Snúbenice roku 2015

Profilova fotka
Ako som už písala, som zasnúbená od 8. augusta. Snúbenec ma požiadal o ruku v súkromí, poviem vám, bol to najkrajší deň v mojom živote.Urobila som slávnostnú večeru, pripili sme si šampanským. to požiadanie bolo skutočné požiadanie, lebo sa ma nespýtal, či si ho vezmem, ale povedal, vezmi si ma, prosím. Spať sme išli až dve hodiny po pol noci. No, samozrejme, že sme mali aj zásnubnú noc. a potom sme si spravili aj zásnubnú cestu. Chcem sa spýtať, koľké z vás ste sa zasnúbili v tomto roku a ako prebiehali vaše zásnuby? Aké prstienky máte? Ďakujem za vaše reakcie.
Odpovedať
My sme sa zasnúbili na Valentína. Priateľ kúpil lístky na Fifty Shades of Grey /odtiaľ aj naša prvá pesnička na tanec/, a po dobrej večeri sme šli už pomaly spať, že sme teda unavení a tak potutelne prišiel k mojej časti posteli a kľakol si :-) Prstienok takýto:
Odpovedať
V maji, na moje narodky(vsetko vyzeralo ako oslava narodiek),isli sme na spolocnu veceru,po nej sme odisli do BA,prechadzali sme sa popri Dunaji,vzal ma na nase oblubene molo i ked tam bola zaterasa ani to nas nezastavilo,vytahujem fotak ze idem fotit otocila som sa na divne sumy za mnou a on kratko pred polnocou,v dazdi,milion svetiel okolo klacal na zemi:) A svadba bude ked pride spravny cas:)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to som najčerstvejšia snúbenica. Musím povedať, že máte krásne prstienky. Môj je v albume. Je len z chirurgickej ocele, ale pre mňa má nevyčísliteľnú hodnotu, lebo som ho dostala do muža, ktorý ma miluje a ja milujem jeho.
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa požiadal o ruku taktiež na narodeniny 10.4. Ale bolo to úplne nečakané, lebo prišiel k nám dal mi obrovskú kyticu ruží aj darček, potom sme šli na spoločnú večeru a večer sme mali ísť posedieť s priateľmi a pooslavovať :-D . Keď sme sa vrátili z večere, ja som si ešte balila veci k nemu a už sme boli na odchode, keď si ma k sebe strašne silno pritisol a začal mi šepkať do uška ako ma ľúbi a ako si želá aby som bola navždy jeho ženou a keď to dokončil tak si zrazu kľakol vytiahol prstienok a povedal tu krásnu vetu :-) :-) :-) :-) A potom sme si na pamiatku na druhý deň spravili takú pamätnú fotku :)
Odpovedať
Profilova fotka
A kedy plánujete svadbu, dievčatá? máte už niečo ?
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 my plánujeme budúci rok :) 1.10.2016 bude náš deň :) a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
My zase 15. 10. 2016
Odpovedať
Profilova fotka
Mna požiadal o ruku v Thajsku 16.07.2015 na plazi, ešte to aj nenápadne natočil na mobil ;) svadba bude presne o rok 16.07.2016
Odpovedať
Mňa drahý požiadal o ruku na dovolenke 28.6. Večer ma prehováral aby sme sa ešte išli prejsť na pláž, keď sme tam došli tak začalo riadne pršať. Takže pôvodný plán mu veľmi nevyšiel. :D Preto späť na izbu a tam sa to udialo.Vôbec som to ale nečakala :) Svadbu budeme mať 15.10.2016.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme expresny! Nahodou som nasla v maily fakturu za kupu prstena, datum mala zo zaciatku januara. Ja som to objavila vo februáry. Poctivo som mlčala. A 7.3.2015 som sa dočkala, posunul mi ho do vačku keď sme boli v kostole, tri dni po mojich narodkách. (Neviete ake som male strasne pocity na narodky, lebo ja som čakala že ma prekvapí už na narodky a on nič) :) :-D Dohodli sme sa, že svadbu bude do roka a do dňa ako sa hovorí, čiže jar 2016. No a 30.6. sme svoje planý extremne stastny a sokovany zaroven pozmenili :) Obaja chceme aby sa naše bábo narodilo do rodiny a tak behom 2 týždňov sme vybavili-rezervovali všetky dôležité veci na svadbu. O 13 dní už budeme manželia. Mimochodom bábeno by sa malo narodiť 2.3.2016 :) Snáď aspoň jedna veci bude do roka a do dňa :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mna poziadal o ruku 14.2. 2015 na valentina. A svadbu planujeme na 27.2 2016. :-)
Odpovedať
Mňa požiadal o ruku 6.6.2015 na dovolenke, na Chopku. Svadba bude budúci rok, 16.9.2016
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme mali sukromne zasnuby piatok 13.2.2015 :) boli sme na privatnom wellnesse - netradicne miesto, ale bolo to super :) prstienok mam podobny ak nie uplne rovnaky ako @zu_zie , oficialne zasnuby s rodicmi sme mali 31.5.2015 a svadba bude 20.8.2016.
Odpovedať
mňa požiadal o ruku 25.7.15 v Prahe na dovolenke :-) presne na karlovom moste kde som hľadala náš zámok ktorý sme si tam zavesili v roku 2013. Nemôhla som ho najsť, šmátrala som medzi ostatnými a odrazu ma len drahý potiahol za ruku, otočím sa a on už na kolene s prstienkom a krásnou otázkou MILACIK VEZMES SI MA? :-D najskor som sa rozplakala a až potom povedala ANO :-) Svadba bude 23.9.2016 :-) presne na naše piate výročie :-) dátum vyberal priateľ :-)
Odpovedať
jeej aka mila skupinka :-) a kolko buducich nevesticiek...a vraj dnes sa uz mladi nezenia a nevydavaju :-) Ja som bola poziadana o ruku 2. 5. na samom vychode Slovenska, v dedinke Vysoka nad Uhom, v parku pri pamatniku s nazvom Dievca. Je to take putnicke miesto mladych tuziacich po cistej laske. Bolo to take mile prekvapenie, romanticke na vyznamnom mieste, a najlepsie po mojom ANO bolo to vydychnutie, ze prstienok je dobry, co netusim ako sa mu podarilo. A potom boli este cirkevne zasnuby aj s rodicmi a priatelmi v jednej malej kaplnke. No a svadba bude 6.2.2016.
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 ahojte zienky,tak mna moj drahý poziadal presne 15.3.2015 o polnoci ked sme mali prve vyrocie:-)boli sme na welnese v Grand hotely Praha v Tatrach bolo to najuzasnejsie najromantickejsie s kyticou cervenych ruzi a plno lupienkami ruzi..svadbu mame 30.4.2016 a ratame kazducky den aby to uz bolo tu:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoooojte baby...mna môj drahy požiadal o rukun v deň nášho 6.výročia 17.4....boli sme na večeri, po večeri sme išli k nemu domov, som mu dala nejaké darčeky čo som pre neho mala+upiekla som marlenku v tvare torty...Stale bol akýsi nervozny akýsi nesvoj, stale behal z izby do kuchyne, do obyvačky,,,som si lahla, ked v tom prišiel s kyticou bielych ruží, objal ma dal mi kyticu, povedal mi ako ma miluje atd...ked v tom mi hovorí:,,vieš čo sa ťa opýtal pred 6 rokmi???či budeš so mnou chodiť...teraz sa ťa chcem opýtať niečo iné´´ ja že a čo také??? a on na to:,,Vezemš si ma???´´ samozrejme že som povedala áno a ako som to povedala hned som mala slzy v očiach.....a svadbu budeme mať 8.10.2016....
Odpovedať
Profilova fotka
daduska87, to je nádherne, stále som najčerstvejšia snúbenka. My máme svadbu týždeň po vás. Už chystáte?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, toto je môj zásnubný pestienok.
Odpovedať
Profilova fotka
@snubenka75 ano už pomaličky chystáme...máme sálu, fotografa,kameramana, hudbu, kvetinarku, nejake drobnosti už tiež máme...vy ako tiež už chystáte???
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa prvýkrát reálne začali baviť o svadbe už v decembri...vtedy sa ma priateľ pýtal že aký prstienok by sa mi páčil, takže u nás to až také prekvapivé nebolo :-) už sa len zdráhal a čakal na správny okamih...nebol to ani valentín, ani moja 30ka...ani naše 6te výročie...ale florián :-D (polovička je nielen telom ale aj dušou hasič). Takže pekne večer pri filmev deň hasičov mi podal prstienok s tým, že konečne nastal výnimočný deň a či si ho vezmem... Svadba bude o 31 dní, tj 3.10.2015.
Odpovedať
Profilova fotka
nie, ešte nič, akurát len krabičku na obrúčky.
Odpovedať
@sashka1004 prstienok krásny, ale tie nechty .... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Môj krásnsavec :-) a taktiež zásnubná kytica :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môj krásnsavec :-)
Odpovedať
mňa môj snúbenec požiadal o ruku presne na naše 6. výročie toho ako sme sa dali dokopy, bolo to pre mňa nečakané pretože bol ma vypýtať aj od rodičov, mamine priniesol kyticu a ocinovi víno a okrem prsteňa mi spravil aj nádhernú ručne vyrobenú knihu s obrázkami a vyrezanými ilustráciami ako sme sa dali dokopy a čo by so mnou chcel zažiť a ako som si ju tak listovala, tak tam bol aj výrez muža kľačiaceho pri žene s prsteňom a vtedy si kľakol aj on a spýtal sa ma či si ho vezmem, taká som ostala prekvapená že som sa ho asi 5 krát opýtala či to vážne, zdalo sa mi to ako sen až potom som odpovedala áno, svadbu budeme mať na 7. výročie a 1. výročie zasnúbenia, všetko v jeden deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
19.6.2015 a svadbu budeme mat 6.8.2016. Poziadal ma o roku kwd sme boli na vylete v tatralandii.Boli sme ubytovani v Liptovskom Trnovci a urobil to hned prvy vecer. Boli sme na prechadzke pozriet si okolie . Potom sme si sadli do travy pri Liptovskej Mare chvilku sme sedeli. Ked sme sa rozhodli ist domov vtedy si klakol a opytal sa ma ci si ho vezmem. Odpoved bola ano. Som rada,ze to moj drahy urobil takto.Bol to obycajny vylet a zmenil sa na nieco krasne a 6.8.2016 sa zmeni na najkrajsi den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zasnúbili sme sa 11.04.2015, 2 dni pred mojimi narodeninami, na mojej narodeninovej oslave, bolo to nádherné, úžasné a tak nápadité - kedysi môj ocino vyhlásil, že má dá len tomu, kto príde na prasati a bude sa odrážať dvoma demižónmi, robil si pravdaže srandu, lebo však ocinova princezná, nemyslel si, že by to niekedy niekto splnil... no a môj dnes už snúbenec a od 16.04.2016 manžel, si v tú sobotu ráno zaobstaral snubný prsteň, plyšové prasiatko s ružovou mašľou, 2 demižóny, ružičku a na tejto oslave pred mojimi rodičmi, jeho rodičmi, bratom a najlepšou kamarátkou ma a vlastne všetkých takto prekvapil. Smiech sa miešal so slzami, no ani vo filme by to takto nevedeli zahrať, všetci nám gratulovali, tešili sa, objímali sme sa, no nádhera. A ten pocit, že vás prijali obe rodiny a že ten muž si vás vybral za ženu je neopísateľný!!! O chvíľku, 10.10., máme 7. výročie, takže ho skúsim nejako prekvapiť ja (možno bábätkom? :-D ).
Odpovedať
my sme sli na zvycajne posedenie s kamaratmi vo stvrtok, a nejak sme sa tam bavili a zrazu ze ten moj ma lubi, a ja zdvihla lavu ruku a ze kde? co? a otacala som rukou,ja nic nevidim zeby si ma lubil, a smiala som sa. a jeden kamarat zahlasil ja ti dam 20e ked jej kupis prsten a druhy, ja ti dam 100e. a nejak sme sa potom bavili, a v sobotu rano sa ma pytal ze kam pojdeme, do mesta alebo do nakupneho centra, tak sme sli do mesta a spolu vybrali snubak, a v nedelu presne na narodeniny 7.6. som ho dostala oficialne na mojej narodeninovej oslave s rodinou. brat sa budeme 21.5.2016,chcel uz tento rok ale salu ktoru si vybral tak bola uz do konca roka plne obsadena,najskor mali volne v januari, tak som povedala jun-ten bol plne obsadeny,tak isto aj jul, takze maj :)
Odpovedať
Profilova fotka
Milé snúbenice, želám nám všetkým veľa lásky.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?