Mal niekto svadbu v Astrum Levice? Aké máte skúsenosti?

Profilova fotka
Hladám priestor pre pocet ludi okolo 130, preto uvazujem nad Astrumom. Ake su tam ceny a tak?
Odpovedať
Profilova fotka
Su tu dve baby co maju v Astrume buduci rok...Ja som tiez planovala tam, ale uz som od toho planu upustila :)
Odpovedať
Profilova fotka
Preco? Je to drahe? Nebola som sa tam opytat, zatial len uvazujem. Paci sa mi Golden Eagle, minuli mes. tam mal moj brat svadbu, aj my by sme chceli, ale je to male.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, aj mna by zaujimalo ake mate skusenosti s astrumom a @monicatko preco si si to rozmyslela a kde budes mat namiesto toho?
Odpovedať
Profilova fotka
@montira ahoj :) no nakoniec predsa v Astrume, v LV je to tazke s miestnostami...vsetky su male...aspon Astrum je vacsi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dievcata, urcite neodporucam svadbu v Astrume. Odkedy sa zmenil personal, je to velmi zle. Varia sice vyborne, ale pokial mozete, vyhnite sa im, ak si chcete usetrit nervy.
Odpovedať
Profilova fotka
@momca181 preco prosim Ta?
Odpovedať
Nic nebolo tak, ako sme sa dohodli.... A od takeho hotela by clovek ocakaval ovela viac... Nie to, co moze dostat vsade. Mali sme pocit, ze nas chceli oklamat kde sa len dalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to tam totalne predrazene podla mna :)
Odpovedať
Dobrý deň, milé nevesty, dovoľte, aby sme reagovali na Vašu komunikáciu ohľadne svadby v hoteli Astrum Laus. Veľmi nás mrzí vyjadrenie prispievateľky "Momca 181", osobne som preverovala okolnosti spomínanej svadby a negatívne pocity sa celkom nezakladali na skutočnosti. Ubezpečujem Vás, že nemáme za cieľ žiadneho zákazníka oklamať, je to veľmi odvážne tvrdenie, ktoré by malo byť založené na oprávnených skutočnostiach. Priznávame, že sa určité nedorozumenia vyskytli tieto sme si s Vami prešli, potvrdili následne ich riešenie, ktoré sme navrhli.V prípade že ktorákoľvek z Vás má nejaké otázky, bude sa chcieť s nami stretnúť, presvedčiť sa na vlastné oči a dať na vlastné pocity, nech sa páči, sme tu pre Vás. Ivana Havranová, General Manager, tel. 0917 107 869.
Odpovedať
Dobry den pani Havranova. Toto odporucanie som pisala este pred svadbou, kedy bola komunikacia s panom prevadzkarom problematicka. Po svadbe som pridala tuto recenziu, kde okrem ineho nenajdete iba moje pocity, ale aj konkretne situacie: http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto... Pekny den
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?