Nevesty študentky

Ahojte, ste tu niektore nevesty studentky? Ja som skoncila 1.roc na VS (denne) a svadbu mame v zime. Neviem sice, ako budem este zvladat skuskove obdobia a este ak k tomu pride babo...? :) Vy ste ako na tom?
Odpovedať
@sviecka Tak my mame buduci september a zrovna vtedy sa aj vraciam do skoly po preruseni. Takze ja uz budem vydata, ked znova nastupim (ak si to moj drahy nerozmysli :-D ), ci denne alebo externe to som este nedomyslela,. Ale tak nieje nutnost ze hned po svatbe pride dieta,jedine ze by bolo uz na ceste .. :-D
Odpovedať
@naoi aj ja som rozmyslala o externom, ale velmi sa mi do toho nechce. ja zas mam skolu len 4 dni a to vacsinou doobedu, takze stiham aj brigady. najradsej by som mala babo az po vyske.
Odpovedať
@sviecka No ja som prerusit musela pretoze som studovala denne v CZ a pracujem tu na SK a stihat to bolo niekedy dost o drzku, nemam problem naucit sa a prist an skusku, horsie to bolo s niektorymi predmetmi s povinnou dochadzkou.. Takze teraz tvrdo makam, este sa aj vydat stihnem a potom to uz nejako doklepem.. :D A deti chystame najskor tak o 3-4 roky, to uz snad budeme aj byvat vo vlastnom..Momentalne riesime nejaky pozemok a postavi sa to snad same :-D :-D
Odpovedať
@naoi prajem vam, aby sa to postavilo same :) my chceme do zimy kupit byt a az tak svadba, chceme ist hned do vlastneho. a v ktorom si rocniku?
Odpovedať
@sviecka v tretom.. viacmenej mi uz chybaju len bc statnice..Ale ja som taky vecny student, na skole predtym som to vzdala tiez pred statnicami, ale to nebolo z nejakeho vaznejsieho dovodu, to bolo zo mojej vlastnej blbosti.. Keby som nebola sprosta, uz som mohla byt aj Mgr.. Holt, blba som bola a kaslala som na to a teraz by som aj isla studovat, ale zas nemam na to cas.. Vsak to nejako dopadne.. A kde idete mat svatbu? Okres myslim
Odpovedať
@naoi kosice :)
Odpovedať
ja budem cez svadbu končiť druhý ročník externe.... takže to bude zaujímave... skúšky po a aj pred svadbu (ešte chýba zo svadby si odskočiť :-D )... ale aj tak... snaď to zvládnem...
Odpovedať
@kacenka_1 my budeme mat asi v januar, takze na tom budem tiez podobne a nadsena z toho nie som...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ja mam pred sebou posledný ročník ing štúdia, promócie a potom svadba.. chcela by som ešte spraviť doktorát, ale to sa už do školy tak neráta a dá sa popri tom aj stavať domček.. baby, čo máte svadbu 2013, už máte niečo zajednané?
Odpovedať
Ahojte, ja budem mat svadbu tesne pred skuskovym a niekedy ma chytaju stavy, ci nebudem mat z toho stresy aj kvoli svadbe aj kvoli skole, ale termin uz nechcem menit. dufam, ze to vsetko vyjde podla nasich predstav
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :) Dobrá téma :) Ja študujem denné magisterské. Svadba bude v septembri a zhruba dva týždne budem mať na vybavenie dokladov a formalít v škole a koncom septembra mi začína piaty ročník. Bude to vtipné doštudovať pod novým priezviskom, ale mne to vôbec neprekáža, som zvedavá, čo na to povedia spolužiaci. Svadbou som sa nechválila, vedia o tom len najlepšie kámošky. Veľa ľudí sa ma pýta, prečo sme už ten rok nepočkali, ale tak keď viem, že ho milujem a že s ním chcem byť tak načo čakať? Svadba bude presne na naše 5te výročie. Dúfam len, že bocian počká na to doštudovanie :D
Odpovedať
Ahojte baby Ja idem do 3. rocnika :-) v juni mam statnice a v auguste svadu :-D.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mooomi ja tiez studujem denne inzinierske, a myslim si, ze september je najlepsi mesiac pre studujucu nevestu :-) Ja budem stvrtacka a dodnes neviem, preco sme si vybrali april, ale aj tak uz mame niektore veci zajednane, tak to nechceme presuvat, ale verim, ze to zvladneme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podelím sa aj ja o svoj príbeh :). keď sme plánovali svadbu, bola som už v poslednom, piatom ročníku. písanie diplomovky som veľmi rada striedala so svadobnými prípravami. Svadba sa konala začiatkom apríla, hneď potom sme šli na svadobnú cestu.. moje zlaté spolužiačky mi veľmi pomohli, keď mi vybavili nutné formality počas našej dovolenky, no a ja som si po večeroch zatiaľ opravovala diplomovku, ktorú som horúcu z dovolenky priniesla rovno do školy :D... potom som musela rýchlo vybaviť zmenu priezvyska, aby mi diplomovku aj akceptovali a štátnicovala som už ako pani :). Bolo to veľmi náročné, ale neľutujem! Výsledky stáli za to :).
Odpovedať
Co vas vedie k tomu aby ste mali svadbu pocas studia a nie az po nej? Co vas vedie k tomu ze toho cca pol roka uz ako slobodne nevydrzite?
Odpovedať
@g_ame Tak ja by som musela vydrzat este 2 roky ako slobodna :-D a preco nemat svadbu a nebyvat sami, ked to clovek vie financne utiahnut :-D ? A vec druha .. mam 4.5 rocnu dcerku, ktorej tiez lepsie padne ked bude mat uz vlastnu izbicku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tamarela Určite to zvládnete, štvrtý ročník nie je taký náročný ako piaty :) Držím palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@g_ame každý podľa svojho uváženia, ja "len" chystám svadbu počas štúdia, svadba až po promóciách.. a čakali sme len kvôli nejakým "výhodám" slobodných a aj doklady budem rovno meniť naraz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@g_ame Ono to možno je aj tým, že sa ako slobodná už ani necítim. Keby bol môj nastávajúci tiež študent, tak vtedy by sme asi počkali, ale keď už nie je a máme stály príjem, tak prečo čakať? Okrem toho často cestuje pracovne do zahraničia a keď chcem ísť s ním je to komplikované vybaviť. Ako manželka by som tieto problémy nemala. Takže v našom prípade je sobáš navyše aj výhoda. Jednoducho sa na to cítime práve teraz :)
Odpovedať
@g_ame ahoj, v mojom priprade by sme museli cakat este 4 roky...a to je dost. myslime si, ze teraz je ten spravny cas, kym sme mladi a odvazni :) poznam pary, ktore chceli pockat, kym ukoncia studium a uz spolu nie su...mozno aj preto, ze prilis dlhe chodenie viac skodi, ako prospieva. a pokial to financne utiahneme, tak nevidim problem :)
Odpovedať
Ahojte baby. Neviete niektora, ci bude problem s tym, ze v juny mam statnice, v auguste svadbu a v septembri promocie ?? Rada by som dostala diplom uz s novym priezviskom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam preco az v septembri promocie? a ked odovzdas na studijnom potrebne podklady, tak ti vystavia s novym menom
Odpovedať
Ja som mala v 12.maja 2010 statnice na Bc. a 14. augusta 2010 sme mali svadbu :-) Tento rok som uz skoncila uspesne Mgr. :-D ..babo zatial nemame.....to "planujeme" az po tom ako si urobim JUDr. x-) ..ono co sa tyka toho babätka dost zalezi na to co clovek studuje..ja som studovala pravo a neviem ci by som to takto uspesne skoncila kebyze sa mam starat este o malicke, lebo cely den od rana do vecera som sa ucila... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) my máme svadbu v apríli bud. rok a v júni mám Bc. štátnice. Veľmi sme to zvažovali, ale nakoniec sme sa rozhodli takto. Do svadby napíšem bakalárku, a po svadbe štátnice, v kľude sa učiť už vo vlastnom bytíku, presťahovaná, nemusím nič riešiť, a pekne a učiť :-) Verím, že to bude ok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alyrka Som na tom presne tak isto, najprv štátnice, potom proócie a nakoniec svadba.A tiež 7.9. 2013 ako ty.A čo sa týka svadby, tak zatiaľ máme zajednanú sálu a fotografa, zháňame nejakú kapelu.Ostatné má ešte čas :D
Odpovedať
Profilova fotka
@adka90 my sme boli pôvodne rozhodnutí pre 21.9, ale keďže mám prislubenú aj doktorandu, tak mi bolo blbé hneď po týždni si pýtať voľno, tak som si to takto upravila :-) no a s prípravami čakám do konca mesiaca, či nastávajúci dostane voľno zo zahraničia, alebo sa do toho pustím sama.. kameru nebudete mať?
Odpovedať
Profilova fotka
@alyrka Tak zatiaľ sme na tom že nie. Ale možno neskôr zmeníme názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@sviecka Ahojky :) ja som tiež ešte študentka, teraz idem do posledného 5.ročníka a v sobotu mám svadbu a v pondelok začína semester :) a uvidíme, ako s bábom, ale nevylučujem možnosť, ak sa podarí, že na štátnice už s bruškom ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@mooomi jeeej, Ty si moja krvná skupina :D úplne všetko súhlasí aj na mňa, s tým rozdielom, že u nás to bude tesne po 3. výročí chodenia ;)
Odpovedať
@alyrka no to by sme aj my radi vedeli :-D :-D :-D to nevymyslis, to je FCHPT :-D :-D :-D ako radi hovorime :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?