Budúce nevesty zo Žiliny ozvite sa

Profilova fotka
Ak planujete svadbu v Ziline alebo okoli ozvite sa, mozeme si navzajom poradit. Ja planujem svadbu v septembri a este nemam zajednane voooobec nic kedze zijem v zahranici, preto by som potrebovala vase rady a odporucania. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
@88lenka88 ahoj, ja sice nie som zo ziliny ale studujem tam na vysokej skole, cize som tam viac ako doma. Svadbu budeme mat tiez v septembri. Uz aj co to mame zajednane. Pomalinky sa posuvame dalej. Vies co ma napadlo? Nevies ci je v ziline nejaky svadobny obchod - kde by som nasla veci na svadbu od vymyslu sveta? (Neviem ci vobec nieco take existuje, preto sa pytam :) ) dik
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Veronika, tak ty si na tom lepsie nez ja kedze uz mas aspon co to zajednane :-) A svadbu budes mat kde, v Žiline alebo niekde inde? Ja som zo Ziliny pec uz 2 roky, tak neviem ci tam nejaky obchod pribudol, ale v minulosti tam nijaky nebol, aspon nijaky o ktorom by som vedela. Skusila si nejaky vygooglit?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby aj ja sa pripájam, svadba bude tiež v septembri. Ja už mám tie dôležité veci všetky vybavené, a tie vedľajšie budem riešiť postupne. Veronicka22, tu v Žiline určite nieje taký obchod, jedine že zabahneš do svadobky a tam určite majú dáke veci na svadbu alebo ti možno aj poradia. Skús a uvidíš
Odpovedať
@88lenka88 ja som z Trstenej, z Oravy a svadbu budeme mat tu doma. Zajednane uz mame- sala, kostol, knaz, hotel, Dj, kamera, foto, kolaciky. Pracujeme na oznamkach :) Moj priatel je zo zahranicia takze sa snazime co to vybavit ked je tu na slovensku, lepsie teraz lebo v lete nebudem vobec na slovensku. Chcem to mat vsetko prychystane skor. @misiatko251 dakujem, aj som si myslela... to je ta moja fantazia :) Ved nieco pohladam. Uz sisi bola skusat saty v ziline??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja som uz sice svadbu mala, ale pripojim sa k vasej diskusiii, svadobny obchod kde kupis nejake svadobne vecicky je obchod na Milcovej ulici, oproti lekarni Melissa (urcite to najdete, ak chcete tel. cislo poslem Vam ho do IP), ja som si tam dala robit aj svadobnu vyzdobu, aj vsetko co s tym suvisi, je tam jedna mila babenka, ktora fakt velmi ochotne poradi a aj zozenie, tak ak mate cas, tak tam kludne skocte, oplati sa :))) prajem pevne nervicky pri vybavovani svadby :)))
Odpovedať
Profilova fotka
@aamata kde je to presne nejako mi to nic nehovori...ani lekaren ani milcova ulica
Odpovedať
Profilova fotka
Ako je Železničná poliklinika v Žiline, tak na tej ulici, v tej budove predávajú aj záclony Byzatex, pošlem ti do IP číslo na tu slečnu
Odpovedať
Ahojte baby aj ja sa ku vam pridavam :-) chcem sa spatat alkohol idete kupovat s velkoskladu? A kolko idete pocitat na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@88lenka88 sme na tom podobne...mame len matriku vybavenu, fotografa a zamok...inak nic ine nemame a to svadba bude v auguste :-) kde sa v zahranici nachadzas? @alexandra1402 no nasi hovorili, ze sa cca pocita pollitra na hlavu, co sa mi zda celkom malo... a ze vsetko budeme brat z velkoskladu :)
Odpovedať
@aamata, dakujeme :) kukla som na mape, pojdem sa tam pozriet ked budem mat po skuskach :) dakujem:)
Odpovedať
@jinx23 No aj mne hovorili pol litra na hlavu ale tiez sa mi to zda malo. V tomto sa naozaj nevyznam :-D a aky alkohol idete kupovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra1402 no isto to bude vino, tvrdy alkohol asi tiez...aj ked buduci svokrovci maju vynikajuce domace tak neviem :-) a ked tak vino budeme brat mozno priamo z vinohradu, lebo ze nasi maju nejakych znamych a ze je velmi dobre...no a zahranicnym budem asi sampanske kupovat, kedze ti vacsinou to piju...tak im budem musiet asi zo 12 flias kupit, lebo baby ked zacnu pit, tak piju a piju :-) a vy co planujete? nealko inak ake planujete?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jinx23 kolko zahranicnych vam pride? Uz mate presny pocet? ...lebo my mame len predpokladany, tazko povedat takto dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 Ahoj, ja som v anglicku.... na slovensko idem zaciatkom februara tak dufam ze zajednam aspon kostol a miesto na svadbu s jedlom. ostatne mozem riesit aj cez internet. A akeho fotografa mas?
Odpovedať
@88lenka88 A kde planujes mat svadbicku?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim ze pol litra na hlavu je malo. Ja budem pocitat aspon s litrom. V pripade potreby je Hypertesco otvorene 24 hodin, tak ak nieco dojde, mozeme skocit dokupit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronicka22 Ty mas tiez buduceho manzela zo zahranicia? odkial? My este ziadne pocty nemame, ako som pisala, nemame este VOBEC NIC :-. Len som si pozerala na nete nejake svadobne saty a to je asi vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra1402 Rozmyslame o Ville Necas, ale chcem sa tam ist najskor pozriet pred tym nez to zarezervujem. Uz mam s nimi dohodnute stretnutie na 3. Februara
Odpovedať
Ahojte, my plánujeme svadbu na 14.júla. Zajednané ešte nemáme nič, ale nepodlieham zatiaľ stresu.... Sálu chceme ísť pozrieť do Rajeckých do Hotela Skalka. Najväčší problém bude asi s kameramanom a s fotografom...Chcem si dať na tom záležať, lebo to nám okrem spomienok zostane ako jediné a nerada by som hundrala celý život, že som si mala vybrať niekoho iného....Vy nemáte náhodou nejaké tipy? :-)
Odpovedať
@88lenka88 hej, moj snubenec je spaniel. Takze sme zacali vybvaovat uz v sept.2011 tie zakladne veci, nieco sa da aj cez internet, ale predsa len nie vsetko. Preto vzdy ked pride sa snazime premysliet a vybavit toho co najviac.
Odpovedať
Profilova fotka
@nicka33 Vitaj medzi nami ;-) Som rada ze je na tom niekto podobne ako ja. Ja som o fotografovi a kameramanovi este nerozmyslala. Moj priatel kameru ani nechce, tak neviem. Baby co si vy o tom myslite. Mate Aj kameramana, alebo len fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronicka22 My sme sa zasnubili v auguste, ale to sa mi zdalo este priskoro na vybavovanie svadby. O to je to horsie ze ja zijem v anglicku a od augusta sme na slvensku neboli. A priestor na svadbu musim vidiet pred tym nez nieco zarezervujem.
Odpovedať
Tak to si na tom ako aj ja ....tiež si to chcem pekne krásne pozrieť, lebo veľa krát je to všetko na nete krásne a veľké a keď to vidíš je to síce veľké, ale málo priestoru na tancovanie, alebo už je to trošku ošarpané .... Uvidím ako v tých Rajeckých, ak to nie tak už mi potom ostáva len Vural alebo tá sála na Kamennej, ale to je také "zabudnuté" trošku .... Aké plánujete dávať darčeky?! My premýšľame, že vínko s etiketami (nejakými špeci) a nejaké krabičky s cukríkmi ....
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka88 moj nastavajuci je Slovak z PD, tak svadbu budeme mat na Bojnickom zamku, kedze je neveriaci a kostol zamietol :-( tak aspon ten uradny budeme mat troska pekny. No ja teda uz zacinam riadne stresovat, lebo co som teraz u jednej baby citala, tak ze saty trvaju aj 6 mesiaco, kym su ready a ja som este nic neskusala :-( idem tento vikend pozriet nejake tie salony na nete a zabookovat si skusanie, aby som to stihla. Domov sa chystam teraz vo februari, lebo chcem ist pozriet Vix, tam budeme mat asi hostinu potom, ze ako to vyzera a je to jedna z mala co maju okruhle stoly. Fotografa uz mame, je z galanty a vyzera ze bude super a s kameramanom sme na tom podobne, drahy nechce, tak uvidim ci bude alebo nie, len ak nahodou poza jeho chrbat zozeniem. @ veronicka22 no my pocitame do 80 ludi a asi cca okolo 7 mozno 8 budu zahranicni. Inak baby ako idete riesit pozvanky, budete ich posielat?
Odpovedať
Čo sa týka pozvánok ...hosťom ich ideme roznášať osobne. Vix je pekný a aj cenovo dostupný, len mne sa nepáči, že parket je za stenou... a to sa nám moc nepáči :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@jinx23 Pocula som, ze okruhle stoly maju aj v Kamelii, ale nie som si ista. Tam je to tiez celkom pekne a aj pekne okolie. Ja by som chcela davat pozvanky osobne, ale uvidim ci sa mi to podari pre vsetkych.
Odpovedať
@88lenka88 my sme sa zasnubili uz pred rokom v decembri ale svadbu sme zacali planovat az tento september. Prisli sme obidvaja na slovensko a behali sme po salach a hoteloch a tak, najskor sme chceli 8.9 - hotel uz bol obsadeny, 15.9 bola zasa sala obsadena tak nakoniec sme za rozhodli pre 22.9 :) s tymto datumom som aj velmi spokojna. Potom priatel odisiel a zvysok sme riesili cez net, teraz ked tu bol na vianoce tak sme vybavovali zvysok. Tak po trosku. U nas rok dopredu je uz sala a hotely dost obsadene takze preto ... neviem ako u vas Priestory na svadbu je najlepsie vidiet to je jasne. Inak sa to ani neda. @nicka33 nad darcekmi som este nerozmyslala @jinx23 pozvanky - snazime sa spravit si sami navrh, resp. jeden kamarat nam robi. Este neviem kde to budeme tlacit. Pozyvat spanielov chceme asi v aprili - ja planujem ist za priatelom. Niektorych osobne obidvaja, niektorych iba on a niektorych iba postou. Slovakov budeme pozyvat asi osobne obidvaja spolu pre letom- v juni. A vy ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@88lenka88 no hej to som pocula aj ja...len tam je to o dost drahsie....takze Kameliu som zrusila hned :-) ...tak teda drzim palce s obehanim rodinky pri pozyvani na svadbu @jinx23 no Anglicanov budem pozyvat osobne a uvidim ak do velkej noci stihneme urobit tie pozvanky, tak potom by sme pozvali doma osobne ak nie, tak to bude vsetko postou...uz som par ludom aj spominala, aj rodicia sa s tym zmierili...nie je jednoduche lietat tam a naspat..tiez sa neda vzdy z prace :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babky a nepoznate nejakeho starejsieho z okolia ziliny
Odpovedať
Profilova fotka
@nicka33 Ahoj.Ja Ti môžem odporučiť fotografa. http://www.argiphoto.eu/ :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?