Nevesty z Púchova a okolia.

Profilova fotka
Ahojte kočky. Dúfam, že sa nájdu nejaké tu od nás z krásneho okolia. Tak zatiaľ.............. :-)
Odpovedať
1
2
Ahojky, ja som z Pov. Bystrice, teda kúsok odtiaľ. Ohláste sa aj ostatné babenky. Ahoj, zatiaľ.
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa k vam trocha neskôr, ale predsa. Som z Puchova a caka ma to 29. oktobra. Nemam este nic. Ani saty, len zajednanu salu. Sem tam sa pristihnem ako stresujem ale mala by som si asi fakt s tymi pripravami svihnut. Ako si na tom ty alla? Zazadr, ty to uz mas za sebou, ako si to zvladla? : :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, včera som omylom vytvorila tému, ktorá ako vidím už existuje. Takže sa pridávam k púchovčankám a okoliu. Btw, zháňam cukrárku, ktorá by mi upiekla tortu, ale nie hocijakú, special one. Malo by to byť umelecké dielo. Potrebujem ich 3 a ešte stále som nezohnala cukrárku z okolia, ktorá by mi bola schopná takú tortu upiecť Má niektorá z Vás kontakt na dobrú cukrárku? Nemusí byť len z okolia PU.
Odpovedať
Profilova fotka
tak čo nevestičky, nenájde sa žiadna, ktorá by mi poradila?
Odpovedať
Profilova fotka
... asi si ju upečiem sama :-S
Odpovedať
calixia,rada by som ti poradila,ale neviem ako.mne budu piect tortu v tej restike kde mame hostinu.mojej kamaratky mama pecie,ale oni su az v Bardejove. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Mimi, si zlatá, že píšeš :-) Už mám z toho depku, že nemôžem nájsť cukrárku. Dve ktoré mi poradili známi sú už obsadené :-( Dúfam, že niekoho zoženiem :-|
Odpovedať
aku tortu to chces?
Odpovedať
Ahojte kočky, píšem za moju sestru, býva v Bratislave, priateľ v Bruseli a chceli by svadbu v našom rodisku - v okolí Púchova. Budú mať ale dosť ľudí, čo budú potrebovať ubytko, neviete mi poradiť nejakú dobrú sálu (okolo 80 ľudí) a ubytovanie? A nemáte nejaký zoznam všetkého, čo treba na svadbu? ;-) Budú to mať začiatkom februára. Dík moc za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, bambuľky, som hrozne rada, že sú tu aj babenky z okolia Púchova. Niektoré máte pred svatbou, tak mám na Vás otázočky: kde ste si požičali šaty a kde budete mať svatbu?
Odpovedať
Ahoj Lulu13 videla som fotky jednej kocky co mala svadbu v kupeloch v Nimnici mylsim ze ta sala by ti mohla vyhovat. Kocky a chcela by som sa spytat aka je svadobna sien v Puchove u nas v PB je moderna a ja by som chcela skor nieco historickejsie tak zhanam v okoli
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj kocky chcela by som sa spytat na nejakeho fotograv z povazkej puchova ilavy bytce ziliny pripadne aj z nejakej dedinky z okolia ktory robi pekne a akcne fotky nie take staticke ako sa robia vo fotstudiach
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kocky nemate ziaden tip?
Odpovedať
Ahoj, ja budem mar svatbu v PB, civilnu, v tej modernej sieni. Tesim sa viac na veselicu potom, hihi..
Odpovedať
no ja ju budem mat nakoniec v jasenici aj ked uz sme boli nalomeni aj na tu povazsku je fakt super urobena ale nakoniec som sa rozhodla ist za svojim snom a mat svadbu v kasieli ;-) aj ked je okrem murov skoro vsetko nove ;-)
Odpovedať
pripájam sa k dorotke. svadbu sme potvrdili taktiež v jasenici. tak spravíme to spoločné foto :-D . kočky, kde sa nachádza obradná sieň v pb. je dole vo výškovej budove, alebo niekde inde?
Odpovedať
to ivaz: Ahoj, obradná sieň vo výškovej čiernej budove bola kedysi, bola to taká komunistická škaredá. Teraz je nová pri mestskom úrade, bývalé ABC alebo čo tam bolo. Taká prerobená budova šedo červená. Tá sála je veľmi pekná, aspoň čo som tak narýchlo videla na fotkách. :-)
Odpovedať
dík ivien, pôjdem sa tam pozrieť. zisťujem možnosti, keby som ešte musela zmeniť miesto, kvôli časovému harmonogramu obratov v jasenici. čo si pamätám, tá stará sála bola hrozná a tak som radšej o tejto možnosti neuvažovala.
Odpovedať
ivi ja mam fotky len bohuzial ich ma drahy v pocitaci v robote ale vyzera to tam super napjprv tam mali zariadenie z tej starej ale teraz maju nove modre sedacky strop je taky vlnity a je tam moznost odtiahnutia vertikalknych zaluzii takze by bol vyhlad na travnik ak ovsem nezacnu stavat nieco za tymi novymi troma vezami lebo zevraj maju stavat az po hypernovu ;-)
Odpovedať
este ma napadlo tu spolocnu foto urobime urcite v orlovom aj keby sme mali obrad kazda inde by the way nechces byt unesena na moju svadbu ja sa dam uniest na tvoju :-D :-D :-D (vymena na pol hodiny) a mne sa to uz velmi nechce menit ale neviem ja som to naozaj tak skoro nechcela asi tam este zavolam uz sme toho tolko robenim poriadku vybavili s drahym mozno vybavime aj toto ;-) a hlavne sa mi nepaci ze ja som od zaciatku hovorila ten cas obradu a ty tiez a pani matrikarka vyrukovala s tym az teraz a okrem toho ze by som si naburala cely harmonogram pohodoveho dna a stala by sa z toho stihacka este dostane moj tatko a svokra za pravdu lebo na case som sa nechcela dat nechat ukecat nikomu :-|
Odpovedať
dorotka, ja by som taktiež veľmi nerada menila miesto obratu. keď sme sa už dali na ten boj, dúfam, že ich ukecáme na sobáše po štvrtej hodine. veď sme dve a keď budeme spievať rovnakú pesničku tak sa nám to podarí. matrikárka nebola striktne proti tomu časovému obdobiu, ale dúfam, že nebudeme zase platiť poplatok za sobáš mimo zastupiteľstvom schválené hodiny, lebo ma už hodí o zem. začínala som na 500sk.
Odpovedať
a zober si este tych mojich 700 za delegacku k tomu a dalsie za prenajom orloveho na fotenie fakt zacinam uvazovat ci to nevzdat nevydat sa v bystrici a zaplatit len fotenie v orlovom ale je mi z toho tazko na srdiecku ze uz som bola konecne tak blizko svojmu snu a teraz sa mam toho vzdat ;-)
Odpovedať
vydrž ešte do zasadnutia zastupiteľstva. veď keď sme sa už dali na tej boj. aj peťo ma presviedča, že keď sme sa už rozhodli mať sobáš v kaštieli, tak nech to dotiahneme do konca. na tej spoločnej fotke alebo inej aktivite sa ešte dohodneme.
Odpovedať
to uz tolko vydrzim to neboj ale este pred tym asi zavolam aby potom nepovedali ze to musia znova riesit na zastupitelstve ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte buduce nevesticky.Ja som tu prvykrat a chcela by som sa Vas spytat ci neviete ci je mozne mat civilny obrad v Orlovom.My sme sa tam boli pytat, ale povedali nam, ze tam zatial obrad este nemali. Prenajimaju to iba na hostiny a odkazali nas na majitelov, no tych sa nam zatial nepodarilo skontaktovat.Nakolko zijeme aj s drahym posledne roky v zahranici trosku tazsie sa nam to vybavuje.A tiez neviete ake byvaju svatby v Zupnom Dome v Puchove.To je dalsie moznost o ktorej uvazujeme ak by Orlove nevyslo.Svatbu mame 3.06., tak este mame trosku casu na vybavovanie.
Odpovedať
vierka je to mozne napisem ti cislo na slecnu v bratislave pojdes si do orloveho vybrat miestost a dohodnete sa na prenajme ale musis skusnut to ze v bystrici sice povedia ze ano ojdu tam ale budu sa tvarit kyslo a este ti povedia ze uz tam jeden obrad mal byt v parku ale nastastie prsalo ;-) v zupnom dome tiez byvaju ale je to tam malicke a vojde sa tam tak 30 ludi tak my sme sa s ivkou rozhodli nakoniec pre kastieli v jasenici ale tiez su tam problemy najnovsie s casom obradu ak mas este nejake otazky pytaj sa ;-)
Odpovedať
aby to nevyznelo blbo neberiem si ivku ale sme to naraz vybavovali :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej super,dakujem Dorotka.Tak to vyskusame.Poprosim o to ciselko na tu kocku v Blave.No uvidime bude to vybavovat sestra.My budeme mat asi 70 ludi ak vsetci pridu.To by bol Puchov maly. A este dalsia otazka na auto.Chceli by sme si pozicat veterana.Teda moj drahy by chcel, ja sa akurat trosicku bojim, ze my to poradne rozfuka uces.A pocula som, ze niekto poziciava v Povazskej Bystrici.Nevies nahodou nieco o tom?
Odpovedať
tak to ked zistis budem aj ja rada drahy s tym akurat prisiel cez vikend ze chce veterana ze mu nasa mazda 3 nestaci to cislo mam doma dnes by som sa mala zapojit lebo uz som zopar kontaktov slubila ale inac neviem ci v predmieri nemaju koc s konmi nieco sa mi take mari a v orlovom sa budeme fotit teda v orlovom a v sulovskych a urcite omrkni aj jasenicu je to tam sice modernejsie ale zas orlove je take nejake zatuchle ale urcite sa pytaj aj na salu s kocmi podla mna je super na obrad a oni ti ukazu iba tie horne tam sa mi velmi nic nepozdavalo napis mi do ip mail a ja skusim od draheho vydrankat fotky lebo neviem vobec kde ich ulozil ;-) jasenicu mam aj v albume tak kukni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skusim zistit toho veterana a napisem dnes mailika. A poviem nasim aby pozreli aj jasenicu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?