Skúsenosti so šatami z Posh me

Ahojte nevesty :) chcem sa spýtať, či má niektorá z vás skúsenosti so šatami zo stránky Posh me?? Páčia sa mi šaty od nich,len či vyzerajú aj reálne tak? Alebo či je k nim nutné kúpiť aj spodnicku ak chcem aby mi tak pekne "stály". ..
Odpovedať
@calvera25 ma myslím odtiaľ
Odpovedať
ahoj, s poshme mám výbornú skúsenosť, komplet komunikácia úplne bez problémov, objednali z Anglicka, za pár dní som ich mala v Brne. K týmto šatám určite treba aj spodničku, pretože inak to nemá ten efekt. Šaty sú kvalitné, ja som objednávala priamo zo stránok LindyBop.co.uk, sú krásne. Jediný problém je s tým, že je určite dobré si ich skúsiť, pretože to anglické číslovanie je iné. V Brne má PoshMe showroom, takže tam je možnosť si skúsiť jednotlivé modely.
Odpovedať
@csillla Aj u nás v salóne nájdete niektoré modely Lindy Bop. Aktuálne ich vypredávame v našom Pro shope.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ja mám veľmi dobrú skúsenosť, kupovala som si tam dolly sukňu, spodničku a šaty. Šaty mi veľkosťou sadli, ale vrch sa mi nejak nepozdával. S vrátením nebol žiadny problém, dodanie rýchle. Šaty, nakoľko nemali moju veľkosť a iné sa mi na danú príležitosť nepozdávali som si objednala zo stránky blankastraka.cz. Šaty boli krásne, ale na mňa príliš dlhé, tak som si ich dala skrátiť. Ale odporúčam obidve stránky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?