Budúce nevestičky z okolia Martin alebo Nové Zámky

Ahojte žienky chcela by som zaviesť diskusiu ohľadom možností sobášov v okolí Martin alebo Nové Zámky. Pôvodne pochádzam z Nových Zámkov a momentálne bývam v Martine a ešte nie som rozhodnutá kde sa to spácha. Svadbošiť by sme sa mali budúci rok apríl - jún no nie cirkevný sobáš. Tak som zvedavá na skúsenosti a postrehy čo by sa dalo aké možnosti existujú. A ešte ... minimálne aký čas je potrebný na prípravy? ďakujem x-)
Odpovedať
NIkto nic? :/
Odpovedať
Ahoj, my máme svadbu v Martine :)
Odpovedať
Aaaahoj a mozem poprosit podrobnosti? co kde atd? co si pocula kde je co dobre bo nemam ani predstavu odkial zacat bo to tu moc nepoznam z tohoto hladiska. dakujeeem :)
Odpovedať
Ahojky, my máme tiež svadbu v MT. Predovšetkým miesto si treba zajednať dopredu - s dobrými miestami je na poslednú chvíľu problém. Takže s tým môžeš začať aj teraz :) Ostatné pomaličky od januára si myslím, že stačí :)
Odpovedať
1. Miesto, DJ, kameraman, fotograf, starejší, 2. Termín - kostol/úrad, 3. ŠATY :) 4. Kozmetička, kaderníčka, nechty, pedikúra, 4. Oblek, 5. Zákusky, torta, 6. Oblek, 7. Výber menu, výzdoby, alkohol, nealko, víno...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?