Poraďte priestor pre svadobnú hostinu a ubytovanie v Trenčíne

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, potrebovala by som poradiť s priestormi pre hostinu a zároveň ubytovanie pre 40 ľudí buď pod jednou strechou, alebo blízko sály. Ašak pri hľadaní ma omráčili ceny. Naozaj nie som ochotná dať 80e za noc v dvojlôžkovej izbe. Mám cca 80 ľudí, čiže aj reštauračné priestory sú dosť obmedzené. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@chocholuska Ahoj :) Ja mam svadbu tiez v septembri a oslavu mame v oliwe blizkosti trenč. teplic.... neviem ci poznas. Bola som tam uz na svadbe a je to tam dost pekne aj velke. Tak mozem odporucit. Da sa tam aj ubytovat a myslim ze tie ceny nie su az take vysoke ako si pisala..... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj siska, tak si druhá, čo mi to odporučila (prvé bola kolegyňa v práci)... viem však, že to boli priestory pre školu v prírode, tak neviem ako sú zariadené izby, či sú klasické dvojlôžkové izby, alebo je to naozaj zariadené ako škola v prírode, teda dvojposchodové izby a podobne. Určite sa tam chcem ísť pozrieť, ďakujem. A kedy máš presný termín? Ja by som chcela 29.9, ale sme prispôsobiví obaja :-).
Odpovedať
Profilova fotka
ešte som zabudla, že sa neviem dostať na ich stránku, nie sú náhodou v rekonštrukcii, majú oznam, že nastavujú kompletnú zmenu služieb...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam termin 8.9.2012 . ano nedavno sme si to tam boli zajednat a teraz rekonstruuju lebo to ma novy majitel... tak asi preto je stranka docasne nedostupna. O tych izbach ti blizsie povedat neviem, pretoze sme tam ubytovani neboli... ale skus sa ist pozriet, to by bolo asi najlepsie :) Myslim ze na september tam mali uz daco obsadene, ale to je asi toho 1.9. a pak moja 8.9....
Odpovedať
Profilova fotka
tak ďakujem veľmi pekne, už im píšem mail a dohadujem omrknutie... len dúfam, že sa tam 80 ľudí zmestí ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
to urcite ano :) my budeme mat tiez cca 80 ludi a povedala ze v pohode.... Sestrenica mala dokonca az 100 a tiez sa zmestili. Tam mas vlastne az dve saly. Ked mas tak do 100 ludi ste v jednej aj s hudbou a ked mas viac (my sme sa tam boli pozriet ked robili vyzdobu pre 130 ludi) tak v jednej miestosti sa sedelo a v druhej tancovalo.... Ale to si musis ist uz sama pooobzerat, ci by sa ti tam pacilo :)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekne ďakujem. Určite to obzrieme. Hoci sa dosť vyhýbam, aby sa v jednej sále tancovalo a v druhej sedelo, pretože si myslím, že je lepšie, ak sediaci vidia na zabávajúcich, ale to už dohodnem osobne s nimi. Vy to máte teda v jednej miestnosti, keď máš 80 ľudí? Začínam mať stres :) keď čítam, že máš dojednanú sálu aj kostol :-). Samozrejme fandím, len tak ďalej :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Aleee neboj :) nemusis mat este stres. Ja okrem toho nic ine nemam :) este len zacinam s pripravami :) Najhorsie je asi tu salu, pretoze to sa vsetko hned obsadza... My sme uvazovali aj nad inymi priestormi, ale to uz bolo na nas datum obsadene :( A tento nazor mam presne aj ja taky isty... tiez sa mi nepaci, ked sa v jednej sedi a v jednej tancuje... My budeme mat vsetko v jednej miestnosti :)
Odpovedať
Ak pôjdeš pozrieť do Trenčianskych Teplíc , odporúčam Domov speváckeho zboru slov. učiteľov, lacné ubytovanie - 10 eur/za noc, pekné dvojposteľové izby s wc a sprchou, háčik je v tom, že jedine menšia svadba - keď tak to ubytko.
Odpovedať
Profilova fotka
@kevinka84 Ahoj, čo znamená menšia svadba... ja asi menšiu svadbu nemám, ale nemám ju ani veľkú :))). Mamina kolegyňa mi to spomínala, ale na nete to vyzeralo "divoko".
Odpovedať
no ozaj divoko :) ale veľa vecí tam je už opravených a nevyzerajú takto. presný možný počet neviem, ale skúsim sa spýtať, (myslím max.40 -50) sú tam dve také sály, čo je nevýhoda, že je jedna na poschodí, treba prísť popozerať. jedine čo viem, že tam veľmi dobre a domácky varia a veľmi veľmi lacno to vyjde. Ale tie stoličky v reštike sú tuším stále tie isté.
Odpovedať
jedine ich pekne obliecť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kevinka84 Obliecť by ich samozrejme nebolo na škodu a ja chcem obliecť aj pekné stoličky, čiže to mi nevadí... Nech aj stoličky majú peknú svadbu :-). Ale a mám počet 80 ľudí a to pri najväčšom možnom skresaní. Čiže potrebujem sálu aj na veľkú tancovačku, aj na sedenie, najlepšie v jednej miestnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?