Sobáš 4.oktobra o 15tej. alebo o 16tej?

dievčata, ktoré mate svadbu v oktobri, kedy máte sobáš? chcela som o štvrtej, ale ma strašia že v oktobri už bude posunutý čas, že sa už bude stmievať po sobaši..no poradte!
Odpovedať
my máme o 14.30, chcela som o 15.00, ale už tam bola nahlásená iná svadba...a tiež nám na matrike povedala, že radšej skôr, lebo už bude potom rýchlo tma :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam v oktobri a zatial to mame na 15:00 ale chceme to posunut na 15:30 a kedze mame len sobas tak si myslim, ze to bude OK... :)
Odpovedať
My máme o 16,00 hod. Čas sa posúva myslím až koncom októbra. Dali sme si preto takýto čas, aby sme v kľude všetko postíhali a nemuseli ráno vstávať o 06,00 hod. ;-) Svadbu máme 4.10.
Odpovedať
My mame svadbu 18.10. a dali sme si 15:00, tiez sa bojime, ze neskor bude tma...
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite si dajte o 15.00, ked uz nie kvoli skoremu stmievaniu, tak preto, ze to straaasne rychlo ubehne :)
Odpovedať
Profilova fotka
akoze tuto dilemu riesim uz dlhsie aj ja a napadlo ma to, az ked sme zavazne rezervovali kostol :/ my mame o 16:00 a neviem ci nam nebudu blahozelat uz po tme :D
Odpovedať
Profilova fotka
@cabecita niee, tak zase az take to nebude, o 17.00 je este vonku pekne a v sale vam uz bude uplne jedno, kedy sa zotmie, ani si to nevsimnete...len skor vazne ide o to, ze ten den strasne rychlo ubehne a my sme nestihali sa ani vidiet a porozpravat so vsetkymi hostami....len preto by som dala skor, keby som sa mala este raz vydavat...
Odpovedať
@cabecita a ty máš kedy svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@laura1804 to dufam, ze bude este ako take svetlo a hadam stihneme aj spolocnu fotku, o nic ine sa mi nejedna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@margareta83 18.10. mame svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
svadbu máme 4.10. a mali sme mať o 15.00,len som sa bála že nebudeme stíhať,kedže pred obradom máme aj fotenie,tak sme dali na 15.30.
Odpovedať
my mame svadbu 4.10 a mame o 15:00 ...v ten den sa stmieva o 18:12 da sa to pozriet na nete ze kedy presne...kedze mame velku svadbu, tak gratulovanie, a fotenie myslim bude dost dlhe tak radsej pre istotu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ak ti nevadi, aby ste sa fotili este pred obradom, tak ja by som dala sobas o 16:00, ze mate cas na doobednajsie fotenie. V takom rocnom obdobi uz poobede a ku veceru tazko nieco nafotite ked sa rychlo stmieva a to ti ani nepomoze ked o 15:00 budete mat sobas. A to ti hovorim zo strany fotografky, lebo chodim fotit svadby :) Ked chces mat pekne fotky, treba ratat s minimalne 1,5 hod. fotenia a to uz po sobasi so slnkom neviem ci stihnete.
Odpovedať
tiez mame 4.10. :-) a ja sama som chcela o 4tej, jednak to pekne znie, jednak budeme mat s omsou a rada by som uz aj s platnostou na nedelu 8-) a ze bude uz trochu tma? no a co, moje saty budu vidiet este za svetla v kostole a vo svetle v sale :D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tiez mame 4teho o stvrtej :) aby sme sa presne stihli v klide rano pofotit a potom mi uz nebude vadit tma a v oktobri fakt necakam, ze skor ako o tej 18 bude tma :)
Odpovedať
DAkujem dievčata, dame to teda aj my na tu 16.tu
Odpovedať
My máme tiež 4.10 a dali sme si o 15:00, lebo budeme mať len obrad a večeru, veľa známych bude po sobáši cestovať späť domov a posledný autobus majú pred 19:00 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Z mojho pohladu, ak mozem poradit, radsej neskor, kvoli casovej tiesni a stresom :) clovek si to doobedie potom vobec neuzije, len sa nahana :)
Odpovedať
Profilova fotka
sesternica mala svadbu 12.10 minuly rok a mala sobas o 2, nakolko sa skoro stmieva a chceli sa este aj fotit atd.
Odpovedať
tu sa dá zistiť presne na minútu kedy zapadá čas v deň ktorý chceš.. http://calendar.zoznam.sk/sunset-sk.p...
Odpovedať
panebože, .. kedy zapadá slnko, som chcela napísať, nie čas.. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?