Nevestičky v roku 2015

Kto sa ku mne pripojí ? :-)
Odpovedať
1
2
19
Profilova fotka
ahojky, ja sa k tebe hlásim :-)
Odpovedať
ahoj ja som tiez taka divne ze az rok 2015 je ten moj :))
Odpovedať
@vercaja @soro88 vitajte kočky, ja to vidím na 27.6.2015 :))))
Odpovedať
aj ja sa hlásim k roku 2015, konkrétne 09.05. bude náš deň :)
Odpovedať
nas termin je 4 jul
Odpovedať
Profilova fotka
nas zatial predcasny termin je 5.9.2015, uvidime ci budeme niekam posuvat v ramci toho roku
Odpovedať
my tiež pravdepodobne 2015
Odpovedať
my to vidime tiez na rok 2015 :-)
Odpovedať
podobne tiez planujeme na rok 2015--- 2.maja :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky asi aj my, (chceli sme sice 2014 ((resp. asi len ja som chcela maj 2014)) a teraz to vyzera na cca oktober 2015 alebo v rozmedzi april-oktober... najnovsie z oktobra bol tiez 2.maj, ale kto vie u nas sa to staaaaaaaale posuuuuva a presuva (lebo sme LEN studenti a z prvej strany su vraj financne vystaveni draheho rodicia....) -_- ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ahoj :-) ja sa hlasim :-) 6.6.2015 :-) chceli sme maj ale po tých báchorkách o rozvodoch co som tu pocitala som to radsej o týžden preložila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak som veľmi rada, že niekto založil toto forum :-) ked tu vidim ako sa 2014 nevestičky zhlukujú :-) tak mi to bolo luto ze mi nic
Odpovedať
Článok sa načítava...
jupíí baby, som rada,že sa nám to tu zbiera :) my čakáme iba na moje Mgr. keďže študujem len ja, frajer pracuje... @werah @ettie @prinseska @prinseska @quixina
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež čakáme kým sa nejako prekleniem cez to moje študium... som už totiž 3 rokom zasnúbená :-) ale ked sa budeme brať ešte mi bude rok do Ing chybať ale tak nechcem chystať svadbu zároveň zo štátnicami a diplomovkou a ani dalsi rok cakat tak sme sa dohodli ze to bude na konci 4. ročníka :-)
Odpovedať
my to mame obaja pol na pol, pracujeme a studujeme :) 2015 by sme mali mat uz po studiu a chceme ist do toho 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to bolo do minuleho roku, uz by ste sa mali zobrat, uz ste spolu dlho (6 rokov sa pozname, z toho 5 rokov a 5 mesiacov sme spolu).... teraz je to o tom, ako som pisala vyssie, ze teraz sme LEN studenti.... a zasnuby su u nich v tendencii ze "do roka a do dna..." tak tiez cakame na skoncenie skoly, len potom by mal ist Tomi do Ciech tak je to take cele v otaznikove.... tak som si povedala, ze rok 2015 je krajsi ako 2014 a bude lepsie... len musim prestat s ocakavaniami a s planovanim, inak ma slak trafi :D
Odpovedať
hej hej je to take zvlastne wplanovat vsetko tak strasne dobredu ... ja stale len pozorujem a cerpam inspiracie ... vy uz mate nieco povybavovane?
Odpovedať
my vôbec nie :) zatial si vychutnavame ze sme cerstvo zasnubeni a vieme len ze 2015 bude nas rok, to je zatial vsetko :-)
Odpovedať
ja ešte ani zásnuby nemám za sebou, ale nakoľko sa aktívne o tom s frajerom bavíme a on nie je typ, ktorý by tliachal do vetra, viem že rok 2015 bude náš :)
Odpovedať
my sme zasnúbení už od decembra 2011, ale svadba v nedohľadne, pretože sme zatiaľ nevyhrali v lotérii :-D svadbu si chceme v plnej miere hradiť sami, ja stále študujem a zatiaľ nemáme našetrené nič, takže sa to stále odkladá. Ale nemám pocit, že by mi niečo uchádzalo
Odpovedať
Jeeej tak to sa pripájam :P my to zatiaľ vidíme na september :) Som rada, že si @alexandramaria otvorila túto tému :D ja som zatiaľ len tak nenápadnejšie pozorovala nevestičky, čo sa berú skôr a brala inšpirácie tak som rada, že sa môžeme ukázať aj takto verejne :D :P Teším sa keď budeme v stredobode pozornosti my!! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez cakame nez ja dostudujem, respektive buduci rok statnicujem a ja som to nechcela miesat dokopy, pripravy na svadbu aj na statnice, asi by sli statnice stranou trosku a to nechcem :-) takze sme rozhodnuti pre rok 2015, zatial nic nevybavujeme, len zbieram inspiracie a vychutnavame si cerstve zasnubenie, ktore prebehlo pred 2tyzdnami na nase 5. vyrocie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my planujeme svadbu na 18.07. 2015 na nase vyrocie :D dufam ze to tak aj bude...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte:-) tiez patrik k 2015tkam:-) tak som rada,ze nas je viac...my planujeme maj,tak uvidime co bude dovtedy:-)
Odpovedať
@quixina presne tak :-)
Odpovedať
@vercaja my sme sa tiež zasnubili na piate výročie :-p ale to bolo skoro pred rokom :-D
Odpovedať
Ahojte.... Pridávam sa k Vám... 4.7.2015 :)
Odpovedať
ahojky pridavam sa k vam nas termin je 14. 2. 2015 :-) a dievcata uz mate nieco kupene, rezervovane, pripravene???
Odpovedať
a inak k casovemu predstihu, nech si mysli kto chce co chce, ale mne je uplne jedno ze planujeme svadbu takmer 2 roky dopredu...
Odpovedať
@gekra nie, vôbec nič :)
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?