale clovek si velmi nevyberie - napr. v 2008 bolo 13.9. tak strasne zima, ze sme skoro zamrzli ...a to si kazdy mysli aky je september super termin monikac . ja mam spinning dnes :) zase konecne po nejakej dobe, sa moooooc tesim na svalovicu... ja som dnes zarezervovala kameramana...aspon dufam a nasla som pekne tipy tu na strankach na darceky pre hosti...baby maju dobre napady :)
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim planujuce nevesty ;-) aj mne sa prave vcera potvrdil termin 8.Augusta 2009 x-)
Odpovedať
cafte nevesty. tiez mame 1.8. tiez :-( som rozmyslala nad pocasim, ale to nejde uplne naplanovat :-) . ked som si pozerala fotky neviest z 2.8.2008 tak to nevyzeralo tak zle ;-) .
Odpovedať
tak si drzme palce...nech je pekne teplucko, ale nie prilis zase si hovorim, ze aj keby prsalo, tak v lete sa aspon tak strasne neochladi po dazdi...
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame svadbu 1.8.2009. a uz stresujem...
Odpovedať
eva777: prave som Ti odpisovala na temu tykajucu sa svadby u zenicha :) neboj, to bude najmensi stres.... ja si zase lamem hlavu nad ubytovanim a kde sa vlastne budem pripravovat... buduci svokrovci ponukli, ze budeme vsetci v ich dome...nechcem ich urazit, ale radsej dam peniaze na hotel pre nasich a sestru - aj tak tam bude dost stresov, tak nech maju svoj pokoj a sukromie...ved na hostine si jeden druheho dost uziju :) no a vlastne sa este vobec nepoznaju...tak by sme mali spravit nejake stretko dovtedy a z toho ma chyta nervozita...
Odpovedať
ahojte, už máme kameramana 8-) huráá
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?