Nevesty z Považskej Bystrice. Ako svadobné prípravy?

..tak čo Bystričanky?? Ktoré idete tento rok dostať svojho drahého do chomútu.. :-D :-D a hlavne ako vám idú prípravy??? a ako prežívate svadobné prípravy???
Odpovedať
1
2
25
Ahojky my sme sa prave zasnubili (ja som z PX a priatel je Anglican) a vobec ale vobec netusime kde bude svadba, tu v Anglicku je vsetko brutalne drahe a tak to chceme na Slovensku - nejake napady na pekne miesta, zamky, nieco, v okoli PX?
Odpovedať
no ja som vždy snívala o Bojnickom zámku, no nieje zrovna blízko a ako neobčania Bojníc by nás len ten obrad stál 10.000,- a dať za obrad toľko,keď to môže byť zadarmo...:-D tak som od toho sna upustila...už len cesta by trvala veľmi dlho...a aj by stála pekné peniaze... :-(
Odpovedať
ked ja sa bojim ze v Bojniciach to je strasne busy a nemienim sa potkynat o dalsie nevesty :-( Konkurenciu fakt nemusim ]-( Inak rozmyslame aj o Cechach, kedze tam mam byt aj mamku a asi sa tam prestahujeme, tak neviem......ale urcito je tam lepsi vyber zamkov a tak
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte NEVESTY:) tak sa ku vam pridavam aj ja. My sme sa tiez rozhodli ze tento rok je ten pravy a tak uz zacinaju stresy z toho ako sa nam to vsetko krati...ale stihame :))),teda mozno ,alebo budeme musiet:)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte pridavam sa aj ja ku vam hoci to mame uz predo dvermi
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mirus tak co uz vsetko prichystane? kde to mate?
Odpovedať
ahojte, sa i ja pridávam. my to síce ešte nemáme predo dvermi, ale aj nám sa to poriadne kráti :-) veď už prešli skoro 3. mesiace, čo sme sa zasnúbili a vybavené máme len základné veci... ale i ja som názoru, že stíhame :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prichystane uz je ale doladovaky su stale, este prave sa chystam ist robit pierka, ale vobec sa mi nechce. uz to teraz vidim, ze to nestiham. Ale berem to viac menej v pohode, netreba sa zbytocne stresovat.
Odpovedať
liesi-ahoj máš krásny dátum svadby..aj my sme ho chceli, no nevyšlo nám to.. :-( :-( :-( a nechcem sa tu vo fóre tak verejne o tom rozpisovať...aby to nečítala nesprávna osoba a náhodou to nepochopila zle... :-D
Odpovedať
ahojte, tak sa pridávam aj ja, zasnúbili sme sa v prvý jarný deň a svadbu plánujeme na august...len najbližšia rodina, takže dúfam, že stíhame:-)))
Odpovedať
nany100-myslím,že v pohodke...len si prvú zajednaj sálu..a dátum na matrike alebo fakre..od toho sa ti potom všetko odvíja... a kde to vlastne chceš mať??? :-D
Odpovedať
niki -ďakujem, dúfam, že bude ešte teplúčko, ale nie príliš horko :-) ale aj u nás to bolo také na vážkach (viac odporcov tohto dátum :-S ). No nakoniec sme sa s drahým zhodli, že sa nám najviac páči práve tento dátum. A kde to idete mať? nany -tiež si myslím, že absolútne stíhate, keďže chcete len tých najbližších ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
liesi-budeme to mať na úrade, a hostina bude v Q-klube.. :-D a čo vy? čo všetko už máte? čo tak urobiť nejaké stretko v PB z neviest čo sú tu?? len sa treba dohodnúť ako vám to vyhovuje...hmm? ;-)
Odpovedať
súhlas, ten nápad so stretkom sa mi páči. my to budeme mať v kostole v Moštenci a hostinu v Študente. Zajednané máme zatial len to najzákladnejšie hudbu, kameru a koláče a keď sme boli na veltrhu v BA, tak sme si kúpili pierka. Ak mi to vydá, tak si chcem ísť v piatok vyskúšať nejaké šatičky. a to je asi tak všetko, čo máme. a vy??
Odpovedať
nič proti, ale v Študente by som to určite nechcela, už len preto, že som nejednu nevestu počula ako im tam tý študenti kradli koláče a občerstvenie..tak by som to neriskovala... :-N :-N :-N
Odpovedať
ahojte, ďakujem za rady...chceme to mať v kostole v PB, čakáme ešte na krstné listy aby sme mohli ísť na faru...a dátum by bol 9.8....pohostenie chceme vo Fontáne, neviete aké to tam je?
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata neviete ako je to s naukou?ako casto byva ? my to mame u konika vo sverepci, je to tam mensie ale je to tam super:)
Odpovedať
eyya - my sme mali svadbu v auguste a nauky nam dali na máj boli až 3 :D jedna s kňazom taký fajn pokec druhá s lekárom gynekologom - ohladom bilingsovej metody a inej antikoncepcie tretia s kanonikom Hermanom. ta trvala najviac asi 2,5 hodiny bolo nas tam myslim 7 či 8 párov zaleží od počtu svadieb v danom období inak u Koníka je pekne. len zbytočná zachadzka ale niekto to tak chce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj Jozko je zo sverepca tak to bude pre nas taka polovicna zachadzka :-) dakujem za radu o nauke :-)
Odpovedať
a v ktorom kostole to budete mať ? v meste ?
Odpovedať
Profilova fotka
ano ideme od draheho ku nam na do mesta potom omsa v meste a s kostolika ideme naspat do sverepca...taka okruzna jazda :-)
Odpovedať
potom prezradiš kto vás sobášil nas Herman :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mali ste to s omsou?
Odpovedať
ale kdeže 1,5 hodiny v kostole to by som asi odpadla a okrem toho bolo v naš den tak vela sobašov že začinali už asi pred dvanastou a to mne povedali že najskôr začinaju o druhej poobede mali sme len obrad ale aj tam je zaklad z omše. asi by som to tam nevydržala bola som rada že som neodpadla aj tak
Odpovedať
jerry- ako si sa nám tu rozkecala.. inak máš sa??? :-D
Odpovedať
no čo narobim ked sa nudím a na mk nikoho mam sa ? no normal kedy ideme skušať šaty?
Odpovedať
no dnes to nestíhame.. ale zajtra by sme mohli :-D
Odpovedať
jo zajtra musim isť do mesta už doobeda ideme vybavovať úver a potrebujem papiere zo socky akurat neviem kedy maju tie strankove dni ked oni to furt menia :-(
Odpovedať
a teda pojdeme na šaty len do toho domu služieb? a ozaj čo tie kaly?
Odpovedať
no na tie kaly som sa ešte nebola pýtať, bo momentálne nemám cash, a hej len do domu služieb..prečo??ale dá sa mi až tak o 15tej,hmm??
Odpovedať
1
2
25
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?