Chateau Mignon - nevrátená záloha kvôli exekúcii

Ahojte nevesty, Uz som pisala do jednej diskusie. O tri tyzdne sme mali mat svadbu v Chateau Mignon, vzhladom na to, ze to zavrel exekutor a je to opaskovane policajnymi paskami, ju tam mam nebudeme. Prosim napiste mi, ktore ste tam mali mat svadbu a zaplatili ste zalohu 500 eur? Vcera som telefonovala aj s ich advokatom, ktory mi oznamil arogantne, ze je to nasa smola ale ze prideme o tie peniaze, pretoze oni nemaju nic na uctoch a aj keby sme sa sudili, tak budeme mat pravoplatne rozhodnutie sudu, ze mame narok na vratenie penazi ale to je tak vsetko, s.r.o sa zrusi a nam nikto nic neda. Ja by som to videla na nejaky obciansky sud, ked nas bude vazne vela.
Odpovedať
Ahoj, citala som aj tvoje prispevky z druhej diskusie. Uprimne by som sa nechcela dostat do tvojej situacie lebo by som asi skoncila niekde na are. Drzim palce aby sa vam svadba podarila ako tak na novo zorganizovat. Co sa tyka zalohy....aj keby ste mali zmluvu, kde mate napisane, ze vam ju vratia v pripade ich zlyhania bohuzial ak majetok prepadol exekutorovi, teda vsetky hmotne, nehmotne aktiva a penazne prostriedky su zabrate, zablokovane v prospech banky, teda teraz uz ako noveho majitela, ktory rozhoduje co zo zostatkami, ak by boli predsa len nejake financne zostatky, pouziju sa na vyplatenie veritelov atd...zalohy za svadby su bohuzial na chvoste a kedze zbankrotovali tak je teda jasne, ze vase peniaze uz nemaju a aj keby chceli...teda po novom banka chcela, nema z coho vas vyplatit.....Ak by ste to riesili sudne, ok mozno by ste mali sancu niekedy v roku X nieco dostat ale je tam minimalna nadej nakolko to bude menit majitelov a predpokladam ze v zmluve nemate klauzulu o tom ze povinnost vratit zalohu v pripade ich zlyhania sa prenasa aj na buducich majitelov...takze nevykopes z toho fakt nic...bohuzial....akurat budes investovat, cas, nervy, peniaze do sudneho sporu a pod ciarou zistis, ze si zaplatila viac ako by sa ti mozno niekedy vratilo. Bohuzial ak raz niekto zbankrotuje tak zatazi tym vsetkych veritelov, rucitelov, dodavatelov a teda aj vas. Mas par tyzdnov do svadby, nacerpaj sily a rozhodni sa...bud svadbu zrusite z organizacnych dovodov alebo zacnete intenzivne hladat novy priestor a presmerovavat vasich dodavatelov a svadobcanov. Drzim ti palce aby ste to dotiahli do uspesnej a krasnej svadby!
Odpovedať
ak majú nula nula nič na účte a sro sa bude rušiť, tak sa so svojimi 500 eurami môžeš rovno rozlúčiť. v sročke ručí spoločnosť celým svojim majetkom (v tomto prípade zrejme teda nulou) a spoločníci zodpovedajú len do výšky svojho nesplateného vkladu, kt. musí byť splatený do 5rokov (osobne si myslím, že vklady majú splatené, takže tiež nula). na súd by som sa vykašlala, koho chceš súdiť? zaniknutú spoločnosť? boli by to pre teba len ďalšie zbytočné náklady na súdne poplatky a advokáta, ak by sa vôbec niekto na to dal ale myslím, že každý rozumný právnik ti rovno povie, že tie peniaze neuvidíš. stávajú sa aj horšie veci, v konečnom dôsledku je dobré, že je to "len" 500 a nie povedzme 2000 alebo viac... chápem, že je to hrozne nepríjemné, že si mala mať o tri týždne svadbu a zrazu ti vybuchlo miesto, no skús sa popozerať po niečom inom, určite čosi nájdeš, aj keď to nebude presne podľa tvojich predstáv... chateau mignon svadbu nerobí, robia ju novomanželia :-) hlavu hore a lovu miesta zdar!
Odpovedať
ja by som to skusila presunut na den v tyzdni to je sanca ze najdes pekne miesto ktore nebude obsadene napriklad v stredu a vsetci dodavatelia by mali mat cas uprostred tyzdna tak isto.. vsetky piatky soboty musia byt takto skoro bez sance plne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý deň, pokiaľ hľadáte náhradné miesto pre Vašu svadbu, dovoľte mi predstaviť Vám kaštieľ v Bohuniciach, kde ponúkame indoorové aj outdoorové svadby. Obec Bohunice je vzdialená pár kilometrov od Dubnice nad Váhom a dňa 11.9.2016 tam organizujeme svadobnú výstavu, kde okrem iného štartujeme rezerváciu termínov na rok 2017. Pripájam link na udalosť na facebooku: https://www.facebook.com/events/94689... Tešíme sa na Vašu návštevu.
Odpovedať
bohuzial vela sanci nemas, aj ked budes v zozname veritelov, tvoja pohladavka je tak mala, ze na vas asi nezvysi. Pohladky sa platia v poradi podla velkosti - takze najprv sa platia najvacsie dlhy a az ked zvysia peniaze z predaja majetku, platia sa aj mensie dlhy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?