Videli ste na niekom tieto šatky?

AHOJTE baby, prosím vás, nemala niektorá z vás alebo ste nevideli na nejakej babe tieto šatky? mám možnost si ich objednat...no neviem ako ukážu v skutočnosti...bojím sa,aby nepôsobili "lacno"... :-) velmi sa mi páči takýto štýl, chcela by som popolnočky takéto podobné, vpredu krátke, vzadu dlhé. vďaka za každú odpoved ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@myreason Je to napodobenina luxusnych siat od Sherri Hill, oproti Sherri Hill vyzeraju fakt lacno... Mame na stranke zakaznicku, ktora ich mala od nas pozicane (original Sherri Hill samozrejme)
Odpovedať
Ahoj,ja milujem ruzovu farbu,paci sa mi strih,ale konkretne toto prevedenie (i na modelke) mi pripada velmi cukrikove,barbinovske, hlavne spodny lesklt lem gycovy a celkovo mi to pride nenositelne/ neoblecitelne. - v zmysle niektore saty sa ti velmi pacia na obrazku,ale ak ich oblecies su otrasne,hrozne a nesla by si v nich medzi ludi a myslim,ze tieto su presne jedny z nich,teda.aspon premna. Skoda penazi. Moj nazor. Ale ak sa ti naozaj velmi velmi pacia a su za priatelnu cenu (ze by ti nebolo luto,ak by si si ich napokon nevzala) alebo ak ich vies potom vratit / mozno predat, tak skus objednat a uvidis... No siat s tymto stylom (vpredu kratke,vzadu dlhe) je na mraky,myslim,ze najdes este aj nejake ine, ozaj pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
tie saty su dost zleee
Odpovedať
Styl v predu kratke vzadu dlhe mame aj v Studiu BigDay
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?