Vziat sa skor len o 2 svedkoch??

Ahojte , potrebujem sa poradit,lebo uz neviem co robit.. svadbu mame naplanovanu na 20,septembra,vetsina pozvanok rozdana, len od vcera uvazujem ze sa zobereme skor a len o 2 svedkoch, s detmi a hotovo. Najvecsi nas problem je,ze nemame ani cas nieco riesit, zhanat,hlavne kvoli deckam, ale to sa aj da este,len ked nieco ideme vyberat,tak hned hadka ze ani neviem uz preco, vsetko je v pohode,ale tieto pripravy ma uplne rozculuju. viem ze by som sa mala z toho tesit,ale keby to bolo skor,bez deti este, mozno ano,len teraz by som bola najradsej keby to bolo rychlo,hlavne ze budeme svoji a ziadne rozmyslanie co , kto ,ako, kedy .... ??? bude to blbe, ked sa zobereme tak narychlo a len oznamime tym co mali prist,, ze uz sme svoji?? co myslite?? dakujem
Odpovedať
@adusat vezmite sa tak, aby to vam vyhovovalo. kazda nevesta si prejde hadkami, stresmi, asi aj chutou svadbu zrusit, takze mozno je to len tym a nakoniec by ste boli radi, ak by ste mali normalnu svadbu. neviem koho kazdeho ste pozyvali, uz ty musis posudit, ci sa neurazia, ked sa vezmete bez nich. ale kedze ste uz rozdali pozvanky, asi by som im povedala co a ako, nech si zbytocne nekupuju oblecenie, nevybavuju volna v praci a potom zrazu nic. ak by ste predsa chceli velku svadbu, pover chystanim niekoho ineho. ja vsetkym, co sa mi nechce vybavovat a vymyslat, poverim niekoho z rodiny, kamosiek a tak. niekedy su nadsenejsi ako ja, takze mozno tiez niekoho takeho najdes a budes mat pokoj a zaroven peknu svadbu :)
Odpovedať
@cervenaruza123 dakujem. vcera sme sa rozpravali o tom dlho do noci a tak snad vsetko dobre dopadne a dame to.. kedze uz su tie oznamka porozdavane.. ja som vzdy chcela normalnu svadbu,len som si to predstavovala ked tak s jednym baby,nie s dvoma.. :-) nieco pozmenime, zvyky...atd..., skor skoncime a hotovo..kedze rano bude treba vstavat k deturencom.. este raz dakujem..potrebovala som sa asi vykecat .. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@adusat ahoj nebude to vôbec blbé my sa tiež tak chceme zobrať po prvé nemáme toľko peňazí a po druhé máme dieťa a čakáme druhé takže budeme mať dve. Tak nemyslím si že by to bolo blbé je to vaša svadba a ako sa vám páči a ako vám to vyhovuje tak si to zariaďte. My tiež budeme mať takú a nech si myslí kto chce čo chce. Ja sa na ňu teším síce ešte ani termín nemáme ale svadba bude.
Odpovedať
@michaela_1989 ahoj, uz sme mame po svadbe aj pol roka.. nakoniec sme mali velku svadbu a do rana a bolo super.. som rada , aj ked stresy to boli riadne.. ale v den svadby od rana pohodicka..este by som si ju zopakovala :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?