Žijeme spolu, máme deti spolu a nie sme manželia

ahojte mam 28 rokou s priatelom chosim od svojich 16 rokou a stele sme sa nezobrali mame spolu 2 deti a jemu neprislo na um svadba vobec najdu sa take pary co tak dlho spolu chodia a nemali svadbu a zaujima ma aj inych nazor co na toto hovoria dakujem
Odpovedať
@burgerin ja som so svojim priatelom 12 rokov, deti zatial nemame, ale svadba ma teda vobec netrapi, vobec po nej netuzim, v nasom zivote by to aj tak nic nezmenilo
Odpovedať
@liz_lemon a preco by to nic nezmenilo
Odpovedať
@burgerin lebo spolu zijeme, v podstate ako manzelia :)
Odpovedať
aj my spolu zijeme na psiu knizku a mame aj babatko a veru sa nezenieme do svadby.... a po ucasti na poslednych svadbach sme sa len a len utvrdiliv tom, ze toto nam k stastiu naozaj nechyba.
Odpovedať
@burgerin @liz_lemon jasne, ze by to nieco zmenilo ;) z pohladu statu ste pre seba teraz nikto. Po svadbe by ste boli na urovni pokrvnych pribuznych.
Odpovedať
@burgerin @liz_lemon ahojte, úplný súhlas s @vila_chaosnicka , po právnej stránke ste teraz vo velmi nevyhodnej situácii , keby sa niečo stalo s partnerom, museli by ste dokazovať že spolu žijete v spoločnej domácnosti a mali by ste postavenie iba osoby žijúcej v spoločnej domácnosti, v prípade dedičstva ak nemá závet , by dedila jeho rodina nie vy, vaše deti iba ak by ste preukázali otcovstvo, spoločný hnuteľný majetok by ste museli dokazovať že ste sa na kúpe finančne spolupodielali, .. nič v zlom, ale je hlavne vo vašom záujme a v záujme vašich detí aby ste svoj vzťah zoficiálnili..
Odpovedať
@vila_chaosnicka @zabka88 baby mna nemusite o tychto veciach poucovat :) nazor na svadbu nezmenim
Odpovedať
a co maqm spravit ked sa nechce ten moj zosobasit
Odpovedať
@burgerin aj ste sa o tom rozpravali? a ty chces? @liz_lemon :) ja som sa ta nesnazila poucovat ani na nieco prehovarat :) len som nesuhlasila s tvojim nazorom. Do tvojho zivota ma nic nie je, no nazor si povedat mozem :) (a nebol miereny len na teba) :)
Odpovedať
@liz_lemon je to tvoj život, rob si s ním čo chceš :-) @burgerin skús sa s ním pragmaticky poroprávať, väčšina chlapov na to počúva a určite aj on keďže ťa ľúbi a vaše deti bude radšej keď bude vedieť že ste zabezpečení ..
Odpovedať
@zabka88 ked on nechce zoficialnit ...........................ja s tym nic nenarobim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Odpovedať
ahojte :-) no....ja za sebou uz jednu skusenost z manzelstvom mam a nikdy viac...do toho ma uz nikto nedotlaci....majetkovo nemas absolutne ziadne zaruky, otcovstvo sa da potvrdit aj bez manzelstva v rodnom liste.......svadba je podla uplne zbytocna a este k tomu brutalne draha zalezitost.....ja som rozvedena, v sucastnosti mam partnera, byvame spolu v jednej domacnosti, mame 10 mesacnu dcerku (dokonca ma jeho priezvisko.....vsak je jeho....),ale do manzelstva ma chvaaalabohu netlaci, lebo vie, aky mam na to nazor......niektori chapu, niektori pozeraju cez prsty.......kazdeho osobna vec
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?