Plánujeme svadbu na jún 2014. Je to skoro?

:-)
Odpovedať
rozhodne nie je skoro na rezervaciu super fotografa/kameramana/kapely a nejakeho specialneho oblubeneho miesta - pokial teda po niecom takom tuzis...rozhodne je ale skoro na vsetko ostatne....ale najdes tu aj vacsie extremistky v pripravach na svadbu, urcite si budete mat o com pokecat :-)
Odpovedať
suhlasim s uzivatelkou bajana, na zajednanie fotografa, kameramana a DJ, datumu svadby, miesta obradu a hostiny skoro nie je...pripadne aj siat (aj ked tie kludne este pockaju)...ale trapit sa nad vyzdobou saly, pierkami, svadobnym menu a spol je naozaj priskoro...pol roka vopred je podla mna akurat...aj menej casu staci..
Odpovedať
Profilova fotka
:-) my sme začali v pondelok obehávať priestory- a dnes je štvrtok a máme už zajednanú: sálu, kostol, obrúčky, kameramana, fotografku, kapelu....a do svadby presne 100dni ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
neodkladaj na zajtra to co mozes spravit dnes :) ... urcite to nieje skoro .... hlavne vysnivane miesto.. to je len jedno
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez tak a uz nastalo prve sklamanie,moja vysnivana farma nas odmietla :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no urcite nie je skoro na zajednanie miesta hostiny, kameramana a kapely (DJ). Co sa tyka obradu, tak zalezi kde. My sme ho zajednavali pol roka pred svadbou. No a ostatne veci staci ten pol rok pred terminom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiež si myslím, že na tie najdôležitejšie veci nie je skoro.. ale ani neskoro. tak akurát. ale my ešte počkáme, tak do leta :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
napíšem tu to, čo som už napísala do niekoľkých podobných diskusií. Veľmi záleží od toho kde bývaš, respektíve kde plánuješ svadbu, v akom meste. Niekde je úplne v pohode rezervovať napríklad sálu pol roka dopredu, niekde je aj rok málo a ostanú ti potom len "zvyšky". podobne je to aj s kapelou/DJom/fotografom a kemaramanom. Ja osobne som toho názoru, že radšej skôr ako neskoro a potom si vyrobiť zbytočné stresy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My plánujeme svadbu na leto 2014 a uz dohadujeme sálu aj kameramana a hudbu. Vobec to nie je priskoro, dobre kapely uz maju obsadene terminy, ale este sa najde nejaka volna sobota, ale o par mesiacov neskor by sme uz mali smolu. Kameramani nam este neodpovedali, tak čakáme v napätí. Sálu nám zarezervovali, sme jedni z prvých. Ale ktovie ci by sa nám to podarilo tak o pol roka. Saty a menu a vyzdobu, prstene a dalsie zalezitosti budeme riesit uz neskor. Ale vsetko s predstihom a v klude, aby sme sa vyhli stresu :)
Odpovedať
My planujeme takisto buduci rok v auguste, ale tiez som toho nazoru ze veci ako kameraman, DJ, sala radsej rezervovat skor, ako ked prides o tyzden neskor a tvoj vysnivany datum sa ti neujde. My sme si priali mat svadbu presne na nase vyrocie, chceme len jedneho overeneho kameramana a salu taktiez len jednu, tak sme si to radsej teraz rezervovali. A zistili sme, ze to vobec nie je skoro, nakolko niektori uz maju obsadenych vela terminov aj buduci rok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme zacali planovat na Velku noc a berieme sa v auguste... ak chces nieco, po com je dopyt, zarezervuj si... ale ostatne naozaj staci par mesiacov pred...
Odpovedať
My sme začali rok dopredu a to sálu, kamera, foto, dj.... potom uz len tak pomalicky, a teraz ziadne stresy, pohodicka, doriesujeme co chyba.... (nocne mory a tak to mam, ale nie stresy ze to este nemam a to treba a tak...)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme sa zasnubili vo februari a svadbu planujeme buduci rok v juny. Tento mesiac sme zacali riesit veci ako kameraman, ziva hudba, chceli by sme si rezervovat aj salu, ale problem je v tom, ze sme v zahranici a domov sa vraciame az zaciatkom januara. Mam strach z toho, ze nestihneme rezervovat dobru salu, ale to nechcem riesit cez maily ako napriklad kameramana a hudbu. Predsa len tu salu treba vidiet nazivo. Z fotiek to nie je boh vie co. Na ostatne je este cas, aj ked nejaka ta predstava by uz bola.
Odpovedať
Profilova fotka
ak mate problem so salou tak nie...inak sa ostatne da vybavit behom 2 mesiacov :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?