Kto má svadbu v júni 2012?

Profilova fotka
Ja sa tiež teraz v júni vydávam a chcela by som vedieť, ako sú na tom ostatné júnové nevestičky :)
Odpovedať
Profilova fotka
no my máme svadbu 9. júna a vybavené máme už v podstate všetko.... sála, kostol, fotograf, kameraman, DJ, obrúčky mi zajtra prinesie zlatník, šaty mi prídu v polke mája, poháre máme, výzdobu pomaly kompletizujeme, ešte mi chýbajú popolnočky, ale tie si idem kúpiť o týždeň do Poľska :-) zabudla som na niečo? :-D kaderníčku mám, kozmetičku tiež :-D myslím že to je všetko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, takže aj my máme svadbu 9.júna.. v podstate som na tom podobne ako 9majusska, všetko čo má ona mám aj ja... naviac možno topánky, popolnočné šaty, s výzdoby mi chýba len organza ale už je objednaná... čiže sú aj vázy, sviečky, servítky a tak... ešte ženíchovi chýbajú svadboné topánky a tento týždeň sa dokončujú oznámenia... :-) takže začíname pozívať. tak isto aj alkohol, nealko už skoro máme nakúpené... ja som si to začala všetko postupne a bez stresov... ;-)
Odpovedať
aj ja to este stiham v juni /30.6/ :-) mame salu, kostol, fotografa, kameru, cirkevne nauky, cirkevnu zapisnicu, saty, kroj, hudbu, huslistku do kostola, obrucky, oznamka, auto, vyhliadnutu kvetinarku, vyzdobu viacmenej, kolace, rekvizity na fotenie, kadernicku, kozmeticku, druzicky :-), nemame obleceneho zenicha, pohare, popolnocky, topanky, krizik, menu, muffiny/pralinky na redovy, subor na cepcenie este neisty kvoli festivalu Vychodna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame svadbu 9.6. a mame myslim uz takmer vsetko ;-) mame salu, vybavene veci ohladom obradu, kameru, dohodnute fotenie, hudbu,kolace a torta zajednane, saty,topanky,krok tiez zarezervovany,kadernicku,kozmeticku,kytica dohodnuta, obrucky,pohare,vyzdobu,auto,oznamenia su tiez uz doma,etikety na flase,alkohol, menu predbezne tiez dohodnute a tiez pernicky na redovy....chyba nam uz len komplet obliect zenicha a mne spodne pradlo a popolnocky :-( ale to kupime dufam raz dva.
Odpovedať
My mame svadbu 16.6. a chyba nam uz len zopar veci - stretnutie s kvetinarkou a dofinalizovanie kytice a dalsich kvetov, nakup vina, zasadaci poriadok, svadobne topanky a vesta pre draheho, menovky a menuboard, tanecna skola a finalny vyber svadobnej cesty. Tesim sa stale viac a viac :-D
Odpovedať
ja mam svadbu 6.6., ale v Grecku na plazi. Uz mam vybavene vsetko, co potrebujem, len saty si nejako nemozem vybrat...neviem sa rozhodnut, ake by boli vhodne na plaz a zaroven mi pristali, kedze meriam 156cm..a mame to vlastne spojene aj so svadobnou cestou..tiez sa velmi tesim :)))
Odpovedať
aj my mame svadbu v juni a teraz asi potesim vsetky, co maju pocit, ze nestihaju..my mame kostol, miesto, oznameniam, podvazok a tot vso:) nemame saty pre mna, pre zenicha, obrucky, auto, zakusky a vsetko, co som neuviedla nemame:) a najdolezitejsia vec..letenky domov:D
Odpovedať
ahojte,aj my mame skoro vsetko,ale kedze sme v zahranici,este musime stihnut prednasky u poslkeho knaza.Ma niektora z vas s tym skusenosti?kolko prednasiek maju poliaci,kolko si knaz za to pyta a tak?,Svadba je 23.juna,dufam,ze mame este dost casu.ale pomaly vybavene na Slovensku vsetko. :-)
Odpovedať
ahojte, my máme svadbu 2. 6. Máme kostol aspoň teda dúfam, ale bez farára. stále čakáme ako to s ním dopadne.Sála, muzika, šaty, koláčky sú objednáne. obrúčky a krížik sú už doma. oznámenia sa tlačia. s výzdobou si hlavu nerobím, zaistí reštaurácia. ešte oblek pre ženícha, objednať kyticu, ušiť čepiec a nejaké tie drobnosti doladiť. a skoro by som zabudla kamera nebude a fotiť bude sestrenica.
Odpovedať
tak pridam sa aj ja. svadbu mame 2.6. a asi lahsie, ako povedat, co mame, je povedat co este nemame. a teda este nemame zenichov oblek, kosele a topanky, pripadne dalsie doplnky, nemame organistu/spevacku do kostola, nemame nealko nakupene, nemame presne dohodnute druhy zakuskov, aj ked mame dohodnute dve cukrarky, nemame popozyvanych vsetkych hosti, nemam usite popolnocky (dnes ich idem dat sit), nemam dohodnutu vizazistku, a nemame menovky a menu na svadbu. plus nam chyba vankusik pod obrucky, ale este premyslame nad inym riesenim, ako vankusik... inak, dufame, ze mame vsetko :) ale budem pozorne citat, aby som zistila, ci nam nechyba este nieco ine :)
Odpovedať
Ahoj i my mame svadbu 2.6. a niečo mame niečo nie,kostol,sala,šaty,topanky pre mna mane tak isto i pre ženicha oblek,oznamenia,podvezok,kaderničku,križik,to mame a nemame polnočky a topanky k tomu ,košelu pre ženicha,obručky,zakusky,ešte dohodnut sa na menu a tak okolo toho,vyzdobu nam reštika zaobstara v akej farbe chceme,no a ešte neviem kto ma bude ličit ;-( ....všetko postupne pomaly sa vybavuje :-) a ozaj ešte musim pierka a vyzdobu na auto a možno ked bude dobre počasie i na motorku ;-) poriešit....snad som nezabudla na niečo :-D už viem čo som zabudla DJ mame i na fotenie,kameraman nebude len asi tak z rodiny...
Odpovedať
Profilova fotka
my máme svadbu tiež 2.6. a myslím, že viac už toho máme ako nemáme. Sála, kostol, šaty aj obuv pre obidvoch, oznámenia (väčšina hostí už pozvaná), pierka pre hostí, Dj, kapela, organistka do kostola, kameraman a fotograf, kaderníčka, vizážistka, bižutéria a doplnky do vlasov, skúška účesu už za mnou, autá, výzdoba hlavného auta, alkohol, zákusky objednané, torta tiež, taktiež syrová torta objednaná. Ešte potrebujeme dohodnúť menu a výzdobu v reštaurácii, popozývať ostatných hostí, musím vyrobiť menovky na stôl, niečo vymyslieť na druhé auto a akurát sa bavím s vyrábaním etikiet na flaše. Ale stále mám pocit, že mi toho ešte veľa chýba, popolnočky moc neriešim, chcela by som ostať v svadobných až do konca, veď sa vydávam len raz, tak si ich chcem užiť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My mame svadbu 2.6. a ako tak vsetko uz mame, este nam chyba oblek pre zenicha a botky pre nas oboch. Ostatne uz mame vsetko vybavene, aspon dufam ze na nic sme nezabudli x-) Zajtra mame prve stretnutie v kostole tak som zvedava ako to tam bude prebiehat. Uz sa velmi tesim, nech uz to pride :-) bude to najkrajsi den v nasom zivote
Odpovedať
Profilova fotka
:) mame 30.6 a mame salu, DJ, foto, kolaciky. Satky sa siju, oblek sa sije, obrucky sa vyrabaju. Farar nas objednal na pondelok konecne nech sa zacne nieco riesit. Vyzdobu mi slubila kamaratka spravit. Kadernicku a kozmeticku nemam este a alko a voda sa pojde nakupovat buduci vikend. A pozvanky su v mojej hlave, cakam iba na cas sobasa a miesto. Vsetko ostatne je viazane na moje satky, tak cakam. Vsetko mam na starosti ja, nikto za mna nic neriesi a zacina toho byt na mna vela... Zatial nestresujem, vsetko dopadne tak ako ma a ja to velmi neovplyvnim...
Odpovedať
Wow niektore junove nevesticky maju skoro vsetko... my nemam e topanocky pre oboch, vyzdobu na auticko, popolnocky, kosele pre draheho... ostatne je v stadiu vyriesene (ako oblek, restika, obradna sien, fotografka, kameru nemame, vysluzky) a stadium nevyriesene (na ceste svad.saty, obrucky a oznamenia skoro dokoncene-robime si ich sami & este nas caka koncom aprila stretko s kvoli menu, dj, kvetinarka, kadernicka, objednat navleky na stolicky, pierka...). A kedze vsetko riesime z Anglicka tak.som rada, ze sme to zlvladli. och a chybaju nam pohare, podvazok... a to mame len rodinnu svadbu do 30ludi...
Odpovedať
Ochhh baby!!! ja mám svadbu 2.6.2012 a nemám ešte svadobné šaty a ani ženích oblek. Už mám z toho trošku stres, lebo neviem ako so šatami, či si ich mám kúpiť a kde? alebo požičiať. Prosím poradte mi. Ja som z Humenného.
Odpovedať
skus salon erika presov, resp. bardejov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?