Sú tieto šaty veľmi výrazné na svadbu?

Profilova fotka
ahojte mylsite si ze su tieto saty priliz honosne na svadbu znamych? mne sa velmi pacia ale z kazdje strany na man utocia ze na svadbu sa nehodia ze skor na ples..tak neivem svadba je uz tuto sobotu... a saty sa mi vlemi pacia no neche ist ako atrakcia tak neviem.... a samozrejme vlecku by som si dala krajcirke schovat...za kazdy vas nazor budem vdacna..
Odpovedať
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie v žiadnom prípade NIE na SVADBU ani nikde inde gýč na druhú, korzet zle sedí, farba celé zle omg, fakt toto nie, radšej v teplákoch a sorry za priamočiaru odpoveď ale vážne som sa zľakla po zhliadnutí fotky
Odpovedať
.........................uprimne????.......................... podla mna hrôza na N-tu :-S :-S :-S katastrofa :-O
Odpovedať
Nie!
Odpovedať
Profilova fotka
teiz s ami neapcia
Odpovedať
nie
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam podobne, ale v ciernej, vyhliadnute ako svoje popolnocne na prezlecenie.Su to krasne,ale dost vyrazne saty,rozhodla by som sa asi podla toho,o aku velku svadbu ide.Aby si nezatienila nevestu :)
Odpovedať
nie... naozaj radšej na ples...
Odpovedať
Ani mne sa vobec nepacia.... Vyzeraju strasne lacno, najma ten korzet..... Cele zle. Urcite nic nepokazis nejakym striedmejsim modelom, kludne aj farebnym, ale nech to neposobi takto lacno.
Odpovedať
Profilova fotka
no na svadbu asi nie :( skor zvol ine saty.
Odpovedať
zjemni :) toto je skutocne plesove.
Odpovedať
Profilova fotka
na ples ano, ale jedine na maskarny. vyzeraju, ako keby to bol zosity vrch a spodok z dvoch roznych siat
Odpovedať
Saty ako take pekne, ale ta farba skor asi zle ukaze......
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Podľa mňa priemerné a neviem, prečo by si si ich nemohla dať na svadbu.............na svadbu sa predsa nosia spoločenské šaty a to tie tvoje sú, tak neviem kde je problém.
Odpovedať
Profilova fotka
Síce mne osobne sa veľmi nepáčia, ale pozrela som si tvoj svadobný album a myslím, že by si v nich určite vyzerala skvelo. Sú ľudia, ktorí si môžu dať na seba aj vrece a vyzerajú úžasne, iným by nepomohla ani krinolína. :-D Na svadbu sa hodia, pokiaľ podobné nebude mať nevesta, ale považovala by som ich za nepraktické, na tú vlečku by sa muselo neustále len stúpať...
Odpovedať
takisto si myslim ze na svadbu nie, je to na tu prilezitost cele moc velke a je pravda, ze by si mohla zatienit nevestu...na ples alebo inu prilezitost ano, ak sa ti pacia ale na svadbu teda neodporucam ;)
Odpovedať
Profilova fotka
uprimne nie niesu... skus niečo iné..
Odpovedať
daj si nieco smrncovne, jednoduchsie
Odpovedať
podla mna su prilis vyrazne
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwant, mne osobne sa nepáčia vôbec...ale keď ty sa v nich cítiš dobre a myslíš si, že sú tie naj, tak daj na svoj inštinkt :-)
Odpovedať
ale ta zvozili :-(, mne sa nezdaju take hrozne, vyzeraju normalne ako spolocenske saty. ak ide o svadbu velku, alebo mas info, ze aj niekto iny si dava dlhe saty, pokojne si ich daj (to len preto, aby si sa necitila, ze vytrcas z radu, ale ked si sada trochu ina, daj si ich aj vtedy, ked nikto iny take mat nebude. a co sa tyka zatienenia nevesty - ta si ma dat take saty, aby ju nikto nezatienil.... ! ale nevestu urcite nikto nezaieni, keby boli biele, tak by som ti ich neodporucala... a vlecku si pokojne nechaj tiez. .... vies, ako svadobcan si kazda baba dava kratke saty, len aby nieco nepokazila... ale ja som zatial na kazdej svadbe bola v dlhych a v kratkych by som nesla nikdy. ale ked sa nevies rozhodnut, tak si naozaj zisti v com ide nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
Absolútne nie :-)
Odpovedať
tak je to aj otazka vkusu, kazdemu sa paci nieco ine ale podla mna saty s vleckou a takto prezdobene su nevhodne na svadbu pre druzicku ci hostku :-p mne osobne pripominaju saty z nejakej socialistickej estradnej sou, nezvolila by som ich ani na ples :-| ja si myslim ze ti dobre radia, nedavaj si ich, saty mozu byt kludne dlhe ale skor take hladke, ani s krinolinou by som ja nevolila. a uprimne - mne by slecna v takychto satach na svadbe prisla presne ako ta atrakcia, ako aj pises... je tolko krasnych siat na vyber! ;-) odloz ich hlboko do skrine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna nadherne saty, ja by som si ich kludne dala :) keby ta videli nazivo, kazdy by ta len chvalil. pravda je, ze ked bude mensia svadba, mozno zatienis nevestu..
Odpovedať
podla mna su hrozne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako napisala (iamhappy), vyzeraju strasne lacno tie saty a jedine co sa mi na nich paci je farba dolnej casti.
Odpovedať
Profilova fotka
nie na svadbu niekoho iného :)
Odpovedať
Profilova fotka
skry vlecku a su v pohode...
Odpovedať
Prepač ale úplne zle.Neublizuj si takto :-(
Odpovedať
Profilova fotka
nedavaj si ich, ten korzet je zdobeny, sukna volanova, moc sa to bije...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?