Svadobné šaty-prosím pomoc

Ahojte dievčatá,obraciam sa na vás...stala sa mi taká nepríjemná skúsenosť... V jednom nemenovanom salone som si rezervovala svadobne saty bez ohaldu na to ake boli,nakolko mali dostat novu kolekciu a pri prvej navsteve ak si rezervujem saty mam viac veci v akcii... Tato reservacia sa dala presunut neskor aj na ine saty. Viacnasobne som sa um ozyvala ohladne jednych krasnych svadobnych siat z novej kolekcie a cakala som kedy im konecne dorazi.. Po prichode do salona som povedala datum svadby a saty ktore si chcem vyskusat. Nakoniec moje srdce sa rozbuchalo kvoli tym,ktore sa mi tak pacili... Po 40minutach skusania siat som si povedala,ze toto su ony,ked mi sucho odvetila pracovnicka,ze smola,su obsadene na moj termin 😢. Doterau nechapem co sa stalo,ako sa to stalo. Tak som si rezervovala teda nejake saty aby som sa mala v com vydavat. Zaloha zaplatena nenavratne a saty sa mi cim dalej tym viac hnusia. Zial cas a ani financne prostriedky mi nedovolia zahodit niekolko hodinovu jazdu a 150eurovu zalohu. Nie som hysterka ale neviem co mam robit.. Dakujem. Ps: Kludne mi vynadajte,ze su to hluposti, co pisem.
Odpovedať
uhm, ... ked ti cas ani financie nedovolia zahodit niekolko hodinovu jazdu a 150e zalohu, ... ako ti mozme pomoct ? jedina zachrana z toho co pises je presunut tu zalohu na ine saty, pri ktorych sa ti mozno nerozbucha srdce, ale aspon sa ti nebudu hnusit ...
Odpovedať
Asi mas pravdu,len som to chcela pocut od niekoho kto aspon trosku chape,co citim...
Odpovedať
Profilova fotka
Ponúkame Vam svoje služby.
Odpovedať
Bohužiaľ si sa zachovala jak splašená. Toľko salónov existuje a ty si rezervuješ len tak nejaké šaty. Za tie peniaze som ja mala šaty ušité. Tak neplaš sa teraz, porozmýšľaj, čo bude lepšie, či vykašľať sa na peniaze alebo ísť tam a vybrať šaty, v ktorých sa budeš cítiť dobre, alebo skúsiť ponúknuť zálohu niekomu inému...Držím prsty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@monja28 netrap sa,ja tiez musim ozeliet svoje vysnivane saty,lebo jednoducho nemam a nechcem dat tolko penazi za saty,ktore si obleciem raz.a tak budem mat obycajne a radsej si dam zalezat na peknom ucese a vizazi.skus sa nastavit tak,ze saty nie su podstatne,aj ked ta uplne chapem.kazda nevesta chce byt krasna a ktovie mozno nakoniec zaziaris a to,ze su skarede je len tvoj subjektivny pocit.velmi ti prajem,aby si sa v nich citila dobre,lebo to je tiez dost dolezite k dobrej nalade na svadbe,aby sa nevesta citila dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@monja28 no konala si rychlo a teraz si nato doplatila.. uz s tym nic nespravis jedine si fakt tu zalohu prelozit na nejake ine saty
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?