Spoločenské šaty pre svadobnú mamku

Profilova fotka
poradte nevesticky ,ake saty sa hodia pre svadobnu mamku cize moju mamku ...chcela by som jej dat usit ...no mam problem ona nebude chciet aby som na nu nevyhadzovala peniaze tak ich jej chcem dat usit potajme ako prekvapko ,ale dalsi problem ako mam vediet presne miery ? aby jej potom sedeli ....napadlo ma vziat saty ma jedni plesove a odniest ku krajcirke aby podla toho si tie mieri vzala ...co vy na to? prosim o nazor
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna by mali byt blede teda ja tak chcem na mojej aby vsetky zeny boly v bielej-kremovej-svetlo ruzovej takze asi tak a podla toho kde bude svadba ak kostol a hostina v kastiely tak dlhe ak na urade a potom niekde v restauracii tak sa znesu aj pod kolena,a miery no idealne ju na to nahoor alebo ju opi a potom zmeraj :-D
Odpovedať
@morandia ahoj podla mna to nie je dobry napad :-| moze byt neviem aka dobra krajcirka, napriek tomu saty nemusia sadnut potom, co viem vacsina mam nema idealne miery. Saty pre svadobnu mamku su podla mna rovnako dolezite ako pre nevestu, a mamka sa v nich prvom rade musi citit dobre. Najma ak jej chces dat usit nejakej bledej pastelovej farby, tak pokial nema skutocne idealnu postavu, tak na to odporucam dobre padnuce sako co zakryje boky a to si naozaj neviem predstavit ako dat usit bez skusania :-( Ja by som predsa len volila iny postup. Sadni si spolu s mamkou, povedz jej ze je pre teba velmi dolezite aby na svadbe mala pekne nove saty v ktorych by sa ona dobre citila a ze to moze byt kludne nejaky kostym (saty+sako, sukna+top+sako), ktore moze vyuzit neskor aj na ine prilezistosti (krstiny, ples, ina svadba, promocie a podobne), a ze bud pojdete nieco poskusat do obchodov alebo jej das usit podla jej vlastneho vyberu. Urcite by som to nerobila tak na blint lebo ak sa jej nebudu pacit alebo nesadnu, neviem ako zareaguje, bude jej asi trapne ich odmietnut. Pripadne si sadnite tu na moja svadba a poukazuj jej ine svadobne albumy ako inspiracie (videla som tu naozaj dost elegantne oblecenych svadobnych mamiciek, mozno sa inspiruje). Teraz zacinaju vypredaje, podla mna sa oplati ist popozerat a mozno rovno kupite a za dobru cenu ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @claire767 ...jednoznacne mamku radsj prehovor, pripadne jej daj nejaku symbolicku poukazku na usitie novych siat, pripadne jej povedz, ze uz to je vopred zaplatene, ale nech si sama vyberie farbu, typ a hlavne nech to normalne skusa :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za nazory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laura1804 AHOJ TVOJ NAZOR SA MI CELKOM POZDAVA ,POVIEM JEJ ZE TO UZ JE ZAPLATENE VOPRED UZ LEN VYBRAT SI LATKU ,FARBU A TYP SIAT CI KOSTIMU :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?