Budúce nevestičky - september 2013 z okolia Prešova

Profilova fotka
Ahojte baby chcela by som založiť diskusiu ohladom príprav na svadbu. Ja som ešte len v začiatkoch... Tak čo máte vybavené? koľko ľudí máte na svadbe??? už máte vybratý štýl svadby? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na september 2013....tiez som len v zaciatkoch
Odpovedať
Profilova fotka
ja som september 2013, základ sála, hudba, kamera+foto objednané. a zatiaľ zbieram inšpirácie :)
Odpovedať
Ja mám sálu, hudobnú skupinu, fotografku, a to je všetko. Kameramana ešte nevieme či chceme. A zatiaľ nič neriešim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Milé nevesty. Pokiaľ ešte nemáte objednané služby svadobného kameramana alebo fotografa veľmi rád by som Vám dal do pozornosti našu firmu. Samozrejmosťou je vyhotovenie videozáznamu v HD kvalite. Novomanželom sme k dispozícii počas celého svadobného dňa. Sme z Krompách, ale veľa času trávime aj v KE, nemáme problém v prípade záujmu za Vami aj pricestovať. Čo sa týka ceny vieme sa vždy dohodnúť tak, aby boli spokojné obe strany. Ak sme Vás zaujali budeme radi, ak si pozriete náš profil, internetovú stránku. Môžete nás kontaktovať aj telefonicky alebo e-mailom. Radi zodpovieme na Vaše otázky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som aj ulpne zabudla ze som to tu zalozila hehe.. mno vela povinnosti. mno my mame zajednanu salu kameramana fotografa s hudbou mame trochu problem tak na tom sa pracuje... inak svadbu budeme ladit do cyklamenovej a co vy??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?