Nevesta po štyridsiatke

Ahojte, nájdu sa tu aj nevesty po štyridsiatke? ;-)
Odpovedať
1
2
@dufia určite nájdu......možno sa len boja priznať:-)...ja tam tiež patrím:-)
Odpovedať
@dufia :)))no po 40 nemam este, ale daleko ku nej tiez nie :-D
Odpovedať
@dufia @viky7 baby ja len na odlahcenie, robim vo firme so zákazníkmi, mi prisla jedna pani cca 55+, ze zmenila meno, ja tak s ucastou, hmm ste sa rozviedli? ( tak aby rec nestala) a ona taka stastna ze nie konecne som sa vydala :-D Strasne zlata bola.
Odpovedať
@eeffka ja som robila v anglicku v domove dochodcov a tam bola jedna pani, uz po 90ke, ktora sa vydavala, ked mala tusim 83 alebo tak nejako.. po 2 rokoch ten jej muz zomrel.. :D a okomentovla to, ze to spravila len kvoli tomu, ze nedal pokoj.. ale nam odporucala, ze nech sa urcite nevydavame.. :D:D:D:D:D:D:D
Odpovedať
Baby, potešili ste ma :) Už som si pripadala, že nie som až tak normálna, že sa chcem vydať po štyridsiatke. Je to moja prvá svadba a takisto aj môjho nastávajúceho a dúfam, že aj posledná :-)
Odpovedať
@dufia a preco by si nemala byt normalna ? :D v urcitych veciach sa netreba vpratavat do ziadnych statistik a tabuliek :D ked by som sa porovnavala s inymi, tak si z toho vyjdem uplne nenormalne.. a ja ten pocit nemam :D:D:D:D povedz si, ze si originalna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat v den sobasa 37 :D Ked ten cas tak leti, absolutne sa na to necitim, tiez to bude "nasa prva svadba". Jedine co ma trapi ci este budu deticky, kedze sa uz asi pol roka tomu nebranime a stale nic
Odpovedať
@tecko28 to preto, aby si si svadbu mohla naplno uzit.. a nemusela sa v nicom obmedzovat :)
Odpovedať
@viky7 ja si chcem svoju svadbu užiť. Mohla som si vybrať aj komornejší spôsob svadby, ale asi každá z nás túži mať svoj deň veľkolepý ;-)
Odpovedať
@dufia a aku budes mat svadbu ? :-)
Odpovedať
@viky7 Svadbu budem mať v kostole. Šaty síce nebudem mať klasické svadobné, ale dlhé, smotanovej farby. A svadobnú hostinu som poňala ako párty (bez svadobných zvykov). Niečo na spôsob rodinnej oslavy. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sice nemam 40, ale tiez nemam od nej daleko ..v july budem mat 37, mam uz dve deti, tretie na ceste tak o mesiac sa teda uz konecne zoberieme :-D a to sme sa rozhodli ze tak urobime len pred asi 2 tyzdnami a uz mame takmer vsetko zajednane, aj saty uz mam ...budeme mat len take rodinne posedenie, 12 dospelych a 3 deti, ja som nikdy nebola na tie svadobne "ceremonie " 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@andula77 @dufia my sme svadbu 'zbuchali' za 3 mesiace.. :-) ale tiez sme to ponali tak po svojom.. ze nebude ziadna svadobna hostina, ale po obrade grilovacka na luke s rodinou a priatelmi... :-) tiez ma akosi tie tradicne veci okolo svadby nechytaju.. zeby to bolo uz tym vekom ? :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som odjakziva nebola na velke udalosti a navyse uz na gymply som zo seba vypustila, ze mne by nevadilo ak na mojej svadbe budu aj moje deti... :-D a hla, splnilo sa mi to hoci som si to zase nejako neplanovala ;-) nejako boli pre nas dolezitejsie veci a teraz ked som tehotna s 3. tak sme si povedali, ze teda uz by sme si fakt mali dat veci "na poriadok" - ako hovori moja mama :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@viky7 a teraz pozeram, ze ty to mas uz v sobotu! Tak zelam vam krasny den a super zabavu....a nech sa nepokazia kolace lebo vraj ma byt 30 ! ;-)
Odpovedať
@andula77 jasne, poriadok musi byt :D:D:D moja mama sice hovorila, ze aj svadobny obed s rodinou.. ale nakoniec sa musela zmierit s tym, ze nebude.. :) ale ked vas uz spajaju tri deti, tak to teda veru treba uz aj tym 'ano' spojit.. :-) a budete mat svadbu este pred narodenim babatka, ci po ? no..ma byt teplo, ale zacali tam pridavat aj dazdove kvpaky... vraj burky z tepla.. no dufam, ze sa to este zmeni.. :-) tak asi radsej nech sa kolace pokazia ako by malo uhlie v grile zmoknut :D:D:D no ale jun uz tiez nie je velmi daleko :-)
Odpovedať
@viky7 @andula77 Svadbu beriem ako stretnutie s rodinou. Je málo príležitostí, aby sme sa všetci stretli. Rodinu rôzne po Slovensku. Dúfam, že sa všetci dobre najeme a zabavíme. Viky prajem, aby Tvoja svadba prebehla podľa Tvojich predstáv. Všerko dobré :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viky7 babatko bude az v novembri takze aj do siat sa zmestim v pohode :-D ja som si vzdy vravela, ze ak by som mala mat normalnu svadbu (cela rodina, mam 8surodencov, oni maju partnerov a deti..., nebodaj este moji bratranci a sesternice to by bolo tak cca. 100 ludi - na co nemam ani chut a ani peniaze) tak jedine kdesi na chate, volna zabava, grilovaane zviera a nejaka muzicka...no, ale uz sa mi do toho nehce tak bude to len take komorne - rodicia, svedkovia s partnermi (nasi surodenci) a posedime mozno do 22:00, bude aj slepacia polievka, mozno aj harmonikar... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dufia Aj ja mam rada ked sa stretneme lebo sme velka rodina, kazdy byva v inom meste, jeden brat v CR...ale zase ked sa uz stretneme tak sa aj trochu tesim ked sa to stretnutie skonci :-D :-D to je vzdy vela hluku, clovek sa ani pomaly nemoze v klude pozhovarat lebo jedny kricia cez druhych :-D a navyse som trosku introvert (niekedy ;-) tak pre mna je niekedy menej ludi "viac" ;-) NO, hlavne nech nam to dobre dopadne, kolace nech sa neskazia a gril uhlie nech dobre hori, len nech moc nefuka, aby masko nezhorelo :-D :-D a nech sa vsetci dobre zabavia :-) najma zenich a nevesta :-D
Odpovedať
@andula77 uz vystiznejsie si to ani nemohla napisat.. :-):-);-)
Odpovedať
@andula77 slepacia polievka.. ta u nas nebude a mama to doteraz este neprijala... zeby som ju poslala na nu ku vam si to vykmpenzovat ? :D:D:D:D:D my budeme mat kotlikovy gulas.. a drzkovu.. to je asi jedna z mala polievok, ktoru hrozne nemusim... a nakoniec ju budem mat na svadbe :D:D:D:D
Odpovedať
@dufia Dakujem :-) uz som sa prestala stresovat s tym, ze ci mame vsetko.. a co ako.. a nechavam to na spontanny priebeh :D sama som zvedava, ako to vsetko dopadne.. a ako to stihneme.. ci nestihneme.. :D povedala som si, ze najdolezitejsie je pre mna to stretnutie s tymi ludmi, ktori pridu.... lebo , ako hovoris, toho casu na stretnutia je stale akosi malo.. alebo mame vela ludi, ktori su nam blizki ? :-)
Odpovedať
ahojte baby:) som 42uz a v auguste budeme mat posilnenie manzelstva-22 rok spolu :D ale som naozaj ako 18 rocna :-D :-D x-)
Odpovedať
@viky7 Hlavne si to uži. No....až na tú držkovú :-| tú teda ani ja nemusím :-) Budeš mať okolo seba blízkych ľudí, tí Ti pomôžu spraviť ten Tvoj deň dokonalý.
Odpovedať
Profilova fotka
@viky7 a co keby si ju prekvapila a pripravila aj tu slepaciu...to by teda bola ina "haluska" mat na grilovacke slepaciu polievku, to asi nikto este nemal :-D :-D :-D drzkova, brr, ale ked je dobra da sa ;-) vies, len taky specialnyb hrniec so slepacou, len pre par ludi, aj uvarit ju nie je ziadna veda, ta sa predsa vari sama...ked je vela masa je uno nuno :-D tak este raz vela stastia! :-)
Odpovedať
@dufia dokonaly asi nebude.. ked pozorujem tie nase pripravy :D ale nastastie vacsina priatelov je celkom flexibilnych .. takze hadam to dobre dopadne.. :-)))) ale o tom by to malo byt, o blizkosti a ludoch , nie ? co sa bude jest a podobne veci mi pridu menej dolezite.. ale mozno sa mylim.. ? :-)
Odpovedať
@andula77 uz budeme mat dva kotly a panvicu a velky gril... slepacia sa uz nezmesti :D:D:D:D ale je to dobry napad :D inak, zistujem, ze neviem, ci stihneme vobec to, co mame na plane.. kedze ja som povodne chcela tam byt uz dnes a zacat to pripravovat.. a nakoniec sa to posunulo asi az zajtra na obed.. no ale pripadne vyuzijeme noc.. ? :-) a make-up zakryje kruhy pod ocami :D:D:D:D
Odpovedať
jasne, ze najdu, hoc nemam 40 ale najdu sa kazda z nas ma nato plne pravo, jasne do toho babenky, mozete byt hrde na to, ze sa idete vydavat, jupiiiiii tesim sa za vas
Odpovedať
@viky7 ja viem, že sa stávajú menšie trapasy :-) , ale s úsmevom na tvári sa všetko zvládne. No, ale žranica je veľmi dôležitá. Najedený hosť - spokojný hosť ;-)
Odpovedať
@viky7 Ahoj Viky. Srdečne gratulujem k svadbe.Tak ako to dopadlo? Chcem Ťa poprosiť. Našla som diskusiu ohľadom objednávania cez stránku DRESSWE a Ty si písala, že si si tam objednávala šaty. Ja som tiež si tam objednala pred týždňom šaty, ale hodilo ma to na stránku ericdress.com. Bola si so šatami spokojná? Koľko trvalo kým Ti prišli? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?