Saty z Ukrajiny

Zienky, oplati sa ist kupovat saty na Ukrajinu? Chcela by som princeznovske saty s kamienkovym korzetom. Ako sa pohybuju ceny? Je potrebny aj pas alebo staci OP? Dakujem
Odpovedať
Cenovo sa určite oplatí ale kvalitu riskujes... svagrinka mala krásne šaty z ukrajiny, ale nanešťastie sa jej korzet zdeformoval už pri ranajsom foteni :-( a treba pas samozrejme
Odpovedať
Moja švagriná tiež mala problém s korzetom. Šikovný fotograf to na fotkách zamaskoval. Ale na videu to vidno. A tiež to videli prítomní hostia.
Odpovedať
Profilova fotka
Pas treba. Mne sa šaty z Ukrajiny páčia. Ak máš facebook pridaj si za priateľku Oksana Slemence a popozeraj jej fotky. Krásne šaty. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala saty z ukrajiny boli krasne kvalitne prepracovane co povedala aj krajcirka a boli princess :-) urcite sa oplati ist ale do salonov pretoze z trhu budu jasne ze onicom ale rataj min 500e vela stastia ;-)
Odpovedať
ahoj, moja švagrina mala take šaty z ukrajiny, bola veľmi spokojna. Kuk môj bazar, tam ich mam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne mám šaty z UA, sú z trhu ale dala som si ich šiť podľa vlastných predstáv a sú krásne a je vidieť že su dobre prepracovane :-) Samozrejme nepocitaj s tym, že ich kúpiš za stovku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?