Dátum svadby 27.7.2013

Profilova fotka
Ahojte nevesty ... je tu nejaká, ktorá plánuje tiež svadbu v tento termín??? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj. My mame vtedy, v Komarne :)
Odpovedať
Profilova fotka
už som bola nedočkavá kedy uvidím takúto diskusiu :) my máme vtedy v Banskej Bystrici :) na matrike ohlásené ešte nie je, povedali mi že je ešte skoro ale vieme že toto bude náš deň D :)
Odpovedať
Profilova fotka
:D :D :D Ahoj :D :D :D My si už píšeme mám taký pocit, na inom fóre, však? :P
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Tak si sa dočkala :D ... podľa mňa nikdy nie je skoro ... lepšie to mať v predstihu, aby potom človek nepanikáril ... no nie???
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_liu_19 ved ja si myslim to isté. len ma štve ta matrika kedze zijem v Anglicku, prídem už len v decembri tak to vtedy budeme musieť vyriešiť. ja som prispela aj do fora svadba v lete 2013 a celkovo v roku 2013 ale priebeh diskusie nesledujem lebo by to bolo vela docitavania tak som to nechala tak,preto budem rada ak si budeme pisat tu :) kde planujes svadbu ty?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_liu_19 @janka_89 Jeej kocky, ahojte :) Ani ja este nic nemam, vraj je skoro, ale ja mam statnice tento rok, takze sa bojim, ze nebudem stihat.
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 drzim ti palce :) ja uz mam akoze fotografku, boli sme aj saly pozriet, saty budem mat po sestre, topanky uz mam tiez pozicane, minule dokonca kupila nohavicky lebo som nasla pekne a prave dnes objednala saty ktore si prezleciem po svadobnych takze som celkom akcna :-D ale musim povedat ze ideme mat malicku svadbu, len desat ludi a to ti najblizsi ale aj tak sa hrozne tesim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Waaau. Tak to je super, sikovna si. My budeme pozyvat asi 100 ludi. Neviem, kolko z nich pride naozaj, ale aj tak. My ideme pozriet salu cez vikend. Saty mam vysnivane....mozno si dam usit. Chcem ist aj kuknut farara, co je to za typka :) Ale inak nic...no hej, kamos sa nam slubil za fotografa. A dnes som sa rozhodla pre latkovu kyticu a spravia mi k tomu aj nahrdelnik a vlasovu ozdobu, no proste krasa.... tesim sa velmi, ale normalne ma z toho boli brucho niekedy.
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Teraz som kukla tvoj album. Aj ty chces mat kratke saty? Lebo aj ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka_89 Ja som z Považskej, snúbenec je z Oravy, ale on má väčšiu rodinu, tak sme sa rozhodli pre svadbu v Námestove a mne sa na Orave páči úplne všetko, takže nebolo čo riešiť :) Tiež sme v štádiu vyberania sály, tento rok chceme stihnúť ešte kostol, fotografa a kameramana, možno aj hudbu ... a samozrejme ja budem stále niečo riešiť okolo svadby :D popredu, aby bolo všetko tip top :)
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 dakujem :) fuu tak to riadny pocet pozyvate. ale viem o com hovoris, ja sa v podstate tiez tesim z tych priprav ale niekedy pridu take okamihy ze ma ide rozdrapit a som nervozna z toho ako dake veci prebiehaju... ale prave v tejto chvili je to ok tak dufam ze to tak aj ostane :-D prave dnes som tie saty objednala tak dufam ze budu dobre ale nebudem ich mat asi ako svadobne, lebo som vyskusala povodne svadobne saty mojej sestry ktore jej boli na nic kedze svadba nakoniec nebola a nie su zle tak budem mat tie, usetrim a budem vo "svadobnom" ale keby to tak nevyslo tak nemam problem si dat tie kratke, tie si prezleciem hned ako prideme na hostinu lebo ked nas bude len desat mi pride blbe sediet na "hostine" v svadobnych. @lucy_liu_19 joj na Orave je pekne, krásne fotky budete mať :) presne tak, ved si pripravuj, aspon ti nic neujde a nebudes v strese.. ved ja som kazdy den nacapena na MS a obzeram albumy a hladam stale inspiracie, hlavne na fotenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Boše baby, je toho tak strašne veľa, čo treba pripraviť a rezervovať, že niekedy normálne musím vypnúť notebook, čo sa v tom množstve strácam :D ... ale nevzdávam sa :) ... Hey, na Orave je krásne, tak dúfam, že fotky budú krásne :) ... OLINKA11 určite všetko zvládneš na 1*, aj svadbu a aj štátnice !!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucy_liu_19 Vies co, dnes sme u svokrovcov a buduci svokor poznamenal : A nie je to skoro? Teraz neviem ci myslel svadnu celkovo, alebo ze mam na planovanie dost casu. Uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 Heh, milý to svokor :D ... tak-či onak, pokiaľ ste pripravení (čo ste, keďže ste sa zasnúbili), tak je jedno ako to myslel, hlavne že to chcete VY a možno chcel len zavtipkovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_liu_19 Asi hej, on je taky potmehud. Sme spolu 2,5 roka, v case svadby 3,5 roka...niekomu sa to zda malo, ale uz nemame 20 rokov.... Asi to tak nemyslel, len mne to hned napadlo, lebo mi to uz niekto vravel.
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 svokrovci si sem tam taketo narazky neodpustia, to patri k tomu :) ja by som to vazne nebrala... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 My sme so snúbencom 3 roky aj 5 mesiacov a v čase svadby budeme niečo cez 4 roky, tiež to nie je dlho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_liu_19 @olinka11 my sme oslávili 4.8. styri roky cize v den svadby budeme spolu bez 8. dni pat rokov... podla mna to je dost :)
Odpovedať
Profilova fotka
No čo baby, niečo nové???
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_liu_19 u mna len to ze som spat v UK od soboty :( fnuk... a vy???
Odpovedať
Profilova fotka
@olinka11 tých štátnic sa veru bojim aj ja.... či budem mať potom dosť času na prípravu svadby a ked tak dúfam že nie na opravné :-/
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej, gratulujem všetkým, čo máte tento krásny dátum plný šťastných sedmičiek, ja som ho strašne chcela, ale keď som si naň tento rok v máji išla zarezervovať manželov Žitňanských, tak už mali obsadené :D :D :D škrt cez rozpočet jak sviňa, ale keďže som ich strašne chcela, radšej som zmenila datum :D :D :D Nech Vám to všetkým dobre dopadne, ja to mám 20.07.2013.
Odpovedať
Profilova fotka
@silesovci uz mali obsadene? mne na matrike povedali ze mam prist az koncom roka alebo buduci rok... ma ani nestras ze nebude volny termin... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Janka, ak sa pytas na Zitnanskych, tak ti uz maju dost termínov na 2013 obsadených, osobne ti odporucam zarezervovat si najprv ich - podľa toho, ako maju volne- a potom tomu prisposobit datum na matrike. @janka_89
Odpovedať
Profilova fotka
@silesovci jaj ja som ta zle pochopila, v podstate ani neviem kto su manzelia Zitnansky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved sa mi zdalo, ze nejako mi chyba suvislost s matrikou, ale tak slusnost kaze odpovedat :D :D :D @janka_89
Odpovedať
Profilova fotka
@silesovci xi :) mne to sem tam pomaly myslí :-D mne zase nedával zmysel tvoj príspevok kedze ani za mak netuším kto sú tí manželia :-D dáki fotografi, či kameramani alebo kto??
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, v pohodke :D No oni su aj to, aj to :) Skus vygooglit, ak ta to zaujima, nechcem tu robit reklamu :) @janka_89
Odpovedať
Profilova fotka
@silesovci staci mi taka odpoved ako si mi dala (aj to, aj to) :) uplne mi staci :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si cez vikend boli obzriet miesto svadby. Takze aspon to...tento tyzden absolvujem pohovor s Dj-om. So siat mam stale nocnu moru...akosi sa nehybem dopredu, ale aj tak kazdy na mna pozera, ze co tak skoro riesim.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?