Pilates cviky a návody. Máte nejaké linky?

surne hladam link na pilatesove cviky a hlavne navody na cvicenie,pomoze niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj! Skúšala si www.pilates.sk ? Existujú o týchto cvičeniach aj rôzne knižky... Prezrad, kde vsade si už hľadala?
Odpovedať
ja som skusala postahovat cvicenia, ale nikde sa to nedalo :-( podla mna knihy nie su to prave orechove, treba spravne dychat a robit cviky plynulo a neviem si predstavit ako by som po kazdom mala nazerat do knihy. mam stiahnutu zo siete len 1 zostavu a to je maaaaloooo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ciatko: nemyslím, že knihy sú to pravé pre Pilates, ale bolo to prvé, čo ma napadlo, kedže som jednu nedávno videla? Simonko: A u vás v LM neprebiehajú cvičenia, kde to precvičuje inštruktorka? Či ti lepšie vyhovuje cvičenie doma?
Odpovedať
Pri pilates je na zaciatok najlepsie absolvovat nejake cvicenia nazivo s instruktorkou - ona ta nauci spravne dychat, co je pri pilatese to najdolezitejsie. Ja som dostala pod stromcek dve dvd, jedno so zakladnou zostavou pilates a druhe cvicenie pilates na lopte. Ale vzhadom na to, ze sa mi hned po vianociach pokazil dvd prehravac, som sa k tomu este poriadne nedostala. Ale tu zakladnu zostavu som parkrat skusala pri telke a ucila sa spravne dychat co vobec nie je sranda - ;-)
Odpovedať
adusha mas pravdu s tym dychanim, ja ho cvicim podla Mary Winsor, hovori pokyny po anglicky, tak si tiez nie som celkom ista, ci dycham spravne. :-S
Odpovedať
Ja sa chystam absolvovat nejake dve hodinky, aby som sa naucila dychat a potom to risknem aj doma. Inak podla toho videa sa to celkom da, len si na to musim konecne najst viac casu ;-)
Odpovedať
video aj mne vyhovuje. mam za sebou tak 15 cviceni a brusko uz viac vladze. :-) v nasom meste ale nerobia kurzy a tak rada by som chodila...
Odpovedať
Neviem ako ste na tom z možnosťou sťahovania CD a DVD, ale ak by ste chceli tak môžem vám dať link na adresu odkiaľ si nejaké pilates DVD nájdete. Samozrejme len cez IP ;-) Našla som Pilates 1 - Posilování a PILATES 2 - Tvarování těla (CZ dabing), Winsor Pilates - Cvičební program, Pilates - základní i pokročilé cviky. Ja mám teraz doma knižku Pilatesov sľub, je výborna, chrbátik ma už toľko nebolí a to to cvičím len týždeň. A všimla som si že som konečne opäť vystretá, lebo ako som prestala plávať a hrať vodné pólo strašne som zlenivela a začala sa hrbiť. Mno a teraz si už vždy uvedomím že som zhrbená a vystieram sa. Takže sa chystám zohnať aj nejaké to DVD a ak zistím že u nás v PN robia kurzy tak asi by som na pár cvičení išla aj pod dohľad odborníčky.
Odpovedať
Ahoj, ja mam doma knizku "Pilates pre zaciatocnikov". Je fakt, ze na zaciatku som musela kukat stale do knizky, no zhruba po tyzdni uz som si aj nieco zapamatala :) Musim sa priznat, ze asi styri mesiace som uz necvicila - asi zacnem znovu. Ja som pilatesove cvicenia objavila nahodou - hladala som nejake cviky, pri ktorych sa klby nezatazia a svaly sa vyformuju. Mam problemy s chrupavkou na jablcku ... A navyse aj ortoped mi to schvalil :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
lamky.net- zaregistrovat- dat vyhladat pilates- najde vam 3 komplet dvd v cestine a ked mate rapidshare na stahovanie hor sa do toho :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Tu som nasla nejake cviky na pilates http://www.azet.sk/katalog/pilates_2/, ale myslim si, ze ked niekto zacina tak je lepsie si par hodin zaplatit, aby sa clovek naucil spravne dychat, lebo aj to ma u tohto cvicenia specialne techniky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
asi kusok neskor, ale predsa: tu je este co-to popisane o pilatese: http://abc-dieta.sk/pilates-kombinaci...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@simonko Na youtube si zadej classic pilates nebo power pilates a najdes toho tuny. Zakladem je mit zpevneny power house coz je jakoby vtazene bricho dovnitr a nahoru, jako kdyz si zapinas tesny dziny a lehce podsazenou panev. Takhle cvicis vsechny cviky.I
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?