Kto má svadbu v novembri 2012?

Kto sa pridá??
Odpovedať
1
2
Ahoj my máme svadbu 10.11. 2012
Odpovedať
ahoj, my mame 3.11. a uz sa neviem dockat :))
Odpovedať
aj my mame...10.11.2012 :)
Odpovedať
baby a ako, pripravy v plnom prude??? :) co saty a vyzdoba??? :)
Odpovedať
ahojte..aj my máme 3. novembra... čo všetko už máte???
Odpovedať
najskor sme si zajednali miesto, fotografa, kapelu a pak sme to oznamili nasim :) :) Potom som si vybrala saty a od toho sa odrazali dalsie veci.... vyzdoba a tak ... ja som velmi chcela smotanove saty a pre partnera hnedy oblek so smotanovou kravatou... a vyzdobu tiez chcem taku smotanovo zlatu... akurat neviem, aku kyticu... a co vy??? :D budete si robit aj nieco sami? napr: menovky, nejake vyzdoby...
Odpovedať
aj my sme na tom podobne,mame kostol,salu,dj,fotografa,kolace,oblek a saty....ten zvysok je stale v stadiu riesenie...a este mame obrucky :) sama by som si chcela porobit aspon nejake malickosti,ktore zvladnem aj sama,ako menovky,pierka,nieco do vyzdoby :)
Odpovedať
a kde to mate? a ludi, kolko chystate? my okolo 60, polovica rodiny a zvysok kamarati... a financie? toto je draha zalezitost, ale hadam to bude stat za to :) Malu svadbu sme nechceli, bo sme boli na dvoch a nebola to taka zabava ako na vacsej svadbe :)
Odpovedať
@zuzana6666 nas bude cca 80 ludi...budeme to mat v Bytci,mame tu krasny kostol a potom to budeme riesit v restauracii...dufam,ze sa zmestime...nechcela som niekde mimo mesta,lebo nastavajuci ma dost velku rodinu,tak aby nemuseli tak daleko chodit...co sa tyka financi,tak velmi to prehanat nechcem,to co si budem vediet urobit sama,tak chcem pomoct....a kde to mate vy?
Odpovedať
my to mame v Belusskych Slatinach, tu je taky velky hotel, kde sa robia iba svadby s velkou salou, a taktiez dobra cena... ( 25 eu za stolicku ) no a kostol v Belusi, vacsina je nas z Beluse, tak to mame blizko.... :) no ja som tiez najskor myslela, ze to urobime do 3000 eu, ale budem rada, ak sa zmestime do 4 :) vsetko je strasne predrazene.... a kyticu, uz mas? ja mam hrozne rada jesen, a tak by som chcela nieco v jesennych farbach, ale vobec este nemam predstavu, a to ma hneva :) a ako ladis vyzdobu ?
Odpovedať
@zuzana6666 co sa tyka stravy,tak nas to na hlavu vyjde cca 20 €,ale k tomu este alko,nealko a rozne dobrotky na stol..priznam sa ti,ze celkovu kalkulaciu svadby som este nerobila a ani nad kyticou som nepremyslala...vyzdobu by som chcela ladenu bielu s lila,uvidim ake to bude,ci to necham tak alebo nie...co vam este chyba?
Odpovedať
No baby tak vy ste už v plnom prúde s prípravami my sme dnes boli za Dj máme zarezervovaného kamerama, starešieho a ja sa už pomaly obzerám po svadobných šatách :) Ludi tiež budeme mať okolo 60
Odpovedať
Článok sa načítava...
kolko vyjde taky starejsi? my nemame nikoho takeho a mozno ani mat nebudeme, rozdelim odobierky medzi druzbov.... no a este nemame oznamenia a zhanam klobuk pre draheho :) inak, uz vacsinu mame.... chystate nieco aj pre mamy??? ci len kytice...
Odpovedať
my už máme farára, sálu, kameru, fotografa, oznámenia, nejaký alkohol kúpený, koláče zajednané, momentálne riešime dj. Obrúky ideme objednávať cez net. No a skoro to najdôležitejšie :-D -svadobné a popolnočné šaty idem objednávať tak v júli cez internet. K tomu starejšiemu - my ho takisto nebudeme mať, v rodine nikoho takého nemáme a cudzieho človeka nechceme - predsa ten nás nebude vôbec poznať, čo mi príde trošku od veci, tak radšej z rodiny poveríme zopár ľudí čo budú mať isté veci na starosti a máme vybavené 8-)
Odpovedať
Nas starejší zobral 50 Eur zálohu a že budeme ešte davať tak nejaku tu 100 alebo menej. My sme sa stretli zo starejším a dve hodiny sme s nim rozprávali a ešte sa stretneme s ním pred svadbou. Ja som bola raz na svadbe kde nebol starejší a keby nevesta nemala svadobné šaty tak som si skorej pripadala ako na nejakej oslave nie na svadbe.
Odpovedať
aj u nás bude starejší..LIVE som ho na svadbe nezažila, ale bol u kamošky a doporučila mi ho...tak som zvedavá ako to celé dopadne...ako Vám idú ostatné prípravy?ešte veľa chýba? včera som sa pustila do zhotovovania svadobných pierok,tak som zvedavá do kedy budem mať trpezlivosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame 10.11 :)))))))))))))
Odpovedať
hmmm my sme mali mať tento dátum ale dnes nas nepotešili tak sme presunuli na 17.novembra :-)
Odpovedať
aj my mame 10.11.2012 :)
Odpovedať
no asi budem mat depresiu....my mame foto, kameramana, salu a inak nic....nejako mame vela casu....asi to musim doma popohnat :D
Odpovedať
@bjanulienka neboj,stale mas vela casu,ved to najdolezitejsie uz mas...a to ostatne doriesis postupne :)
Odpovedať
@lucia_242 diky ;-)
Odpovedať
Nevestičky,ako ste na tom? Čo Vám ešte chýba? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme tento ľahko zapamätateľný dátum 10/11/12 :). Čiže nám zostáva krásnych 121 dní - na skoro všetko. Hostí sme predbežne narátali na 134 - aj s fotografom atď. Máme zajednaný kostol+farár, starejší, DJ, kameraman, kaderníčku, fotografku (na 90%), kuchárov a to je asi tak všetko :). Budúci týždeň si chcem ísť poskúšať šaty - no ale ešte ani netuším aké - dúfam, že tetušky v salóne majú pevné nervy - lebo to bude boj :-N Niečo už mám aj z výzdoby - zvyšok dodá agentúra (aj keď ešte sa nám neozvali či majú voľný inventár - ale ja dúfam, že áno :-S ). Aj obrúčky by sme mali začať riešiť - páčia sa mi aj cez net - ale bojím sa - takže pobeháme kamenné obchody. Oznámenia si robíme svoje vlastné - zatiaľ máme jeden kus :), máme už aj pierka (segra ja pred pôrodom tak sa zabávala :) ). Tiež som zástanca toho, že ešte máme dosť času - ale už to nevravím s takým presvedčením v hlase :-N ....No a ešte alkohol by som chcela tiež začať kupovať - len sa mi tak nechce chodiť po obchodoch - nechce to niekto absolvovať za mňa? Bodlo by mi to ;-)
Odpovedať
@stanca84 ahoj...tak to si veľmi šikovná, keď už máš toho tak veľa...tie základné veci ako kostol,sála,dj a fotograf máme aj my..včera sa mi podarilo kúpiť si topánky, ale po veľmi dlhom hľadaní. pomaličky začínam vymýšľať výzdobu, sestra mi v UK kúpila nejaké dekoračné kamienky a motýle,tak mi to uľahčila...pierka a aj oznámenia si budem robiť sama, ale neviem sa k tomu dokopať...alkohol a nealko som ešte ani neporátala, že koľko by trebalo, nie to nakúpiť :) kedy sa chystáte začať pozývať hostí a rozposielať oznámenia? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia_242 Keď sa ti podarí prísť na vzorec potreby alka a nealka na svadbu daj mi vedieť :)...lebo ja tiež netuším koľko fliaš a druhov kupovať(alka myslím) - ale hádam ma osvieti ;-) Na konci augusta majú naši oslavu 30teho výročia svadby tak tam dám oznámenia mojej rodine - a v tom istom čase aj priateľovu rodinku pozvem (keďže všetci bývajú v jednej dedine zvládneme to veľmi rýchlo :-) )....No pekne to znie, ale neviem kedy budeme robiť oznámenia a pozvánky. Ja by som ich aj spravila ale pri tvorbe skúšobného som sa celá dolepila sekundovým lepidlom - našťastie ma priateľ zachránil a urobil ho :-) a keďže on má strašne veľa inej roboty neviem kedy ich urobíme - ale do mesiaca by sa nám to mohlo podariť (iba ak by nie :-D ) Ja sa skôr obávam nákupu topánok a to z dôvodu, že ja milujem opätky, ale môj miláčik je asi len o 10 cm vyšší ako ja - takže musím zvoliť niečo nižšie (i keď v novembri už môže byť sneh - tak možno to vyhrajú snehule :-D ). A na rozdiel od svadobných šiat, ktorých je neskutočne veľa (hádam sa aj na mňa nejaké nájdu) topánok nepredávajú až tak veľa tak uvidíme čo a ako... Ešte kvôli výzdobe potrebujem absolvovať Tour de Ikea - kúpiť nejaké sviečky, svietniky a vázy - len nejako nemám na to čas :-N Aj ja som si už kúpila dekoračné kamienky (ale tu na slovensku cez net) - teda plán bol kamienky - prišli kamene :-S ... to je tak keď si neviem predstaviť koľko je asi 1 cm x-) - ale inak sú celkom pekné - určite ich využijem (aspoň sa nimi nijaké dieťa nezadrhne - ak si ich dá do pusy ;-) )
Odpovedať
@stanca84 nejaký ten vzorec na vyrátanie alka a nealka sa určite nájde, mama bude musieť pospomínať koľko čoho kupovali na bratovu svadbu, ktorá bola pred pár rokmi....topánky boli aj pre mňa nočná mora,pobehala som veľmi veľa obchodov...len som mala smolu,že moju veľkosť buď nemali,alebo mi nesedeli tak ako by mali...ale nakoniec som včera kúpila...sú krásne,pohodlné, až na tú cenu..bola som rozhodnutá,že ak nenájdem nič pekné,že si kúpim tenisky..šaty bolo omnoho ľahšie nájsť... oznámenia potrebujem ešte trochu poupravovať a hádam ich môžem potom dať tlačiť...ešte neviem ako to bude s pozývaním hostí, lebo nastávajúci je pracovne v zahraničí...ak sa vráti na konci mesiaca a už nepôjde naspäť, tak to necháme na začiatok septembra, ale ak bude musieť ísť ešte naspäť, tak aj skôr...dúfam,že to nebudem musieť absolvovať sama.....
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 17. novembra :)))
Odpovedať
@bartecka18 aj my v Martine:)
Odpovedať
no ved to je tu za chvíločku..krásne to ubieha... :-) my sme museli zmeniť dátum ,ale nám to vobec nevadí..takže nie 10 ale o týžden neskor :-N takže budeme mať nežnu svadbičku :-p
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?