Šaty na svadbu UKRAJINA POĽSKO

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa opýtať či nemáte niekto skúsenosť s kúpou šiat v Poľsku alebo na Ukrajine priamo v meste. Počula som, že sa tam dajú nájsť krásne šaty za výhodné ceny :)
Odpovedať
Ahoj., v Polsku som teda nebola., ale dnes som si kupila na Ukrajine., krasne snehobiele saty :)., maju rozne velkosti.,, vsetkych druhov :). Ja som spokojna, pretoze mam vacsie cislo a aj cena velmi priatelna cca od 200-350 kupis a potom ich mozes predat do svadobneho salonu v Michalovciach ( dostali sme odporucanie, ze tam odkupuju ) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka1105 mozem sa opytat ako sa vola salon v ktorom odkupuju saty? :-)
Odpovedať
Ahoj, ja som tiež váhala kde kúpiť šaty, či v salóne požičať alebo ísť na Ukrajinu. Nakoniec zvíťazila Ukrajina. Boli sme aj v meste v Ukrajine, ale tam sa mi nepáčili, mali krásne ale už som mala nejakú predstavu, tak sme išli na trh. Tam má salón Oksana a tam som ich našla, Síce ma stáli 370€, ale už som ich aj slúbila jednej babe. Kúpila som si aj závoj a podväzok, kruh a obal na ne som dostala zadara, kedže boli drahšie. Pozri stránku na facebooku - Oksana Kanalosh, aby si mala predstavu. Viem že ona má aj salón v Slemenciach ale ten v Užhorode je menší,ale je tam veľmi veľa šiat. A predavačky boli úžasné, žiadna rečová bariéra. Keby sa mám ešte raz rozhodovať tak by som určite išla. Akurát že na Ukrajinu potrebuješ pas...
Odpovedať
Profilova fotka
@veveve83 ďakujem veľmi pekne za rady. Pás mám takže sa tam asi vydám :) kuknem ešte ten FB :) Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?