Videli ste na neveste popolnočné šaty v bielej farbe?

Profilova fotka
kupila som si totiz biele popolnocne saty a kamaratka mi povedala, ze este nevidela aby boli popolnocne saty biele. teraz mam dilemu ci si kupit ine (inu fabru) alebo nechat biele. Poradte prosim, nech nie som pocas vlastnej svadby za ,,trapku" : :-) :-) :-) Dakujem :) Janka
Odpovedať
1
2
ahojky ja som mala...krasne vzdusne jemne..biele:)
Odpovedať
Profilova fotka
Nestretla ,ale ja chcem urcite biele popolnocky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nestretla som sa, ale ja napr. veľmi chcem čierne z malými doplnkami vo farbe výzdoby :) (oranžová)
Odpovedať
ach bože.... kedy dievky slovenské prestanú pozerať na to, čo iní povedia, čo si iní pomyslia atd atd. Daj si pls. tie, ktoré si si, predpokladám s radosťou kúpila a nerieš hovadinky! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat svadobne aj popolnocne saty smotanovej farby a je mi naozaj jedno, kto si co o tom bude mysliet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Já jsem měla svatební šaty v barvě ivory a populnoční čistě bílé. Ani mě nenapadlo přemýšlet o jiných... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať tiež biele.
Odpovedať
Profilova fotka
ja nebudem mať síce hostinu, len takú malinkú pre 10 ľudí ale tiež budem mať biele šaty na prezlečenie - ja ich volám tak, nie popolnočné keďže ja sa prezlečiem hned zo svadobnych ked prideme do restiky :-) takze si myslim ze neries co ti hovoria ini, ale sprav si tak ako ty chceš, bude to tvoj den a nikoho iného :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Janka, pozri do mojho albumu, ja mam tiez biele popolnocky...nevidim v tom ziaden problem. S pozdravom, Janka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
od včera sa pridávam aj ja k bielym popolnočným, aj keď sú skôr ivory ale to je fuk, a mala som dilemu, ale vďaka vašim názorom mám o problém menej, teším sa z nich ešte viac 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa by si sa vôbec nemala zaoberať tým čo ti hovoria druhý veď je to predsa tvoj deň...ja budem mať tiež popolnočky dlhé biele a ešte aj v nedeľu ale to by som chcela krátke biele :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tak podľa mňa vôbec "trapka" nebudeš, to že žiadnu takú nevestu nevidela tvoja kamarátka, neznamená, že by si preto bola trapka ;-) ja som mala biele, švagriná mala biele. A podľa mňa si nevestou aj po polnoci a máš istotu, že nesplynieš v dave ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som mala biele :) podľa mňa v pohode a každému sa páčili :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez paci ked su aj popolnocky aspon z vacsej casti biele. aspon ostanes neprehliadnutelnou nevestou o trochu dlhsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala biele saty a uplna pohodicka, dokonca boli mini:-)
Odpovedať
Profilova fotka
za trápku určite nebudeš! je to tvoja svadba a všetko má byť podľa tvojich predstáv a nech si zoberieš na seba hoci aj vrece, aj tak je to tvoj (Váš) veľký deň a budeš za hviezdu :-) a ja som tiež videla na neveste biele mini popolnočné :)
Odpovedať
Minule som fotila jednu krásnu nevestu, ktorá mala na sebe biele popolnočné šaty (dokonca celkom mini) a boli fakt že veľmi pekné. Mne osobne sa páčili a aj na fotkách vyzerajú super. :)
Odpovedať
@j_s_ a preco by si nemohla mat biele? tvoja kamaratka trepe sprostosti... a nevidela toho este velmi vela... najlepsie taku kamaratku nepocuvat, lebo s velkou pravdepodobnostou z neho hovori jedna nepekna vlastnost. alebo hlupost a nevedomost. dnes si na svadbu skutocne mozes obliect akukolvek farbu, ked sa nosia cervene svadobne saty, tak naozaj uz sa fantazii medze nekladu. takze kamosku uz dalej nepocuvaj, a radsej s nou nic nekonzultuj, lebo je mozne, ze sa ti to snazi znechutit. ja by som sa taketo nieco milovanej kamaratke nikdy nedovolila povedat... a kazit jej tym radost....
Odpovedať
Profilova fotka
Určite si nechaj tie biele, keď sa v nich cítiš pohodlne a páčia sa ti, tak nevidím dôvod na zmenu farby, videla som už veľa nevestičiek, ktoré sa prezliekli po polnoci do krátkych bielych šiat a vyzerali veľmi pekne
Odpovedať
ano videla, kamaratka mala tiez smotanove, akurat na pase ich mala previazane tusim ruzovou stuhou (manzel mal potom ruzovu kravatu). a presne, daj si take, ake sa pacia tebe a basta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tiez mam popolnocky biele...budem celuuuuuuuuu celučku noc za nevestu.. nelam si tym hlavu.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala popolnočne smotanovo biele...a sestra mala svadbu tuto sobotu a taktiež si kupila popolnočne krasne biele...každého vec...
Odpovedať
Profilova fotka
videla som aj tu na mojej svadbe nevestičku v bielych, dokonca aj ja o tom uvažujem :-) vkľude si daj ak sa v nich cítiš fajn ;-)
Odpovedať
Ja tak isto budem mat popolnocne biele, a nebudem riesit ci sa to patri, alebo nie.. :)
Odpovedať
Ja som sa najskor vobec nechcela prezliekat zo svadobnych siat, ale potom som nasla popolnocne saty, ktore vyzeraju ako svadobne a su bielo-zlatej farby :-) Takze ziaden strach ;-) Velmi vela neviest si dava biele popolnocne saty.
Odpovedať
samozrejme, že môžeš mať biele, dokonca jedna kočka tu si dala biele ušiť, má ich v albume, ja som mala tmavomodré a nakoniec som ostala v svadobných celú noc a neľutujem ;-) aspoň som si ich riadne užila, a popolnočky prevetrám na nejakých firemných akciách prípadne tento víkend na kamoškinej svadbe
Odpovedať
Moja kamaratka mala biele nohavice a top a vyzerala uzasne :) Ja tiez rozmyslam nad bielymi alebo smotanovymi. ;-)
Odpovedať
Ja som mala dlhe biele saty po polnoci a zozala som uspech. Kazdy vravel ze som vyzerala ako bohyna. Inu farbu siat po po polnoci by som si ani nevybrala. Odporucam biele.
Odpovedať
a ružové šaty popolnočné ste videli??? :) mám jedny ružové a sú strašne krásne, tak by som ich rada mala po popolnoci na sebe. myslíte že sa to hodí?
Odpovedať
Podľa mňa každá nevesta by si mala na seba obliecť to čo sa páči jej a nepozerať na názory iných (pokiaľ to nie je NAOZAJ OPODSTATNENÉ :-p ) Čo sa týka popolnočiek tak si myslím, že je nádherné, keď má nevesta biele, pretože je tak za nevestu pekne celý deň aj večer :-) Ja budem mať tiež určite biele :-) Neviem si predstaviť, že by som mala inú farbu. Nevestám patrí biela :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?