25. 4. 2009

ahojte, viem, že aprílovky 2009 tu už tému majú, ale mňa zaujíma konkrétne tento dátum ;-) ak ste preň už pevne rozhodnutí, môžme sa podeliť o nápady a plány ;-)
Odpovedať
1
2
62
Profilova fotka
ahoj kattulka ,aj my mame svadbičku 25.4.2009 v Bratislave Blumental. 8-) Zatial toho moc nemame vybavene,z coho som poriadne na nervy .Ani som si nemyslela ze to bude take narocne.Ale hlavne ze uz mame miesto na hostinu .To som rada.Buduci tyzden vybavim fotografa a kameramana.
Odpovedať
ahoj ciculienka :-) my toho tiež ešte veľa nemáme, ale nejako sa nestresujem, ja si to chcem skôr užívať ako sa stresovať :-) tiež už máme zajednanú reštauráciu, mám šaty, fotografku a ešte chceme zabezpečiť hudbu a potom pokračovať asi až po novom roku... snáď to všetko postíhame bez problémov x-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja asi tak,chcem zohnat fotografa,dj-a a uzivat si koniec roka.V januari chcem ist na svadobny velth,tam urcite ziskam vela inspiracie :-) Ty si odkial?
Odpovedať
ja bývam momentálne v ba, ale som z okresu galanta. tiež sa chystám na veľtrh - dokonca tam možno ešte zmením šaty, lebo pani zo salónu, kde som si ich zajednala mi povedala, že v januári na veľtrhu budú robiť prehliadku nových modelov a ak sa mi niečo zapáči viac, ako to čo mám, môžem si kľudne zarezervovať nové šaty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pridavam sa aj ja..ten cas poriadne rychlo leti, len teraz bolo leto a zdalo sa mi, ze do aprila je este daleko... uz mame dohodnuty hotel, teda restiku, a v decembri sa dohodnem s fotografkou, ktora bude aj kamerovat. ale stale sme este bez hudobnej kapely....
Odpovedať
Profilova fotka
no ked tam bude aj moj svadobny salon tak si aj ja pozrim nove modely.Hlavne tam idem kvoli vyzdobe a tortam.Torty mam v podstate vybrate,ale potrebujem najst niekoho kto ich tak krasne urobi ako na foto.Nasla som ich na amer.stranke.Je tam strasne vela krasnych tortičiek ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ciculienka, kde a kedy sa kona ten vianocny veltrh?
Odpovedať
Profilova fotka
prepac....ten svadobny veltrh?.. ;-)
Odpovedať
ahoj rospina! nič si z toho nerob, aj my sme bez hudby... mala som jedného super hudobníka vybratého a veľmi ma sklamal jeho prístup, tak som si povedala NIE, a teraz hľadáme náhradu... verím, že dovtedy sa nám podarí niekoho zohnať... :-) nuž a tortičku si ešte nevyberám, ja som chcela nájsť najskôr cukrárku a podľa jej ponuky tortu :-)
Odpovedať
http://www.svadobnyveltrh.sk/ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
svadobny veltrh je niekedy v januari v Inchebe,takze skus na ich stranke urcite to tam bude :-)
Odpovedať
je to v pko cicu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aha,diky.Kamoska mi vravela ze Incheba.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, dakujem za info, tiez som nasla nejake informacie na internete... vy uz mate saty vybrate a cakate na nove modely na svadobnom trhu, alebo budete vyberat saty priamo tam? pozerala som na internete nejake svadobne hry ako valcekovym metlovy alebo balonovy tanec..ale opakuje sa to vsade, mate nejake napady? :-)
Odpovedať
ja si plánujem ísť pozrieť módnu prehliadku nových šiat na veľtrh a potom sa zastavím v salóne, sama si ich vyskúšam a prípadne zmením ;-) lebo ja už mám jedny rezervované - som do nich zaľúbená a už sa mi ťažko vtlačí iný model do predstáv, ale jeden nikdy nevie :-D čo sa týka tých hier, my na to veľmi nie sme... skôr si predstavujem voľnú zábavu a tanec, bez nejakých hier a potom o pol noci budem tancovať redový tanec, ale trochu inovovaný, pretože sme kombinovaná západniarsko-východniarska svadba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to moze byt pravda s tymi hrami, nemala by byt z toho stuzkova... nechame si jednu-dve v rezerve, asi tie, co som spominala... ja som sa pri vybere siat nevedela rozhodnut, ci klasicky dlhe saty alebo korzet so suknou.. tiez som sa zalubila do jedneho modelu - korzet a sukna, klasicky biela, krasne ukazal stihly pas a boky, a vynikajuco to sedelo. sestra mi spravila fotky a ked som sa tak doma na to divala vo zvacsenom formate tak sa mi ten model zrazu nepacil, vobec, pripadal som si v tom taka zvlastna... v salone hovorili, ze korzet a sukna opticky este viac skracuju postavu.... a kedze mam aj s opatkami maximalne ca 170 cm, naozaj to tak vyznelo na tej fotke...
Odpovedať
ja som mala vysnívané šaty z fotky na internete a keď som si ich v salóne obliekla, bola som veľmi sklamaná :-S vyzerala som ako postavička na tortu :-D dosť ma to vzalo, ja som ich tak veľmi chcela a nevedela som si predstaviť nič iné... a hneď na to mi priniesli tieto moje, obliekla som si ich a zaľúbila som sa :-N aj teraz si sem tam pozriem fotky, tak sa na ne teším... odvtedy som ešte zopár šiat skúšala, ale nebolo to ono... darmo - je to láska :-N moje šaty sú vcelku, úzke až po boky, pekne tvarujú postavu (upravia aj to čo chýba :-N ), pozri na nete ak chceš - la sposa 2008 mercurio ;-) ak sú aj tvoje nna nete, naviguj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby ja uz mam tiez vybrate satky.Na internete som hladala asi dva tyzdne,mala som vybratych asi desat modelov a nakoniec som si vybrala zplne ine,co ma na nete ani nezaujali.Darmo nzivo je to uplne ine a kazdemu sedi nico ine.Moje su zo salonu Mia sposa model benjamin 1082.Ked som si ich obliekla hned mi bolo jasne ze to su tie prave.Sama sebe som sa pacila a dobre som sa v nich citila :-) :-) ;-) .A tesim sa lebo dnes som si zajednala foto a video studio Harum.
Odpovedať
cicu, tie šaty sú krásne! a máš pravdu - každému sedí niečo iné... ja som si myslela, že si vyberiem na nete a neexistuje, že mi nesadnú - lenže zabudla som na to, ako sa v nich budem cítiť :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no ked v nich mame vydržat cely den tak najdolezitejsie je aby sme sa citili dobre.Ved si to predsanechceme pokazit :-) :-) :-) Pozri si na youtube funny first wedding dance.Normalne mam chrbaka v hlave ci nieco take neurobit
Odpovedať
:-D :-D :-D je to sranda! len si neviem predstaviť, kedy by sme to nacvičovali... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja si skor neviem predstavit ci by som mojho draheho na to nahovorila :-D
Odpovedať
tak to je samozrejme druhá vec ;-) ja by som veľmi chcela ako prvý tanec frankie vallie: can´t take my eyes off of you! ale tiež neviem, či drahého, ktorý je úplne netanečný typ ukecám na niečo iné ako valčík :-N ale veľmi sa mi na tom páči, je to v istej časti rýchlejšie a také uvoľnené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kattulka, tie saty model mercurio su nadherne, prave som si ich pozrela na nete. budes mat na to este nejaky kabatik alebo stolu? a da sa vypnut ta vlecka, kvoli tancovaniu? budes v nich vyzerat ako princezna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj cicu, ten tvoj model nemozem najst na nete, mas nejaky priamy link? ja mam zajednane saty v salone Amelia (ZA), objednala som ich uz v lete, pohladam, ci je tento model aj na nete a urcite vam dam vediet :-)
Odpovedať
rospi ďakujem veľmi pekne :-) chcela by som na to bolerko, ale len na sobáš, aby som nebola odhalená, lenže skúšala som si to a nepáči sa mi to s bolerkom :-| tak neviem, štólu nemám rada, lebo na ňu treba vždy dohliadať a šmýka sa... tak neviem, čo mám robiť... nejaké nápady? :-N a vlečka sa dá vypnúť, na to som sa pýtala hneď ako prvé, lebo celý čas ju strážiť by ma tiež nebavilo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.miasposa.sk/,rospi to je link na tie moje satky,model benjamin 1082.Aj ja mam dilemu co navrch.Dufam,ze bude teplo,lebo by som nechcela nic.aj ja uz mam dva mesiace vybrate saty :-) :-) .Idem pozriet tie tvoje
Odpovedať
Profilova fotka
rospi aj kattulka poslite mi link na vase saty.
Odpovedať
Profilova fotka
katty tak tvoje som uz nasla ,naozaj krasne.Ale neviem si ani ja k tomu hore predstavit.su krasne sami o sebe a este ich niecim zakryvat.No ale ked bude zima........
Odpovedať
cicu veď práve... ja by som chcela len šaty a nič na ne, ale čo ak bude chladnejšie a ešte neviem, či nie je blbé byť tak odhalená na sobáši - alebo je to jedno? budeme mať sobáš na úrade, nie v kostole, ale mne to príde aj tak také veľmi official na holé plecia a chrbát =-) ty si na ne už niečo skúšala? ako to vyzeralo? bola si spokojná? lebo ja vyslovene nie som s tým bolerkom spokojná :-|
Odpovedať
1
2
62
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?