Kto plánuje svadbu na september alebo október 2013?

Profilova fotka
Ahojte baby, plánujete niekto svadbu na september, október 2013? a už si niečo pozeráte, zháňate, skúšate šaty? ďakujem
Odpovedať
1
2
6
ahoj..ta mi plánujeme svadbu dakedy vtedy...a este nist nemame:D mam pocit, ze je casu jak ceciny...
Odpovedať
ahoj, my planujeme na 7.9.2013 a saty uz pozeram, este som neskusala, ale riesime salu uz, vy uz mate nieco?
Odpovedať
ahojte :) my planujeme na 14.9. 2013 :) a tiez sme uz boli pozriet nejake saly a o inom iba rozmyslam :-D
Odpovedať
ahoj :-) my mame svadbu 21.9.2013 a mame zajednanu salu, foto, kameru a skupinu ;-) na ostatne je este casu dost 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my ešte nemáme nič, ale bola som pozerať šaty len tak s kamoškou. Ale ziatiaľ to neriešim. Fotografa chceme jedného známeho tak mi povedal, že stačí mesiac pred svadbou.:-)
Odpovedať
ahoj, :-) my planujeme september , zajednane este nic nemame, ale riesime nejaky hotel. Do siat este musim chudnut :-(
Odpovedať
Ahojte, my tiez planujeme svadbicku v septembri 2013, no zatial este nic neriesime, ked tak sa len bavime o sale... ved casu je este habakuk... ;-)
Odpovedať
aj my planujeme zaciatok oktobra 2013, no este nejak extra neriesim. sem-tam sa nad tym zamyslim, ked sa ma pytaju zname, ci uz viem akej farby bude vyzdoba, atd. :))) ale aj tak netusim...este je casu, minimalne do konca roka.
Odpovedať
Presne tak.. a myslim si, ze my to budeme riesit max. tak pol roka predtym ako nas poznam :D a buduci rok u nas bude čiperny - ja statnice, pak promocie no a v septembri svadba uff :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, my planujeme svadbu v juni 2013 a minuly tyzden sme zacali hladat vhodnu salu a skupinu. Su to dva najzakladnejsie prvky, za ktorymi treba chodit minimalne rok dopredu ak chces, aby to bolo vtedy, ako chces ty a nie vtedy, ked maju oni volne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my budeme mat na konci augusta a mame zajednanu salu, hudbu a kameramana. na ostatne je casu a casu...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, my uz mame datum:-) 06/09/2013 :-)
Odpovedať
ahojky, ak budete potrebovať svadobné topánky pre seba či ženícha, odporúčam mäkkučké tanečné robené na mieru, na výber je množstvo modelov, materiálov, farieb, typov podpätkov, praciek či zapínaní, stačí si len "vyskladať" svoje vysnívané v ktorých nebudú bolieť nôžky :-) kto bude chcieť viac info pošlem do IP
Odpovedať
Ahojte, aj my uz mame termin - 7.9.2013 :-D juchuuuuu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame termin 20.9.2013, velmi sa tesime :))))
Odpovedať
@adka1989 Gratulujem, mate uz aj nieco zajednane? :-D
Odpovedať
my 14.9.2013 a normalne ma sokujete ze uz teraz treba nejake veci riesit, ja som myslela ze mame mrrrrrte casu
Odpovedať
@naoi ja si poistim urcite aspon salu ;-)
Odpovedať
fii, a ja som si myslela ze to zacnem riesit az tak v septembri, ze reku rok dopredu staci.. :D ste ma teraz nastrasili :D
Odpovedať
@naoi podla mna rok dopredu staci tak salu, fotografa, kameramana... a potom oddych na chvilu :) aj ked je pravda, ze sa ti moze stat, ze rok dopredu uz napr. nezozenies fotografa akeho si chcela :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tinulikpn este nie nic nemame, ale asi by nebolo na skodu nieco uz mat :))) ty uz mas nieco ?
Odpovedať
@adka1989 Nie, my este takisto nic :-D ale v juli chcem ist zajednat salu ;-) a potom este urcite kameru, foto.. a rozmyslam ci si nezajednam tento rok este aj starejsieho (najlepsie starejsi a DJ v jednom) ;-)
Odpovedať
takze kocky..dnes som zistila ze sala ktoru sme chceli ma volne v septembri 2013 uz iba 2 terminy..skoro ma vystrelo...dostala som echo ze si to mam radsej zistit...nooooo...bude to huste...asi treba konat ci co..:D
Odpovedať
@lucik543 wow =-) jasne, treba konat, sup sup rezervovat ;-)
Odpovedať
tak my uz mame tiez salu rezervovanu a to hlavne preto, ze som stretla uplnou nahodou kamosku od nas z dediny, ktora chce mat svadbu v ten isty den a medzi vybranymi salami mala aj tu nasu :) strasnaaa nahoda... takze ked uz mate vybratu salu, netreba otalat a sup sup rezervovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať svadbu 21.9.2013 a už mám predstavu o sále a menu, čo treba zajednať, taktiež aj kameru.. lenže čakám na nastávajúceho, kým sa vráti zo zahraničia.. aj ja som si myslela, že stačí tak pol roka pred svadbou niečo začať riešiť, ale jedna známa ma vyviedla z omylu, keďže mala svadbu pred mesiacom a keď si šli zajednať reštauráciu 6mesiacov pred svadbou, tak ich celkom nemilo vysmiali, že sa dosť skoro zobudili.. a máme už obrúčky, lebo je to dosť veľká položka tesne pred svadbou..
Odpovedať
ahojte my chceme mat svadbu 03.08.2013 a este nic nemame. chceme sa ist pozriet teraz niekedy po salach. a zvysok ma cas :D hadam :D inak neviete ako dopredu sa treba ist prihlasit na faru ak idete mat svadbu v kostole? viete aby farar na vas nepozeral ako keby ste padli z jahody ked pridete rok do predu? :)
Odpovedať
tak hlasim sa k vam, termin 14.september 2013, a zatial iba kameraman zajednany :-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?