Stuha na tieto čipkované šaty

Ahojte kočky, objednala som si tieto BIELE šatky. Chcem ich však trošku oživiť a ozvláštniť nejakou stuhou, brošňou, štrasom - chcem to umiestniť v okolí pásu. Prikladám aj fotku náušníc. :-) Fotky čiernych šiat prikladám len, aby ste videli ako vyzerajú na postave. Viete kde by som takú stuhu (aplikáciu) zohnala? Prípadne nepredávate niektorá? Môžete prikladať aj fotky stúh, aby som sa inšpirovala. Ďakujem.
Odpovedať
@myskacici Ja by som tam buchla nejaký pekny k saténový opasok so štrasovou ozdobou. Tiež mám taký podobný. https://www.etsy.com/listing/17771621...
Odpovedať
@katikaq takéto som si niečo predstavovala. Nepredávaš?
Odpovedať
Za seba poviem, že by som nekazila siluetu tých šiat stuhou, lebo na to nie sú strihané. Radšej by som zvolila výrazné náušnice v nejakej farbe, napríklad červená, lososová, fialová. Podľa toho, aká farba sa ti hodí a k tomu by som dopasovala kabelku. Podľa toho či bude kov zlatý alebo strieborný, by som zvolila topánky. A k tej stuhe. Ak už musí byť, tak zoženieš ju kdekoľvek z takých tých stránok ako ebay či etsy. Baby to tu stále dávajú alebo aj v metrovom textile si kúpiš materiál aký chceš a buď doma našiješ alebo dáš urobiť krajčírke.
Odpovedať
@myskacici nepredávam opasok aj s mojimi šatami je rezervovaný :-) ale s Etsy mam super skúsenosti odporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?