Kto má svadbu 9.6.2012?

Profilova fotka
Nevestičky, ktorá máte svadbu v tento deň? Ako ste na tom s prípravami :) ? Už sa nám to blíži a neviem ako vy, ale ja som už riadne nervózna...:/
Odpovedať
Profilova fotka
neviem prečo, ale mňa nervozita vôbec nechytá :-D ja sa na to teším :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska aj ja sa teším :) ale zase si už uvedomujem, ako tie dni letia a čo všetko treba vybaviť ešte..... a navyše študujem a mám skúšky, tak všetko riešim tak popritom....
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska a máte už všetko? či treba ešte niečo kúpiť, doriešiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuschka1 no ja tiež študujem externe a ešte aj pracujem popritom :-D momentálne mám časový deficit, lebo nič poriadne nestíham :-D ale zase nejak extra sa nad tým nepozastavujem :-D no máme už asi všetko, jediné čo nám ešte asi chýba je svadobné auto, to sa nevieme stále rozhodnúť a oznámenia nám majú prísť tento týždeň, dúfam že už zajtra sa dočkám :-D ale inak je už všetko vybavené ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska tak to máš super :) ja ešte mám čo vybavovať...... výzdobu mi treba doladiť, koláče objednať, pierka, atď...... tak to riešim všetko popri škole a mám z toho dobrý stres teda....no čo narobím :D s Božou pomocou to bude všetko OK :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuschka1 a tak výzdobu pomaly dolaďujem aj ja, keď mi ešte niečo pekné padne do oka ;-) a pierka si robíš sama, či ich objednávaš? no veď teraz začína skúškové :-D ja sa momentálne stresujem zo zápočtami a v tomto teple sa mi ani učiť nechce :-D
Odpovedať
Ahojte baby, aj my mame v tento den... Nervozita zatial velmi nie a teda dufam ze ani nebude...
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska pierka si objednám a vlastne asi všetko, čo sa bude dať a čo sa viac oplatí objednať ako kúpiť normálne v obchode, tak objednám.... pozerala som na nete, pekné veci sú na niektorých stránkach, a tak ja to hlavne z tých časových dôvodov idem takto riešiť.... :) ja už mesiac skúškujem a čím ďalej, tým viac si uvedomujem, ako sa nám to už kráti......:)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska ty si pierka tiež objednávaš? či sama si robíš? objednávala si niečo inak? ak áno, tak čo :) ?
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase čo môžem to si sama urobím :-) pierka si tiež robím sama pomaly ich dokončievam tak snáď do svadby to stihnem :-D z internetu som nič okrem oznámení neobjednávala, tie mi mimochodom ešte stále neprišli a už začínam byť z toho nervózna, keď som im volala tak mi povedali že už to poslali tak dúfam že zajtra konečne dorazia :-)
Odpovedať
My máme tiež 9.6. :o) Už nám prihorieva, čo, baby? :oD My sme pierka objednávali z troch zdrojov :oD Sama som robila oznamká, sama budem robiť výzdobu. Topánky som zháňala tri týždne, bola som z toho na nervy. Šaty mám objednané oboje, jedny na mieru, jedny z internetového obchodu. Ešte čakám na nejakú výzdobu. Včera sme boli konečne na matrike. Máme za sebou už všetky sedenia na fare. Už len čítanie cca 2 týždne pred. Zajtra sa idem ostrihať a nafarbiť, v pondelok mám skúšku účesu a podľa dohody s kaderníčkou kúpim alebo nekúpim závoj. Mám už samodržky, nohavičky, na spodnej bielizni sa pracuje. Drahý, ten mal všetko veľmi rýchlo, veď čožeby nie, keď nevesta behá a hľadá veci aj jemu :oDD S kvetinárkou sme dohodnutí, cukrárku aj fotografku máme, DJ-a aj kapelu tiež. Sála rezervovaná už dávno, menu už vybraté, len musíme ešte upresniť, o koľko nadsadíme bufet...včera mi došla ozdoba na auto. Ešte sa chcem niekde po kvetinárstvach poflákať, mrknúť kruhový polystyrén, tyl a nejaké umelé kvetinky a spravím si ozdobu na dvere :o) Objednávali sme medovníky namiesto menoviek, tiež etikety na svad. vínko, všetku výzdobu...väčšina vecí je objednaná. Čo sa dekorácie týka, jediné, čo sme kupovali v obchode boli nádoby na pláv. sviečky, martini poháre alias svietniky, podnosy na guľaté sviečky. Neviem, či som niečo zabudla, ale je toho aj tak dosť veľa :oD Čo Vám ešte chýba a čo už máte, naopak, vybavené?
Odpovedať
ahojte, pridávam sa k vám...tiež máme tento termín....ja som dnes začala pociťovať nervozitu.....stále si hovorím, že mám čas a že už len drobnosti mi chýbajú....ale tuším musím začať riešiť.......a ešte sestra ma stresuje, že koľko dní dopredu ju budem potrebovať....a pritom iba v ten deň.....a tak.....asi viete niektoré o čom hovorím......ale nenechám si tento deň pokaziť nikým a ničím...... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Caute baby, tak ako dopadli vase svadby? Moja bola velmi dobra. Poriadne sme si to uzili. Svadobcania sa zabavili, jedlo bolo chutne a pocasie nam vyslo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?