Dátum svadby 22.9.2012, kto bude mať ešte taký dátum?

Profilova fotka
Ahojte už máme vybratý dátum aj miesto! Bude to 22.septembra 2012 v Jasenove! Teším sa chcem sa o tuto radost podeliť s vami! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak srdečne gratulujem :) aj my už máme vybratý dátum, 19.05. 2012.... :) neviem, či už začať niečo plánovať, alebo je ešte čas, ako si na tom ty? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak urcite uz zacni ja uz mam skoro vsetko..mam kameramana, fotografa, hudbu, ..ja uz chodim aj skusat saty..lebo chcem to teraz stihnut vsetko aby som sa mohla venovat bakalarke v lete a skuskam :)
Odpovedať
@klaudiaa2 ahoj ja som si tiež vybrala tento dátum a ešte vôbec nič nemám.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, máme svadbu 22.9.2012 v Trenčianskych Stankovciach, blízko Trenčína. Máme už zajednaného kameramana, fotografa, hudbu, kostolík a samozrejme sálu. Šaty som vôbec neskúšala, veľa ľudí mi odporúčalo ísť už teraz v januári, aby som mala z čoho vyberať, ale zdá sa mi to ešte skoro, 9. mesiacov pred termínom. Čo si myslíte?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, budeme mat svadbu tiez 22.9. Mame vybavenu restauraciu, fotografa, hudbu. Buduci tyzden idem skusat saty :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, tiež sme si vybrali termín 22.9. Zatiaľ máme vybraté obrúčky, oznámenia, reštauráciu a kostol, rozhodujeme sa medzi 2 fotografmi.Šaty budeme skúšať, až po diete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ajka123m dve moje kolegyne drzali 90 dnovu dietu, schudli nenormalne....ale ja by som to asi nevydrzala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam160 aj ja ju teraz držím. moja mamina s nou schudla 30kg a udržala si to. Ja som veľa pribrala, ked som začala mať problémy s klbmi, tak dúfam, že to pôjde dolu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ajka123m tak drzim teda palce a pevnu vôlu ;-) aj kočky z roboty strasne schudli, jedna ju este stale drzi, druha uz skoncila ale nepribera naspat
Odpovedať
Profilova fotka
@miriam160 dúfam, lebo inak tie vysnívané šaty neoblečiem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ajka123m do septembra casu dost, tak neboj :-D
Odpovedať
Ahojte ja mám toho tiež veľa tento rok, od febrúára nastupujem so práce, v máji končím školu a ešte keby toho nebolo málo mám synčeka, ktorý nechodí ešte do škôlky, dúfam, že o taký mesiac bude. :-) S prípravami som na tom takto: mám už kostol, sálu, fotografa, kameramana, trochy výzdoby, popolnočné šaty, oblek pre synčeka, na veteráne sa pracuje, oznámenia mám už vyhliadnuté, cukráreň tiež. Ale ešte kopec nemám, ktoré musím vybyviť.
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj my mame tento datum :-) :-) :-)
Odpovedať
@nedielka čo všetko máš už?
Odpovedať
@beatrixlenicka My uz mame salu, DJ, kameramana,fotografa..a to je zatial vsetko. :-) Teraz to nejak neriesim, mam skuskove obdobie, zacnem sa tomu venovat naplno vo februari.. A ozaj,este aj farar je rezervovany :-D Ked ale vidim,ako je vsetko drahe,premyslam,ci sa to vobec oplati a bude to stat zato.. ;-(
Odpovedať
@nedielka Musí to stáť zato :-)
Odpovedať
caute kocky, aj my mame svadbu v tento krasny datum :)) Teraz ked mam skuskove obdobie namiesto ucenia by som stale len planovala a premyslala o svadbe. Ach jaj. Ale tie zakladne veci uz mame. Po skuskach sa chystam na saty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pridavam sa k vam - den D budeme mat tiez 22.9. 2012 v okr. Pezinok..i ked by som mala skocit konecne aj za fararom, vsak :-) ale sme na dedine, takze bude to volne. My nmame zatial zajednanu salu, hudbua vyzdobu. Saty viem ake, resp. z akeho salonu a zatial priebezne len pridavame, co sa "cestou" vyskytne :-)
Odpovedať
kocky ako ste na tom s pripravami? Vybavujete nieco nove? Ja som uz zacala behat po svadobnych salonoch... velmi sa mi to zapacilo :))
Odpovedať
Ahojte nevesticky...takze este asi 231dni.. Ako Vam to ide s pripravami? My uz mame salu, jedlo, vyzdobu, kameramana,fotografa,dj... oddnes hladam aj svadobne saty..je to super...strasne sa tesim :-) :-) :-) :-) A ozaj planujete aj svadobnu cestu? Dnes som skocila do cestovky a buduci tyzden mi maju na mail poslat nejake ponuky...tak som zvedava..hadam to moj drahy rozdycha.. :-D este nevie,ze to plati on :-D pekny vecer..
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte! ja mam tiež v tento deň svadbu:) Máme tiež svadobné oznámenia, hudbu, kameramana, fotografa, sálu, kostol, vybrané svadobné menu.. Na výzdobe pracujeme, robím si ju sama, už len obrúčky, a šaty..
Odpovedať
Ahojte, my sme sa tiez rozhodli pre 22.9. ale s pripravami sme este nezacali :-o a ked to tu tak citam, asi ma chyti panika ;-) len som zacala googlit nejake napady a tu je fakt mnozstvo inspiracie....inak, jeden tip mam pre nevesticky z okolia ZA....vola sa to sobota pre nevesty (google to isti) :-D
Odpovedať
Ahojte:-) aj my máme svadbu 22.9 :-) V Petržalke. Skoro všetko máme už zarezervované. Teda okrem šiat a úradu, pretože tam ešte nemajú rozpis na druhý polrok
Odpovedať
@nedielka uz sme sa bavili aj o svadobnej ceste, ale este nic kontretne nemame. Tiez zalezi od mojej prace - kedze je statnicujem v juni a este nevieme ci do septembra budem mat pracu alebo nie ....tazko povedat. Vy sa kam chystate na svadobnu cestu?
Odpovedať
@veronicka22 no ja by som rada -Kanarske ostrovy :-) Len aby mi to drahy odsuhlasil :-D no s pracou je to tazke, ja v maji statnicujem a taktiez v maji asi budem menit pracu,tak dufam,ze to v pohode vsetko zvladneme...co mam najvacsie obavy,aby na svadbe bolo pekne pocasie.. :-S A kam sa chystate fotit ? ja premyslam nad Oravskou priehradou.. :-) pekny den prajem
Odpovedať
@nedielka jaj ty si z Namestova? som si nevsimla:) Na fotenie este nemame miesto, no uz som nejake zvazovala- Oravsky haj, Julianin dvor v Pobieli, Priehradu v namestove..... Totiz v den svadby nechcem nadlho odchadzat z hostiny - preto sa fotit budeme iba s rodicmi a s druzickami (chceli by sme niekde blizko Trstenej) a potom po svadbe - v pondelok alebo v utorok by sme sa chceli fotit my dvaja, uz v klude a bez stresov :)
Odpovedať
@veronicka22 A nechcete sa fotit pred svadbou? ja som myslela,ze sobas bude o 16.00, a pojdeme sa fotit 13.30....aj ked ma mnoho ludi od toho odhovara,mne sa to zda tak najrozumnejsie..__,????
Odpovedať
@nedielka nie, nechcem aby ma priatel videl. Nebudeme mat ani odobierku. Prvy krat sa uvidime az v kostole:) Bude to mat svoje caro:) Teraz sa vela ludi foti pred svadbou, je to normalne. Neviem preco ta odhovaraju
Odpovedať
Ahojte aj my sme si vybrali tento datum :-) mame salu,hudbu.Saticky pojdem skusat az nesko kvoli diete:-)Nevie mi niekto poradit fotografa a kameramana z Prešova?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?