Bašta Pajštun, 2016

Profilova fotka
ahojte, tak som to trochu zpresnila :) tak ktora je ta šťastna a ma svadbu v roku 2016 v bašte ? :-)
Odpovedať
Ahoj, ja tam planujem svadbu v juni. Boli sme pozriet priestory, lebo to tam nepozname. Cakam na cenovu ponuku. Ty uz mas ceny? Kedy mas svadbu?
Odpovedať
Ahoj my mame termin v auguste 2016 :). @monzaj maju volny junovy termin? My sme dohadovali termin v septembri a nemali uz v juni nic volne (sme chceli povodne jun - piatok alebo sobotu). @miklovicova007 kedy mate termin v Baste?
Odpovedať
@boredka my mame termin na nedelu zarezervovany.. este mali dve nedele volne, ale odporucali mi stvrtok. To som nechcela... sobota a piatkh uz boli uplne plne tusim na cele leto. V septembri tam ale musi byt krasne!
Odpovedať
@monzaj strasne sa im tam minaju terminy. Dufam ze tam v auguste nebudu tie 40tky ale v tom lese by to nemuselo byt take zle..mne sa velmi paci to miesto a je tam hlavne totalny klud :) Ceny su sice sialene :) tak pekne setrime :)
Odpovedať
Ahojte dievčatá, myslíte si, že berú na rok 2017 rezervácie? Platí sa vopred? Alebo len nejaká časť? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
ahojte, my sa teraz rozhodujeme k terminu (sobota) 1.10 v Baste. Mozem povedat, ze v podstate sme mali velke stastie lebo tento termin som zohnala na zaciatku januara(myslela som, ze to bude absolutne poobsadzovane na tento rok). Poviem pravdu, ze som najskor chcel mat svadbu na jar, ale nestiham to a zacina sa mi zahovarat aj ta jesen, moze tam byt krasne. Pokial viem, rezervacie na 2017 sa este nerobia (myslim, ze spominali, ze az od maja) ale treba este prezistit ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame tiez v juni 2016 :) uz sa tesim, prostredie je krasne, dufam, ze aj pocasie vyjde :)
Odpovedať
ahojte, chcem sa Vas spytat ci budete mat vyzdobu z Basty alebo si este platite nejaku externu firmu na dozdobenie...popripade ako budete riesit kvetinovu vyzdobu. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ta vyzdoba by aj mna zaujimala.. ja si zatial neplanujem platit externu firmu, skor planujem si dozdobit ked tak sama co bude treba :) kvetinovu vyzdobu si ale riesim sama, nebudem mat kvetinovu cez nich..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevesty, ženísi :) Chcela by som Vás poprosiť o info, ako u Vás dopadla CP v Bašte? My sme dostali nejakú CP, ktorú sme si potom želali upraviť podľa našich predstáv. Presný počet osôb, detí do akého veku, ubytovaných hostí atď. Žiaľ poslali nám tú istú ponuku čo predtým len so zníženým počtom hostí. Ide nám o to, aby sme čo najpresnejšie vedeli kalkulovať napr. s touto hostinou a ďalšími nákladmi. Keď sme si sami kalkulovali všetko podľa ich cien, zahrnuli zľavu, deti, ubytko a všetko podľa ich cien a možností tak nám vyšla suma 4000eur. Keď nám to však poslali oni tak tam bolo 6000. Aké s tým máte skúsenosti vy? Viete nám nejak poradiť? Zohľadnia to pri celkovom vyúčtovaní, že deti mali mať zľavnené menu, ubytko a pod? Že nemali mať napr. zahrnutá paušál za nealko? Ďakujeme za info :)
Odpovedať
@anettab ja som s baštou komunikovala pôvodne ohľadom termínu na rok 2017 a povedali, že v apríli 2016 začnú riešiť ďalši rok.. A v prípade záväznéj rezervácie termínu je zaloha 400€ ale je možné, že na ďalší rok budú iné podmienky.
Odpovedať
Oni menili podmienky aj tento rok oproti minulemu(pokial viem) takze je dost mozne ze sa budu menit podmienky aj na ten buduci. My riesime s nimi ponuku menu pre pocet hosti nad 120 a tam je trosku problem, ze tie mnozstva sa nedaju uplne tak menit , ze ti to narataju na ten pocet (pritom ja nepotrebujem zo styroch druhov studeneho bufetu po 120 kusov) ale musim to este prestudovat, lebo nie som si ista ci som to spravne pochopila, mozno ak ste tam niekto uz svadbu mal alebo riesil menu na tohtoronu mozte pridat svoje skusenosti budem len rada, ahojte :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucka_u Ahoj Lucka, mohla by som ta do mailu poprosit tu cenovu ponuku? My sme tam boli s priatelom tuto nedelu a riesime svadbu na leto 2017 a povedali nam, ze az v maji zasielaju cenove ponuky, ale aj tak by som aspon zhruba chcela mat predstavu :) monikatesarikova@gmail.com
Odpovedať
@nellush Ahoj, mohla by som aj teba poprosit o zaslanie tej cenovej ponuky z Basty? Lebo maju nam to zaslat v maji a rada by som vedela uz teraz co zhruba mozem cakat, aby som sa vedela rychlo rozhodnut, lebo tie terminy na dalsi rok sa vsade minaju sialenou rychlostou :-D monikatesarikova@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
@monka1901 skusim to pohladat a poslem ti :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky, tak co? Ako ste sa nakoniec rozhodli s vyzdobou? Budete si niektora dozdobovat resp budete si platit nejaku firmu? :)
Odpovedať
@alexandra_sasi ahoj, prave citam vyssie, ze si budes kvetinovu vyzdobu riesit sama mimo BP, mozem sa spytat ci si uz komunikovala s niekym odtial ohladom vyzdoby, konkretnej predstavy a nebola si spokoj a, ci? Ja som s nimi ohladom vyzdoby este nekomunikovala, lebo je dost casu ale pomaly si obstaravam nejake drobnosti a uvidim po stretnuti co este pripade budeme zhanat ale tiez vaham nad tou kvetinovou vyzdobou ci si ju mam riesit sama...
Odpovedať
Profilova fotka
@annslcv nie :) ja si ju budem riesit sama pretoze mam kamosku kvetinarku, ktora mi bude robit aj svadobnu kyticu a presne vie moje predstavy, takze preto som sa rozhodla takto.. Neviem ake ma BP moznosti co sa tyka kvetov.. Kedy mate svadbu?
Odpovedať
@alexandra_sasi ahaaa jasne, chapem 😃my mame az 12.11.2016, chceli sme oktober ale zavahali sme a uz boli vikendy obsadene ked sme chceli zavazne rezervovat.. Pozeram, ze vy v juni tak pripravy uz isto v plnom prude vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
@annslcv Ano ano :) a teraz v aprili tam ideme tiez na svadbu, tak to tam vsetko pokukame aj takto z pohladu hosti tak sa tesim :) strasne to leti.. Budete tam mat aj obrad?
Odpovedať
@alexandra_sasi tak to máte super, ze si to takto pozriete, potom by si prosim mohla dat vedieť ako sa vam tam pacilo, najma jedlo a obsluha by ma zaujímala 😃 a my tam plánujeme aj obrad, je to jednoduchšie kvôli presunom a krajsie ako na urade a v kostole svadba nie v nasom prípade..
Odpovedať
Profilova fotka
@annslcv jasne dam vediet :) ale podla mna to bude vsetko tip top ;) potom napisem sukromnu spravu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?