Budúce nevesty z okolia Banskej Bystrice, Zvolena (2014)

Profilova fotka
Ahojte baby. Momentálne sa ešte nevieme rozhodnúť, kde budeme mať svadbu. Ja som sa narodila v Bystrici, priateľ je zo Zvolena, kde momentálne aj bývame. Bystrica sa nám obom veľmi páči. Ale svadbu by sme možno mali aj na "pol ceste", napr. v Hronseku v hoteli Gala alebo vo Vlkanovej v kaštieli Bocian. Svadbu by sme chceli 31.5. 2014, ešte sme sa nikoho neboli pýtať. Ako ste na tom vy?
Odpovedať
hotel Gala je dobra volba ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@matuskusnir neviete, či aj pre hostinu pre 30 ľudí? nechceme veľkú svadbu, ale počítame s tanečným parketom. láka ma Gala kvôli možnosti mať obrad vonku, videla som fotky :-)
Odpovedať
@lucny_konik koli tomu vonkajsiemu priestoru sa mi to paci. pri poslednom foteni som tam mal 45 ludi, takze podla mna zvladnu aj o 10-15 ludi menej.
Odpovedať
Fuggerov dvor
Odpovedať
my máme tiež sobáš 31.05.2014 vo Zvolene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Gala v Hronseku je skutočne nádherný, bola som to tam pozrieť, ale my máme 80 ľudí a to by bolo trochu nahustené, tak sme nakoniec zvolili Palace Sliač. Ale hotel Gala určite odporúčam, aj známi tam mali svadbu a boli úplne spokojní...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@gyraldoska Aj my zvažujeme svadbu v Palace, predpokladam, že si sa už bola dohodnuť na istých veciach. Dá sa s nimi jednať? Lebo som počula, že v Gale je veľmi nepríjemná prevádzkarka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, bola som tam zatial len raz, ale velmi prijemna pani, akurat vcera som jej volala, ze mi pride mamina na vikend a chcela by sa tam ist pozriet, a ona velmi ochotne suhlasila, ze nam to poukazuje... neviem ale zatial, ako konkretnosti, ale mne sa pristup velmi pacl, aj cenovo to vychadza super a velmi su ochotni :) A kedy mate termin?
Odpovedať
Ahojte zeny :) prosim Vas neviete mi poradit ako to je v hotely Gala s cenami? Ked tam chcem aj ubytovat 40 ludi na jednu noc a vsetko okolo svadby? kolko by to asi cca vyslo? Dakiujeem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?