22.09.2007 Máte rovnaký termín svadby?

Profilova fotka
Ahojte budúce nevestičky. Tak sa priznajte, ktorá má taký istý termín svadby aako ja - 22.9.2007? A čo všetko už máte pripravené, zajednané?Alebo je ešte skoro? Maťa
Odpovedať
1
2
15
ahoj, ja mám termín skôr, 8.9.2007....mám už zajednanú sálu a kúpený vankúšik na prstienky...a ostatné ešte len plánujem....pa
Odpovedať
Profilova fotka
JA už mám tiež zajednanú sálu a v podstate skoro už aj aranžérku. Už mám vyhlaidnutého aj kameramana,ale teraz si lámem hlavu nad fotografom
Odpovedať
Ahojte. Ja by som chcela mat svadbu 22.9.2007 ale este nic nemam vybrane ved to je este daleko....sestra si vybavila svadbu tusim behom 3 mesiacov. V ktorom meste sa budete vydavat?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj roxa. Všetko sa dá vybaviť skôr, ale to je už taký ošiaľ. Aj ja by som už najradšej vybavovala všetko. Hlavne sa teším na skúšanie svadobných šiat, ale ešte sa mi to zdá moc skoro. My budeme mať svadbu v Leviciach v hoteli Atóm - to jediné mám zajednané.
Odpovedať
Ahojte, pridavam sa k vam. Svadbu planujeme mat 08.09.2007. Ked vidim co vsetko uz mate niektore zajednane tak zacinam mat stresy uz teraz :-o . Ja som bola na MU zajednat si termin, ale tam ma zrusili ze je to este skoro, ze mam prist az budúci rok v maji. Tak ako si mam teraz zajednat salu, foto a ostatne veci, ked vlastne nemam presny termín? Co ked pridem na MU v maji a oni mi zahlasia ze bohuzial uz je to plné? Prosim poradte mi ,lebo neviem na koho sa mam v tomto obratit. Dakujem pekne. A fandim vam ze niektore ste uz tak sikovne a mate to podstatné podchytené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tarajka. Čo som čítala, tak niektoré dievčatá už zajednali aj termín na MU. Asi záleží od ľudí, ktorí tam pracujú. Ale ak sa obávaš, že by to mohlo byť už neskôr plné, tak si ich mohla poprosiť, či by si ťa aspoň nejako mimo nepoznačili.A Ďalší problém je ten, že my chceme mať svadbu v kostole, tiež musím ísť najprv na MU a oni by mali poslať papiere fararovi. A ja tiež neviem kedy tam mám ísť, aby nebolo neskoro a aby v ten dátum ten farár mal čas. Čo ak bude v ten deň viacero svadieb? Ale asi je ešte skoro takto stresovať, nie?
Odpovedať
Dakujem asi to pojdem vyskusat, len neviem ci pochodim. Ak sa môzem spytat ako si si potom zajednala uz salu, ked nemas este ani ty termín? Alebo si to pojdem predbezne nahlasit, poviem im aka je situacia (hadam to pochopia) a ked to budem mat iste , pojdem to doklepnút. pekne som si to naplanovala co? :-) Ja sa uz tiez tesímna tie vybavovacky okolo svadby a takisto sa tesim hadam najviac na skusanie siat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme predbežne zajednali sálu, to znamená, že si nás poznačili na 22.9.2007 a ostatné sa potom dohodneme neskôr. Museli sme to už zajednať, lebo s týmito sálami je dosť problém. My sme to chceli mať začiatkom septembra, ale napríklad tu už nemali voľnú sálu vtedy, už len toho 22. Tak preto sme to rýchlo zajednali, veď na úrade sa nejako dohodneme, hádam. Ale skočím tam ešte do decembra.
Odpovedať
Dakujeeem :-) uz mi je lepsie na dusi. takze tento vikend zacinam s obhliadkami, svadbu budeme mat v BB tak dúfam ze najdem nejaku schopnu salu pre cca 40 ludí. Budem ti drzat palce aby ti ten termin vysiel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem, aj tebe nech sa darí vo vybavovaní ;-) My budeme mať až 100 ľudí, vďaka milému, takže som musela zohnať veľkú sálu. Ale vlastne sa aj teším, lebo vždy som chcela mať veľkú svadbu.A urobili nám super cenu v tom hoteli, takže to nebude až také drahé.
Odpovedať
dievcata ked tak citam co to tu pisete tak mam pocit ze by som mala zacat stresovat:)......snad nam ale vyjde termin:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá, kde ste sa stratili? To je nás len tak málo,čo budeme mať svadbu v tento pekný dátum?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Takto ste ma sklamali baby. To sa tu nenájde ani jedna, čo má svadbu 22.9.2007? Neverííííííííííííííííííím.
Odpovedať
Ahojky :) Ja ano ! Svadbu sme si naplánovali na 22. 9. 2007. Ale s prípravami s mojim nastavajucim začneme až po Novom roku, zatiaľ len zbieram inšpiráciu, hlavne na týchto stránkach :)
Odpovedať
ahoj...ale najde len vacsina je vo fore september 2007:)redangel konecne niekto kto zmysla rovnako ako ja . chodim sa sem len pozerat ale nic neriesim.vsetko ma svoj cas. matriku po novom roku aby bol termin ale to ostatne step by step hlavne nestresovat:)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, presne, hlavne žiadne stresy :-)
Odpovedať
nechapem dievcice ktore uz teraz stresuju okolo siat a maju zmapovane vsetko, ake saty aky model a kde maju konkretny model. dobre nech si pozru stranky to je v poho ale obehnut kazdy salon a oskusat 355 siat sa mi nezda normalne....ja sa tiez zastavim pri vyklade ale nebudem rezervovat saty rok dopredu...
Odpovedať
ahojte, my budeme mať tiež svadbu 22.9.2007, teda dúfam, lebo na prípravy zostáva veľmi málo času popri ostatných povinostiach. Aj ja sa teším, ako väčšina z vás na skúšanie šiat, ale zároveň sa bojím, či sa do nejakých vleziem ;-) Moja postavička nie je zrovna ideálna 8-( 8-(
Odpovedať
ahojte, prave ma chytila panika......... s frajerom sme sa dohodli na svadbe v septembri, ale ako si to tu citam tak som pekne mimo :((( nemame absolutne nic dojednane, dohodnute, ani vybavene a to nehovorim o termine :((( je skoro, len stresujem???? vidim ze mate terminy, saty, popolnocne, torty, kvety...... nemam absolutne nic, je tu este nejaka taka ako ja, alebo som jedina????? laura :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Laura. Nič sa neboj. My jediné, čo máme to je sála a volali sme aranžérke, ale tej sa máme ohlásiť až okolo apríla. Šaty so som zatiaľ pozerala len vo výkladoch a na internete. Vôbec sa nemusíš stesovať. Sú tu baby, ktroré v pohode všetko zvládli v priebehu 3-4 mesiacov. Ale pre pokoj na duši sa zatiaľ skúste dohodnúť na presnom termíne a zožente nejakú sálu, kde si to zajednáte a potom pomaličky postupne začni vybavovať, hlavne sa nestresuj.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nevestičky, tak sa pridam aj ja. My mame svadbu 22.9.2007 a mame zajednanu salu, urad, auto a teraz sa chytame navštivit zopar fotografov a kameramanov, mame celkom jasnu predstavu a svadobnom menu, pozvanky su tiež už bybrate len ich objednat. A dokonca mam aj satky nakolko nemam velmi idealnu postavu tak radsej som si ich rezervovala a dokonca su to moje vysnivane tak viem ze menit ich nebudem. Vsetko vybavujeme v predstihu lebo pracujeme mimo miesta konania svadby. Sme z kosic ale pracuje v bratislave. Ale stresy necitim ziadne, teda zatial ....
Odpovedať
Ahojte, Aj ja sa pridavam na termin 22. 9. 2007. Nic ine zatial nemame iba dohodnuty termin na fare. Vsetko ostatne sa bude vybavovat priebezne a ako posledne si nechavam saty. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) .............. nana66 :-D ahoj na spoločnom termíne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme sálu a kostol a v piatok som si bola zajednať šaty :-) :-) . Nana66 ak si nedávaš šaty šiť a budeš si požičiavať tak si to veľmi nenechávaj ako posledné, aby boli tie šaty čo si vyberieš voľné na ten dátum. September je najsilnejší mesiac na svadby. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky my sme naplánovali našu svadbu na 29.9. 2007, tak dúfam že nevadí, že sa sem strkám. Dátum sme ujasnili asi pred dvomi týždňami a zatiaľ sme boli len ne Matrike pre formuláre. Nič iné zajdnané nemáme... Ale predtavte si, že na tento dátum už majú jednu svadbu zajednanú a to na 16.00 hod, čo sme chceli my. Sila a to niekto tvrdí, že je na rezerváciu čas... Aspoň matriku a sálu je lepšie rezervovať skôr. Na matrike sme "ceruzkovo" zapísaný a do dvoch mesiacov musíme potvrdiť, alebo zrušiť rezervačku. PS: sme z Martina. Majte sa krásne, pááááááááá
Odpovedať
Profilova fotka
Dobré ránko, dievčatá. Tak my sme už tiež pokročili. Máme sálu, aranžérku, DJ a kameramana. Len sme ešte neboli na fare :-N , ale aj to bude. Ozaj neviete, aký je postup? Najprv musíme ísť na faru a potom na matriku vyplniť papiere, alebo ako?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme išli najprv na faru spýtať sa či je voľný termín. Tam nám povedali všetko potrebné. Najprv si máme ísť na mestský úrad vybaviť papiere a tie máme priniesť na faru. Potom ešte treba samozrejme krstný list ak si bola krstená inde. :-) ale nesmie byť starší ako tuším mesiac, ale že zoberú aj trochu starší, ale nesmie byť moc. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Tak sa pridavam aj ja. My sme si najprv začiatkom januara zajednali termín na fare , potom mame kameramana, starejsieho, hudbu-zivu kapelu, fotografku, teraz sa rozhodujeme nad miestnostou na zábavu a budúci týždeň idem skušať šatočky..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj suzit. NO ty si šikovnáááá. Ja čakám na šatočky a na faru ideme na budúci týždeň. Kde budete mať svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mata. Co sa týka sály tak sa rozhodujeme medzi divadlom vo Zvolene a gymnaziom -tam ma skolsku jedalen v prenajme sukromna firma a robievaju tam kadejake akcie, normálne sme boli prekvapení s čím všetkým nám sú ochotní výjsť v ústrety.....tak sa ideme tento týždeň naisto rozhodnúť, lebo predsa....september sa rýchlo plní. Obrad budeme mať na zv zámku v zámockej kaplnke. PRed pár rokmi som tam bola tete na svadbe a tak sa mi tam pacilo, ze som si povedala, ze ak sa ja dakedy budem vydávať, tak jedine a jedine tam....Len šatočky som ešte skušať nebola, lebo kamoška-hlavná poradkyňa dostala chrípku a horucky ju zložili na týždeň do postele. Tak sme to presunuli na tento týžden - stvrtok al. piatok. Ake saty budes mat ? Su aj na nete? Nech kuknem...... :-) :-D
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?