23.9.2017 - spoločný dátum svadby

Ahojte dievčatá, kto másvoj deň D 23.9.2017? Poďme sa podeliť čo máme, čo chceme, čo robíme, čo nerobíme, ako sa máme a čo na to naše polovičky :) Pomôžme a poraďme si ;-)
Odpovedať
Ahoj:) v tento datum mam svadbu aj ja (my...chcem si na to zvyknut, tak sa snazim vsade brat toho mojho buduceho). Zatial mam(e): svadobne topanky /tunak z bazariku/, zabookovanu salu+zalohu zaplatenu, zajednany kostol, knaza, zajednanu predmanzelsku pripravu, fotografa, DJ, alkohol (objednali sme dopredu, bola dobra cena!. Dnes sme dali zalohu za svadobnu tortu a zakusky. Nemam(e): saty(uz som bola vsade mozme, jedny uz mam tak na 80% ale este stale "hladam"), oblek, popolnocne, vyzdobu /ale tu si chceme robit sami/, kyticu a kvety, vino, auto, svadobnu cestu, popolnocne saty, makeup /asi mi bude robit sestra/, vlasy/asi mi bude robit kamaratka/
Odpovedať
Wau...tak to som teda riadne pozadu nevestičky...ja mám termín o týždeň skor a jediné čo mám je termín a miesto, teda zablokovanú sálu so zálohou ale nič iné. Šaty sa mi nedarí nájsť ani náhodou, asi som moc náročná resp, nemám konfekčnú veľkosť takže mi nič nesedí :-( Asi sa budem musieť trošku rozhýbať.... Ale čo robím pravidelne .- je goooglim dobré nápady a sledujem čo je tu na tejto stránke pre mňa zaujímavé :-)
Odpovedať
Ahojte...my mame svadbu tento datum...mame vybavenu salu,kapelu,a moja polovicka oblek....ja som objedla jedny satu ale niesu tie prave takze hladam dalej...:)alkohol budeme kupovat postupne a vyzdobu tiez uz obzeram ale chcem si ju robit sama...zajtra mame "rande" ohladom fotenia....
Odpovedať
Ahojte. No vidim ze nie som sama kto ma uz skoro vsetko ;) Saty som si objednala z bazosu su super. Mame kostol salu koláče oznamenia vytlacene aj etikety vcera sme po nich boli :) mame zajednane svadobne auto vyzdobu do saly mam zahrnute v cene za salu takze to ja neriesim :) mam aj saty vlastne kroj na redovy. Obrucy hotove uz dva tyzdne. Zhanam este popolnocky a topankyy no a moj drahy nema nic okrem mna :D
Odpovedať
@petraseb a on s tebou nechce veľmi? my všetko riešime spolu od začiatku nášho vzťahu O:-) tak držím palce aby si si vybrala tie vysnívané :)
Odpovedať
@zuzana_zuzulko čo znamená že nemáš konfekčnú veľkosť? ja mám 42 a v pohode som si šaty našla :) určite sa to podarí aj tebe :) ja som tiež dlho len googlila ale už ma štvalo že nič nemám a to ešte mám čas ale aj tak :) tak som šla zisťovať ceny aspoň na tlač na kyticu dostupnosť kvetov a takéto veci a pomaličky sa všetko vyvinulo a mám už veľa vecí spravených :)
Odpovedať
mouky - no to znamená že mám problém "natlačiť prsia" do tých nádherných šiat :-) hlavne keď sú také kde nemôže byť podprda :-| a v každých mám dojem že mám ešte väčší zadok ako v skutočnosti... som dosť kritická na seba...lebo kamošky čo boli so mnou to tak nevideli.... tie moje "nedostatky... takže hľadám ďalej...:-) asi treba iba skúšať a skúšať donekonečna.... ja som včera googlila skoro 4hod až ma hlava celú noc z toho bolela :-) a mala som z toho riadne divoké sny :-) , dnes si musím dať oddych ...
Odpovedať
Dievčata aku velku svadbu budete mat?
Odpovedať
Ahojte, no mne to vyšlo na max 60 ľudí, ešte neviem či prídu všetci, lebo mám rodinu z celej SR aj ČR tak som zvedavá či sa im bude chcieť cestovať :-)
Odpovedať
@malalucka3 ja mám 50 ľúdí :)
Odpovedať
@zuzana_zuzulko možno by si ich mala počúvnuť :) alebo dať si ušiť podľa tvojích predstáv :) alebo by si si mala dať voľno aspoň týždeň od šiat uplne :) ja som nevyskúšala ani jedne šaty a našla som si tie svoje :)
Odpovedať
ahojte, my mame rovnaky datum :) uz ste niektora riesili kvetovu vyzdobu a kyticu? neviete poradit, ktore kvety su v dany datum sezonne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kluki ahoj, mne vyzdobu sály rieši podnik takže ja s tým nemám nič ale kyticu ešte nemám vyriešenú že akú. chcela som kály ale vtedy sú drahé a príliš malé takže hľadám aj ja :)
Odpovedať
ahojte, pripájam sa, aj my mame svadbu v tento dátum :). Mame priestor, kostol, kňaza, náuku za sebou, odovzdanu žiadosť o manželstvo na MÚ, kedze sobáš nie je v meste nášho bydliska, kapelu+dj, fotografa, súbor na cepcenie, obrúčky uz doma :), objednané zákusky aj Candy bar, termín u kaderníčky/vizážistky, zloženú zálohu za výzdobu, alkohol v pivnici, mam uz aj naviazané maslicky na pierka, kedze chcem kruspanove, dorábať ich budem týžden pred ;), a pred týždňom som konečne našla aj svoje vysnívané šaty ;). Drahý rieši mmntalne dizertacku, takze oblek a podobne veci nerieši, no ma vybratých krajčírov kde si ho da ušiť :), všetky veci sme vyberali a rozhodovali sa spolu, tak verím ze aj tie doladovacky zvládneme ;)
Odpovedať
@kajika88 no vidím že sa to rozbehuje.. :) blíži sa nám to :)
Odpovedať
@kajika88 - wau, super..tak asi musím trošku pridať, ešte mi veľa vecí chýba... ale mám otázku - možno hlúpu - ale objednané zákusky a candy bar - to ako nie je jedno a to isté? aký je v tom rozdiel? Ja totiž plánujem tak, že oslovím cukrárov aby mi napiekli slané aj sladké a dám niečo na stoly do miestnosti a časť do výslužiek: Candy bar je ešte niečo iné? Robíte extra stoly na sladké? na slané? extra pre deti s cukríkmi? Ďakujem
Odpovedať
@zuzana_zuzulko ja nič extra nerobím koláče som si zajednala už dávno a budú čašníčky doplňať podľa potreby. do vyslužiek už budú pripravené koláče zvyšok sa môže likvidovať :P neviem kto čo si predstavuje pod pojmom candybar ale ja si myslím, že by to mohla byť aj fotnánka čokoládová s ovocím nejakú cukríky.... ale nejak som sa nad tým nezamýšľala...
Odpovedať
@zuzana_zuzulko no neviem ako je to zaužívané u vás, ale čo som odšpehovala na svadbách tu, tak v candy bare sú iné zákusky ako na stoloch, teda na stoloch klasika, punčáky, dobošky, medové... a v candy bare sú srandy ako macronky, panna cotta, lollipop, muffiny, ovocie a také... u nás toto nevie upiecť jedná a ta istá cukrárka, takže preto som to objednávala zvlášť .. :-) a ako vraví @zuzana_zuzulko, može tam byť aj čokoládová fontána, ovocie, keksíky a kto čo chce.. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte kočky, tiež sa k Vám pridávam na termín 23.9.2017 :) stále mám pocit, že námam nič a popritom mám určite 85% vecí vybavených, zariadených, nakúpených :) Aspoň si to myslím :) Keďže už máme takýto pokročilý dátum , ako ste na tom vy?
Odpovedať
@ela4 ahoj, tak ja mám všetko okrem košiel pre nastávajúceho :) svadobné šaty sa mi ešte prerábajú a v auguste idem na skúšku mejkapu a účesu :)ale už sa nám to blíííííži :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?