Svadba počas strednej školy. Je tu niekto taký?

Neviem, ci tu takú temu mame, ale vydaval sa tu niekto počas SŠ?? :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
myslim, ze nie ;-)
Odpovedať
chichinka: Mozem sa opytat kolko si mala Ty? :-)
Odpovedať
simija - ty sa chces vydavat pocas SŠ?
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze sa tu taka nenaxadza ;-)
Odpovedať
luciferova: Neviem, este to zvazujem, resp. len si o tom hovorime ;-) Mozno si myslis, ze som hlupa ked sa chcem vydavat tak skoro, ale ja si uvedomujem, co to so sebou nesie. Chcem sa starat o cloveka ktoreho milujem, chcem byt s nim, tesit sa zo vsetkeho co zivot prinesie...Ja niesom ani nemoderna, len chcem zdielat spolocne priezvisko a jednu domacnost.
Odpovedať
Profilova fotka
Simi, vydavala som sa tento maj ako 23-rocna a moj manzel ako 28 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj simi, v teme 87 a 88 su momentalne (myslim) najmladsie nevesty a vydaja chtive :-D su tam aj mladsie kocky, len si este nezalozili temu 89 alebo 90 ;-) takze prid kludne tam k nam, su tam vydate, zasnubene aj zaziadane kocky:-) ja som to stastie nemala, aby som poznala chlapa svojho zivota uz pocas strednej...ale ak ty mas;-) v tych temach hore spomenutych su aj kocky, co sa vydali po strednej, v prvaku na vyske a tak...a rady tam kecame o vsetkom a s kazdym;-)
Odpovedať
simija - ja si to vobec nemyslim ;-) som s drahym od 16 (mam 25) a chcela som sa tiez vydavat a bola som si ista tym, ze je to ten pravy ;-) po 4 rokoch sme sa aspon zasnubili ;-)
Odpovedať
chichinka - dakujem za odpoved :-) pozerala som si Tvoj album, a mali ste skutocne peknu svadbu :-)
Odpovedať
charlize - pozerala som do tej temy, ale myslela som, ze nik mladsi tam nieje, len ten spomenuty rocnik :-) ale rada sa k vam pridam :-)
Odpovedať
luciferova - ked som tuto temu zakladala, mala som obavy ake nazory tu najdem, ale zatial sa velmi tesim, ze tu nachadzam pozitivny nazor :-)
Odpovedať
Ahoj simija :-) Ja som 87 rocnik ako charlize. Na strednej som mala spoluziacku co sa vydala, lebo bola tehotna a teraz cakaju druhe babo. A este, ked sme zmaturovali a skoncili skolu, tak v auguste sa vydavala spoluziacka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
princess007 - Ahoj. Tak neviem ci pocas skoly bude ta moja, alebo az po nej, niekedy v lete...chcela som len vediet ako to stihaju tie, co su vydate a maju skolu... ;-)
Odpovedať
Noo, ona ta spoluziacka vlastne chodila do tretieho rocnika a my sme boli druhaci. A potom studium prerusila a ked bol jej syncek vacsi, tak si chcela dorobit maturu a dali ju do triedy s nami. Cize aby som to zhrnula :-DStihala to v pohode, a to mala aj dieta :-) Nie je sa coho bat podla mna :-)
Odpovedať
A nevies ako to mali poriesene s byvanim? Neviem ci jej polovicka pracovala, ci nie...bojim sa, ze ak by sme sa vzali my, hoci by sme byvat mali kde, ale horsie s tymi peniazmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pocas gympla vydali dve spoluziacky, obe v maturitnom rocniku a obe su dnes stastne rozvedene. Osobne si myslim, ze svadba pocas strednej skoly je hlupost.
Odpovedať
Podla mna ziadna svadba pocas studii a vobec uz nie pocas SS... to je neuvazene. :-D
Odpovedať
suhlasik s laleetou a radlinkou.. s priatelom sme spolu od mojej 16-tky a velmi sme sa lubili a chceli byt spolu uz pocas strednej.. ale nakoniec nastastie zvitazil rozum a zvladli sme to spolu pocas strednej, vysokej aj ako zamestnani ludia :-) a ked sa na to pozriem spatne, som stastna ze sa berieme az tuto sobotu.. mam na mnoho veci uplne iny pohlad ako som mala v 18tich alebo v 20tich..
Odpovedať
petocka - ved je to jasne...nema to podla mna vyznam....clovek je mlady, ma zivot pred sebou, potrebuje si uzit, vyblaznit sa, uskutnocit si svoje sny a plany a hlavne nazbierat skusenosti.... :-D Ja vzdy tvrdim, ze ked ti dvaja maju byt spolu, tak zostaju spolu aj dovtedy, keby kamene padali :-D
Odpovedať
ja som si akurat dnes pisala so spoluziackou zo SS, vydavala sa v poslednom rocnikua dnes uz ma 12rocnu dceru :-D zatial stastne vydata. ja by som sa vsak pocas studia nevydavala.
Odpovedať
Profilova fotka
no simi ak nemate prostriedky na byvanie tak to asi nebudete moct byvat sami -iba ak by vam to platili rodicia a to nie je podla mna uplne standardne posunutie vztahu "vpred"... ved pockajte po skole..chodte spolu byvat a tiez mozete fungovat ako "rodina"..iba prezvisko si nezmenis ..no a potom ked to stale budete takto citit sa ako ceresnicka na torte vezmete...ja myslim (v mojom veku :-D - 27) ze ak sa vydas teraz - tak v 25 ti bude luto - ze ten krasny den uz mate za sebou a nie predsebou...ale ak pockas - povies si - super ze som pockala :) ozaj :) pocas SS sa velmi este formuje psychika z teenagera na dospelaka....je to obdobie kedy sa len ucime riesit problemy.... a kolko krat sa nenaucime ani este velmi dlho ;-) :-) tiez uz som bola zasnubena raz pred tym a ozaj som to myslela vazne - poziadal ma v 19 - ale on mal 24 a pracoval uz...i tak som mala VS pred sebou tak som povedala ok ale najskor v tretom rocniku na vysokej a byvali sme spolu.... no zistila som ze by som ho chcela viac za brata ako za manzela :-D a som rada...(co ale nevravim,ze dopadne tak u teba...vobec si to nemyslim, poznam par ktory je spolu od 16 a velmi sa stale lubia..uz aj byvaju a casom aj svadba bude a to maju obaja cez 26 rokov :-) ) Ale fakt som teraz velmi rada..dokoncila som si v pohode vysku..zacala byvat s terajsim manzelom a svadba bola az ked sme obaja pracovali -takze bola v daka financiam uplne podla predstav... a citila som- ze teraz je ta spravna doba... ale keby sme pockali rok alebo dva -tiez by sa nic nestalo a kludne to mohlo byt este neskor -teda v nasej 28,29 :-)
Odpovedať
tak ja sa idem vydavat o 2tyzdne a mam 22 rokov a 3mesacneho synceka :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... veľmi dobrá téma a dosť rozpísaná... ;-)
Odpovedať
baby, ja som mala spoluziacku na zakladke , ktora sa vydala uz v prvom rocniku SS... po troch rokoch manzelstva si uvedomila, ze si chce uzivat... synceka dnes vychovava jej babicka, myslim ze je exmanzel tiez nejavi zaujem aj preto si myslim, ze so svadbou treba jednoznacne pockat min. do 20tich
Odpovedať
Ahoj. Moja segra sa tiez vydavala pocas SS. Bola 4tacka :-) Mala sa narodila tyzden pred maturitami. Dnes mala je uz prvacka, a ma dve sestricky. Jej manzel sice uz pracoval... S byvanim to riesili tak, ze byvali u nasich, a popritom stavali barak. Sice si mladosti moc neuzila :-D ale nemyslim, ze by lutovala...
Odpovedať
kamoska sa vydavala na zaciatku 4. rocnika SŠ, ale niepreto, ze by musela, ona skratka chcela... kratko pred maturitami otehotnela, dnes je uz vydata 14 rokov, ma tri deticky, ale vravi, ze sice nelutuje, ale dnes by so svadbou pockala az po tej maturite, ten rok mala dost velky napor, ucit sa na maturity, starat sa o domacnost..a do toho tehotenstvo. No a druha kamoska, tak sa vydavala 5 dni po maturite a tiez nemusela :o))) ta je dnes vydata uz 11 rokov, deti zatial nemaju.
Odpovedať
moja byvala spoluziacka zo ss sa vydavala uz v prvaku pretoze cakala miminko..ale bohuzial bola taka blba ze cvicila o dusu,hravala volejbal a to uz bola v 7mes.tehotenstva..ked sa mala marodila ako 4tyzdnovu ju operovali na srdiecko v ba a nakoniec malicka zomrela ako 3mesacna...to dietatko nechcela a nakomiec sa po pohrebe svojej krasnej dceri rozviedla...teraz ma22 rokou a paktuje zo 50rocnym...a vobec to s nou nic neurobilo... ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovedať
Ahojte tak ja som sa vydávala presne ked som mala 20 co je rocnik 88 spoznali sme sa na strednej a sme stastni. Moj muz mám 26 rokov a tiez som sa nemule vydávat ale chcela som. A myslim si ze aj baby co su po strednej a nejdu na vysoku skolu tak aj tak uz ppojdu len do roboty a ak maju dlhodobý vztah tak sa vydaju podla mna je to akurat cas na to vydaj. A co sa tzka ludi na vysokej skole mam kamaratku ktora je na vysokej a vravi ze chce radsej karieru ale toto je už dost vec individualna
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte babenky no ja som sa tiež vydavala počas SŠ. som pol roka vydata. zatial nelutujem som štastna no chaba nam babo a veeeelmi
Odpovedať
betus a rodičia ti to akože schválili a ešte aj financovali?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?