Reštaurácia Moonys v Bratislave a vaše referencie

Profilova fotka
ahojte nevesticky,chcem len napisat,ze tato restauracia je najlepsia aka moze byt.Kapacita 60ludi uzasny personal,vyborne jedlo,paradny majitel,mali sme svadbu 17septembra a kebyze mam este niekedy hladat priestory,tak jedine tu,davam milion hviezdiciek a ideme tam oslavovat moju tridsiatku,som maxi spokojna,fotecky dohodim :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@dannii ahoj, my tam budeme mať svadbu teraz 25.4 pre 30 hostí a naozaj je pani prevádzkárka úžasná. Tebe robili výzdobu oni, či si si ju zabezpečila? ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Úplne najviac odporúčam, všetko bolo perfektné, tak ako sme sa dohodli, tak to platilo. Personál bol skvelý, jedlo výborné! Ideálne miesto aj vzhľadom na to, že je mimo obytnej zóny, strážené parkovisko, naozaj len pozitíva. Skrátka boli sme nadmieru spokojní a odporúčam každému, kto hľadá pomer rozumná cena/super výkon :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nimana @lucisa222 @dannii Kocky, neukazali by ste mi prosim nejaku foto s vyzdobou? dakujem :)
Odpovedať
@dumbik Ahoj, priznam sa, ze mne na vyzdobe az tak nezalezalo. Len som im spomenula, ze budem mat biele saty v kombinacii s marhulovou farbou a prijemne nas prekvapili. Miesto na svadbu je to naozaj uzasne!!! Vrelo vsetkym odporucam!!!! Priestor je sam o sebe krasny, pohodlne sedenie, nielen kozenkove stolicky s opierkami na ruky ale aj sedacky po stranach. A samozrejme dostatok miesta aj na tancovanie.
Odpovedať
Ahoj,tu sú fotky z našej výzdoby,je to niečo iné ako má kočka vyššie, tak aspoň budeš mať väčší prehľad, čo všetko sa tam dá realizovať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?