Usitie siat :-)

Kto by bol sikovny?
Odpovedať
Profilova fotka
ak ti mozem odporucit simple choice v Kosiciach mne siju svadobne saty ,siju saty pre moju mamku a sestru a su suprove... super ceny ,siju mi saty za 350eur mozes pozriet fotoalbum ...spolocenske siju za 180eur mamke ...oni sa s tebou stretnu ,pridu az k tebe domov ,prinesu ti latky a cipky a ty si mozes vybrat ...skusky som mala 3este jedna ma caka a to finalna skuska ... ;-)
Odpovedať
Dakujem za radu, cena pre vsetky spolocenske saty je rovnaka?
Odpovedať
mne šijú svadobné šaty v salóne Renky v Košiciach, cena 289€
Odpovedať
Profilova fotka
Radi ich Vám ušijeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marrie5385 nie ,zalezi od materialu ... ;-)
Odpovedať
Raz som ich uz kontaktovala kvoli inym satam, tak im skusim poslat foto a uvidime, potvrdzujem, ze komunikacia bola rychla a na urovni :)
Odpovedať
@krasnesatysk Dakujem, a ako prebieha usitie od objednavky az po finalny produkt a predaj? zaujima ma tiez suma a moznosti uprav (mozno nie presne take iste saty, s malymi zmenami).
Odpovedať
Profilova fotka
Zo vzorkovnika sa vyberie material a farebny odtien, dohodne sa model, zoberu sa vsetky miery, zaplati sa zaloha, saty usijeme (kedze sezona je v plnom prude a zakaziek je vela sitie treba ratat 4 az 6 tyzdnov) a potom sa vyskusaju, vacsinou uz len dlzka sa upravi podla vysky opatku, doplati sa zvysok a saty su vase, ceny su od 200eur za dlhe saty
Odpovedať
Ahoj krasnesatysk prosim ta chcem sa ta spytat sijete aj saty podla fotky???
Odpovedať
ušijeme:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?