Dievčatá z Prešova s dátumom svadby 8.6.2013

Profilova fotka
uz len necelych 8mesiacov.....ako sa pripravujete?:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa vydavam taktiez 8.06.2013 v Presove:-) a velmi sa tesim este 241 dniii:-)))))))))))))))))))) Uz mame salu, kostol, kameramana aj fotografa, momentalne premyslame nad oznameniami...a ty ako si na tom?
Odpovedať
Profilova fotka
@moly87 my tiez uz mame salu, kostol este nie-vraj staci prist 3 mesiace pred terminom:O) fotografa mname tiez, kameru este nevieme.) obrucky aj oznamenia uz vybrate mame ake by sme xceli:))
Odpovedať
Profilova fotka
@moly87 aj ty si tu ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no, tak sak sa budem vzdavat neeeeeeeeee:-) musim aj tu trosku pokukat a inspirovat sa :-) Neviem ci som ti uz spominala, ale nakoniec sme sa s priatelom boli pozriet do Restiky Mladost a rezervovali sme si to tam:-) je to tam naozaj krasne, tak dufam, ze to tak krasne aj vsetko dopadne...co mas noveho?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 : My sa po obruckach budeme obzerat az zaciatkom buduceho roka, chceli sme to stihnut do konca roka, ale nevychadza nam to:( ale aspon oznamenia riesime:-) a aku budete mat vyzdobu, mam na mzsli farbu, pretoze ja premyslam o zlato bielej- ale rada by som nieco netradicnejsie vymyslela:-)....
Odpovedať
Profilova fotka
@moly87 jj ved to ze polozky su take yvsoke ze my si to takto delime......aby potom sme toho nemali vela naraz...) vyzdobu zlato bielu:DDD od zaciatku som stale tuto xcela je to taka spolocenska prijemna svadoban farba:!))) uz mam aj cast yvzdoby nakupenu doma....salu mi zdobi restauracia, ale co xcem navyse si dokupujem..))
Odpovedať
Profilova fotka
tak a dnes som sa stretla so svojim dizajnerom...nakoniec sme sa rozhodli pre farby? zlatu, hnedu a kremovu, ze vraj to teraz leti....bude mi arangovat kamarat Jaro z kvetinarstva Victor, juj sa tesim uz teraz nato ako to bude vyzerat, aspon sa nemusim starat ja o tieto veci....vsetko zariadi on...chcela som vellmi svietniky a som rada, ze to nakoniec budem mat:-)aj kytica bude zlato-hneda...som nanu zvedava....ozaj a davas si aj niejaku vyzdobu do vstupu, nejaku polkruh ozdobeny alebo nic? mna to teraz napadlo....hm?
Odpovedať
aj my máme svadbu v tento deň :) a veeľmi sa už tešíme!!! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?