Nevesty z východu Slovenska. Ste tu nejaké?

Ja len tak, ze mi je smutno, ze si namam s kym poradit co a ako na vychode... :-( Ak ste tu, urcite sa ohlaste... tesim sa ;-)
Odpovedať
1
2
10
Profilova fotka
Ja som tu :-) , aj ja som uz mala pocit, ze vychodniarky sa nevydavaju (alebo nechodia na net...). Kde budes mat svadbu?
Odpovedať
ahoooj!!! Super, az som si vydychla... :-) My mame svadbu vo Vranove nad Toplou. A vy? Ty si tiez septembrova...super! Co mas za sebou? Ja mam problem s kameramanom... :-( Chceme spravit zo svadby film, nieco ine...ale zapojit aj klasiku...nevies o niekom takom u "nas doma" ?
Odpovedať
Profilova fotka
Vo Vranove som sa narodila a mam odtial polovicu rodiny :-) Ale byvam v podstate od narodenia v Kosiciach a tu budeme mat aj svadbu - v hoteli Slovan - 130 hosti. Takze sala je zarezervovana, kostol mame vybraty blizko pri hoteli, mam vyhliadnute ubytovanie pre cezpolnych (z Vranova, Bratislavy a USA) a mame zarezervovaneho jedneho kameramana z Presova. Nasla som ho cez net, kde ma svoje ukazky a zda sa mi velmi sikovny. Este nam ma priniest nejake DVD, aby sme videli celu svadbu. Je aj tu na stranke v kontaktoch - jediny z Presova. Takze jedine jeho poznam, inak s tym nemam skusenosti. A kde presne budete mat svadbu? Moja kamoska mala myslim v Cemernom - v tom kulturaku a velmi si chvalila - aj nejaku zenu mala, co jej robila vyzdobu a vraj super. :-)
Odpovedať
Tak to je nahoda...svet je maly :-) Mame v hoteli Patriot niekedy sa volal Hotel Sport ( pri Slovenke, MTH, klzisko ) orientacne body. Aj ja som pozerala na jeho ukazky a spomenula som si na nho, tak ja si odskusam a dam ti vediet... ;-) Aj my budeme mat "cezpolnych" tiez Ba, USA, London, KE...super. Ako to riesis s ubytovanim? Platis to ty, alebo sami?
Odpovedať
Profilova fotka
My to budeme platit, lebo o nas sa tiez vzdy vsetci postarali, ked sme boli na svadbu :-) Ale nic drahe, nieco ako turisticka ubytovna. Ved je to len na jednu noc. A uz teraz viem, ze niektori z Blavy si chcu sami zaplatit priamo v Slovane. No a ti z USA budu u nas, oni tu budu na dlhsie. Takze tak. :-) Tak kolko ludi vlastne budete mat? Co tak citam prispevky, tak ja tu budem mat pomaly najvacsiu svadbu :-D Ked mas kontakt na USA, odporucam Ti odtial si dat poslat vecicky na vyzdobu. Je tam taky super vyber. Ja si idem nakupit v lete :-) Na to sa tesim najviac. Aj saty si tam chcem kupit, su tam super ceny.
Odpovedať
To faaaakt...ja som este nebola USA, nastavajuci tam bol na vymennom pobyte a ostali v takom rodinnom spojeni, tak dojdu na svadbu, dojdu tesne pred svadbou asi 5 dni a ostavaju tu na 3 tyz. Tak ja budem druha...budeme priblizne 120 :-o ved sme vychodniarky.... ;-) U vas kto ma kontakty s USA? Pracovala si tam? Teraz si doma v KE? Ale nad tymi vecickami urcite porozmyslam, nech by nieco zaslali, aj tie super sviecky mas z USA?
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nastavajuci ma Green Card, takze chodievame na leto, lebo inak by mu prepadla. Ked sme tam, tak aj pracujeme :-) On tam ma aj vzdialenu rodinu (Americanov), ale tych nepozyvame. Pozyvame Slovakov, u ktorych sme byvali - su to uz ale vlastne tiez Americania - su tam 20 rokov. Plus este dalsich Slovakov, s ktorymi sme sa tam spoznali, zije tam dost velka komunita. A samozrejme, vacsina su povodom vychodniari :-D Teraz sme v KE, obaja totiz este studujeme na ekonomickej. A tak sa nam nechce, skusky... fuj. Radsej by som sa venovala pripravam na svadbu :-S No ale tie sviecky nie su z USA, su original nase - my mame totiz na to firmu v Kosiciach - vyrabame ich :-) Resp. vyraba ich buduca svokra a bratrancova zena (ja uz na to vobec nemam cas) a my s nastavajucim sa starame hlavne o chod firmy a odbyt a tak podobne. Takze tak. Som rada, ze sa Ti pacia :-) A Ty, ako budes mat vyzdobenu salu? Uz mas nejake napady? Ja este presne neviem, ako naaranzujem tie sviecky. Ale najviac by sa asi hodili na nejake cire sklo... Uvidime. :-)
Odpovedať
No, tak toje sqele, super ani neviem ako som prislak svieckam... :-) mozem si surovo objednat? Ja tiez este neviem presne, kde co a ako bude umiestnene, naaranzovane, ale chcela by som to mat v takej "sampanskej" farbe, aj saty chcem takej farby a aj moje malicke druzicky budu v takej farbe, az sa bojim aby to vyniklo...a pocula som aj take varovanie, ze to zle vynikne takejto farby vyzdoba na kazete alebo DVD, co myslis? Ja nemam ani sajnu, ale na nete som to videla a je to fajn. Aj ja by som chcela stolicky s "oblecenim" a velkou stuhou ako to ty riesis? Je to moc drahe? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme, ze si mozes surovo objednat :-) Sampanska farba je velmi pekna. No nerozmyslal si skombinovat ju este s nejakou doplnkovou? Neviem, ci je to pravda, ze to nevynikne... ale keby predsa, tak ked tam doplnis este jednu, tak by to malo byt ok. Napriklad si myslim, ze by sa hodila bordova. A prave vidim, ze mas bordo vlasy, tak by Ti to aj super seklo :-) Alebo sa mylim? A tu sampansku by som zvyraznila hlavne satenom - napriklad stuzky a prestieranie a tak. Ked si to teraz takto predstavujem, tak si myslim, ze to bude krasne. Este sa hlavne musis orientovat aj podla toho, aka je sala, ako je farebne ladena. No a co sa tyka stoliciek a navlekov, tak ja som si chcela poziciat, ale tu su strasne firmy na vychode. Pytaju za pozicanie viac, ako stoji ten navlek. Takze my chceme kupit latku, buduca svokra to usije a potom to planujeme odpredat nejakej agenture (za vyrobne naklady). To sa mi momentalne zda ako najlepsie riesenie. Ty si to ako mala naplanovane?
Odpovedať
Super diky moc, akurat v piatok sa chystam do KE, mate aj nejaku predajnu? By sme to dosli omrknut a dohodnut. Mam orange zajtra cinknem teraz uz nebudem otravovat. Je to tvoj mob? Alebo aspon ako sa skutocne volas, alebo na koho sa mam odvolat? No no mas pravdu s tou bordovou, to bude ono, aj moje vlasy zapasujem... :-) Ja som ani len netusila, ze to takto funguje, ze sa to da poziciat...skusim to v Ba, ake tu su ceny...lebo kupovat latku a sit, to je drahy spas... :-( ak nieco zistim dam vediet... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nas firemny mobil, ale pravdepodobne Ti dvihne moj nastavajuci - vola sa Miso (vie o tom, ze budes volat). Ja sa volam Baja :-) Mame predajnu v obchodnom dome Dargov (ak poznas Kosice, je to oproti Slovanu - pri namesti osloboditelov). Kludne mozes brknut kedy chces. My tam vacsinou v Dargove nie sme, mame tam predavacky, ale ak dopredu zavolas, dohodneme sa a prideme. V BA sa tie navleky na stolicky urcite daju niekde pozicat. Tam je tych firiem viac a maju medzi sebou konkurenciu, takze hadam nebudu mat take nehorazne ceny. Ked to my budeme sit, jeden navlek by mal vyjst okolo 80. Som tak rozmyslala nad tou sampanskou farbou v kombinacii s bordovou a myslim, ze to bude super. Keby som ja nechcela biele saty, tak o tom tiez velmi pouvazujem! :-D
Odpovedať
Baykalac a gredy ahojte, no ja som tiez vychodnarka, ale od maja 2004 s trvalym pobytom v BA. Baykalac, v tej sale v cemernom som mala pred x rokmi stuzkovu a uz vtedy to tam celkom dobre vyzeralo a potom sme tam boli aj na jednej svadbe. Gredy, maslovu a bordovu ti aj ja odporucam, ja som si tiez zvolila tuto farbu:)) Zacinam mat depku septembrove baby su dalej s vybavovackami ako ja, a ja to mam uz za necele tri mesiace:) ale dufam, ze to stihneme:) Spolieham, ze v aprili nebude tolko svadieb ako neskor v lete a na jesen a nejake saty sa zvysia aj pre mna:) Lebo asi tomu neuverite, este som nebola pozriet v ziadnom salone. Ze pockam do vystavy SVADBA, ktore bude tu v BA buduci tyzden a potom to rozbehneme... Tak drzte palce.. Gredy, tento vikend ideme do Vranova, ja uz nemam prehlad, tusim v "Dome sluzieb" bol nejaky salon svadobny.. je este aj niekde inde v meste? Ty si si uz pozerala saty? Ena
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj Ena, este som nebola tak aktivne pozerat, bola som len tu v Ba v Nicol, ale to len tak, aby som mala aspon sainu aky styl mi ide a tak. Aj my ideme domov vo stvrtok a chystam sa do Kosickych salonov, co som obkukala na nete, tak je si z coho vybrat...a dik za tip tak bude to bordo-sampanske, uz ked to potvrdili dve baby, tak nieje co uvazovat... :-) a aj ja som mala v Cemernom stuzkovu...jej tolko nahod.... :-) tesim sa baby a Ena pevne nervy :-)
Odpovedať
Nakoniec zistime, ze sa pozname :)ale tvoja fotka je dost mrnava a vies, babam staci new uces a uz su ine:))
Odpovedať
my cestujeme v piatok rano, naspat v nedelu, mame zastavku v kosiciach, ale to tam len pre family vezieme nejake veci, v sobotu mozno pochodime doobeda po vranove a v nedelu spat do BA. Ideme skor podiskutovat domov o svadbe a tak... neboli sme od vsetkych svatych.
Odpovedať
A idete autom? My ideme autom, tak mozme sa objehat :-) Je to mozne, ze sa pozname, mozme sa niekedy stretnut tu v Ba, a zistime to... :-)
Odpovedať
hej ideme autom, ale to budete skor, ked idete uz vo stvrtok :)) mozno ked pojdeme naspat :))
Odpovedať
No parada, baby ani neviete ako ste ma potesili!!!! Zas som sa prebrala k svadobnym pripravam...uz som to nechavala tak, ze mam kopec casu co aj mam, ale stoji za to si len tak pokecat a zistit, ze aky je svet maly...tak zatial sa majte kocky, zajtra sa ozveeeeeeeem......papapa :-)
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa pripajam k Vychodniarkam. SOm z Kosic :-) Co nove mate nevesticky? ;-)
Odpovedať
Ahoj vitaj na nasej stranke... :-D , neviem ako "nas" zvysok, ale ja stagnujem akurat sa chystam na vystavu svad.siat v Ba. Kde mas svadbu? Ty si ako na tom? Co mas a co este nie? :-) Ja mam salu, DJ, mam ako taky planik ako by to mohlo vyzerat v sale - vyzdoba...a mam zenicha... :-D :-D :-D to by som tu ani nemohla byt... :-D to je vsetko...a este predbezny zoznam ludi a na redovy tanec mam kroj, to som sa az teraz dozvedela, ze teta tancovala v subore a ma doma kroj tak je to sqele!!!! :-) :-) 8-)
Odpovedať
Dakujem za privitanie, svadba bude v auguste v Kosiciach v hotely Slovan, ludi bude cca. 65 no do 70. Zatial mam aj ja zenicha :-) to si kazda kto sme tu,potom mam ako osm pisala salu,obrucky mame,kostol, a teraz zhanam Dj,fotografa a kameramana.Dj musim vybavit ako prveho kedze od neho zavisy ako sa ludia budu bavit na svadbe,aku budo mat naladu ...atd.Cize velmi dolezity clovek. Akurat som rozmyslala ze by som chcela mat kroj a aj vsetko okolo toho co sa patri k cepenkam ale ale ale ....... no kroj nemam a neviem kto by mi prisiel zaspievat na tych apr minut :-) to musim este niejako vymysleit,chcela by som aby prislo paru ludi zo suboru niejakeho. Takze asi tak. Co sa tyka vyzdoby,niejaku mame v cene a nieco teba dokupit ale mamka povedala ze nech sa zbytocne s tym nezatazujem ze to mam nechat na nu. Co som rada takze mam o jednu starost menej. ;-)
Odpovedať
tak to mas dobre vybavene....ale ja chcem byt vo vsetko aj ked to "riadim" z Ba, vsetko chcem ja potvrdit... :-D je to moja svadba a mily mi dal plnu moc, mozem vsetko ako ja chcem... :-D tusim aj Bajkalac ma v Slovane...ak budes mat nejake kontakty na ok kameramana, sem s nimi.. ;-) ja by som chcela takeho, ktory mi spravi zo svadby riadny film...nechcem len taku klasiku..., nieco tam samoska bude aj z tej klasiky, ale viac chcem filmu....vraj niekde v KE je taky kameraman... :-) Co vsetko patri ku kroju? Mne DJ zahra redovy sa zacina...to maju. A budem mat aj kultur.vlozku programu, starsi druzba s druzickou sa mi o to postaraju,...vymyslaju sutaz a hru a bratranec so sesternicou krasne spievaju tak zaspievaju... ;-) ;-)
Odpovedať
No vidis kazdy ma to podla svojich predstav mozno upustim z toho kroja a suboru, No uvidime casom :-) Pocula som o takom kameramanovi kamoska co ma svadbu v aprily bude mat tiez nieco na ten sposob filmu. Mozem sa jej popytatna kontakt a ti ho potom niejako poslem. :-D
Odpovedať
Super, to by bola parada....dakujeeeem :-D posli inetnou postou. A saty mas? Aj v KE je tento vikend vystava SVADBA ????
Odpovedať
dobre tak pozistujem a poslem ti to potom. Saty este nemam, neviem o ziadnej vystave cez vikend ale viem ze teraz je v jednom salone vystava od 1.2-14.2 myslim ze salon princess(nechcem robit reklamu) .Ved ked prides dakedy do ke tak mozeme stretnut. :-D
Odpovedať
Jasne, uz sa chystam, len ten ces nemam...ale uz si ho musim spravit, aj s Bajkalac sa mam stretnut, lebo ona ma take krasne sviecky, tak ideme obchodovat... :-D :-D urcite sa ozveeeem a poradime si.... ;-) papa
Odpovedať
Ahojte baby, ja som dalsia vychodniarka momentalne zijuca v Prahe. Pochazdzam zo Secoviec ale narodila som sa vo Vranove n/T a svadbu budem mat v juni v Kosiciach. neviete mi poradit nejaku dobru aranzerku na vyzdobu saly? je jedno odkial bude - teda ak nebude z Blavy :-) :-) a viem doporucit kameramana ak by ste potrebovali. Vola sa Lubo Molitoris a je z Kladzan vo Vranovskom okrese. poznam ho osobne, tocil aj svadbu mojej segry a bude aj na mojej svadbe. je to pre mna dost komplikovane vybavovat vsetko na dialku no robim co sa da. tu vyzdobu saly chcem mat z krku co najskor takze keby ste mi niektora vedeli poradit bolo by super. diky 8-)
Odpovedať
Ahoj Tina, mna dnes pekne privitali medzi vychodnarkami tak ja vitam teba :-) SOm z Kosic, kde v Kosicoach budes mat svadbu? Kami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tina! :-) Aj ja Ta teda vitam. O aranzerke neviem ziadnej, ale keby nieco, urcite Ti dam vediet. :-)
Odpovedať
Caute Kamilecka a Baykalac, dakujem za privitanie. Svadbu budem mat v Tip Tope. Je to tam docela vpohode ale vyzdobu si musim zabezpecit sama. ja som mala mat aranzerku z Michaloviec ktoru mala aj moja segra ale ta je akurat v termine mojej svadby mimo SR na nejakom seminari tak zhanam surne niekoho ineho kto by mi salu pekne vyzdobil a hlavne nie za sialene velky peniaz
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?